herkese selam.öncelikle ilk aşılamamdan itibaren tanıdığım eski arkadaşlarıma kocaman

Ardından yeni umut ve beklentilerle bu zorlu yolda savaş veren tüm anne ve adaylarına
Kısaca 2 olumsuz aşılamadan sonra hepinizin yaşadığı gergin günlerden birinde annem yeter artık git bir
tüp bebek dene sözleriyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum.:44:bu arada bu topiği hiç bırakmadım hep okudum,sizlerle güldüm,ağladım.bazılarının bebek alışverişyle mutlu oldum,rahim yetmezliği sorunu yaşayan serklaj ihtimali olan hamile arkadaşların endişelerini en derinden yaşadım... 4 yumurta gelişti hepsi de toplanabildi ikisi döllendi ve 3. Gün transferi yapıldı... Sıra geldi beklemeye.bu aşamada 3 gün transfer sonrası ufak gezinmeler dışında hiç bir iş yapmadım annem yanımdaydı.3 günden sonra dışarıya bile çıktım.hiç ümitli değildim.o bakımdan inanılmaz rahattım.ta ki doktorumun '' hayırlı olsun'' cümlesine kadar.
Ilk 4 hafta çok güzel geçti keseyi görmeyi gittğimizde çift kese vardı

Lakin bir gece kanamam oldu ve birini kaybettim bu arada iğne ve jele halen devam ederken.sonra elimizde kalan bir tane ile şu an 8+4 deyim ve halen kanamalarım şiddetli olmasada oluyor.

Ultrasonda rahim içinde kanamalı bölgeler var ve üzücü biir miktarda kese içinde de mevcut
Ilk tüp denemem de tutmuş olması çok sevindirici elbette lakin gebeliği devam ettirebilmekte bir o kadar zorlu ve sıkıntılı.benim nedenlerime gelince rahim açıklığım var.yani servikal yetmezlik 3. Ayda serklaj olacağım o zamana kadar bebeğim benimle olursa şayet

Allahım evlatlarınızı kucağınız almayı nasip etsin...