canım sagol allah razı olsun druma gıttım tekrar tahlıller yapıldı sukur kı temız çıktı rabbım herkese şifa versın ıns bebısın nasıl ne kadarlık olduayşe çok geçmiş olsun.inşallah bebeine bişeyolmaz.çok acil kendi doktoruna haber ver durumunu...
sağol canım inşallah tamamına erdirir rabbim sana da geçmiş olsun insan bu kadar arzuladıktan sonra doğumdan sonra depresyona da girilebiliyormuş demekki inşallah zamanla düzene girince bebiş sen de atlatırsın canım.
çok mantıklı bir karar vermişsin canım senden çok ümitliyim allah inşallah nasip edecek bu süreç içerisinde.
Ikili teste gittiğimde 11+6 olacağım sanırım cinsiyet için biraz erken olabilir ama yine de şansımızı deneyeceğiz tabiki :) profesör e 22. Haftamızda detaylı ultrason için gideceğiz onun haricinde rutin kontrollerime kadın doğum doktoruma gidiyorum. Içine kız doğuyormuş benim için doktorumun ama bakalım :)
inşallah canım allah nasip ederse olur rahat olmaya çalışıyorum hep ölüm korkusu olur son zamanlarda gebelerde rabbim acılarını göstermesin.
Geçmiş olsun canım kolesterol bişey yapmaz belki ama sarılık için hiçbir bilgim yok hemen doktora git ne gerekiyorsa yapılsın. Rabbim ikinizi de korusun.
Canım normal kadın doğum doktorum ve geçen hafta gittiğim profesör ikisi de dikişi takip edecekler serviks uzunluğunu gerek yoksa atmayı düşünmüyolar iki doktorun fikri de bubiraz tedirginim ama rahim boyu iyi çıkarsa atmayı düşünmüyolar. Düzenli ölçülecek kısalırsa o zaman atarız dedi. Ama iki doktorum da gerek olmayacağını düşünüyor. Allaha emanet artık inşallah uzunluk iyi çıkar da bu şekilde gider.
Sen nasılsın neler yapıyorsun hamişmiydin sende?
canım allah razı olsun sukurler olsun kı temız çıktı tahlıllerım
rabbım sana sorunsuz hamılelık nasıp etsın ıns