Evet o tekti canım.Yanlız ona kayıp demeyelim de o bir mucize ve şu an sağ ve 12 yaşında bir ergen adayı oğlum var

. Kısaca anlatayım 6,5 aylık hamil ikeb bir gece Erken Memran Rüptürü oldum yani suyum geldi.Doktoruma gittiğimde 3 cm açıklık ve baş mobil yani hazneye inmiş.Sen ne yaptın böyle diye sorunca.Hiiiiç ... dedim :)))) ( Aman dikkatli ol çünkü hiç bir belirti vermiyor bu saydıklarım ) .Doktorum bu doğum çok kısa bir sürede sonra başlar sakin ol.Doğar ama yaşamaz dedi.Doğumu bu şartlar altında durdurmam mümkün değil dedi.Ama ne kurtarabiliriz biz on bakmalıtız dedi.En son gelişecek olan organ cigerler olduğu için iğne yapcaz ciğer geliştiici dedi.Sorası allaha kalır dedi.Ve 4 gün sonra doğum sancılarımla başladı.3 ay yoğun bakımda kaldı. 1200 gr doğdu.3 ayın sonunda belki ziin özürlü olabiir dediler allahın takdiri diye bizi oğlumla eve gönderdiler.Ama 3 yaşında okumyı söken zehir gibi bir çocuk oldu o prematüre
Belki sizlere göre bir evladı olan şanslı bir anneyim bilinmez ama benim hiç kardeşim yok bu yüzden oğlumun bu hayatta yanlız olmasını istemiyorum.O yüzden bu zorlu mücadeledeyim:26:
Muayenemin ayrıntılarını mutlaka bildiririm cnm...