sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama nedense ben bu seferki hamileliğimde biraz daha rahatım..hafta sonu eşimle birlikte yurtdışına evlilik yıldönümümüzü kutlamaya gittik..tabi doktorumdan onay alarak gittim orda dikkat ettim yürüdüm falan ama elimden geldiğince düşünmemeye çalıştım..çünkü düşünürsem aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyo..evdeyim şuan eşim zaten bişey yaptırmıyo sağolsun..senin 3 ay ne çabuk geçti dimi darısı bana hayırlısıyla
canım benim çok geçmiş olsun bebiş neler yapmış daha şimdiden sana kıyamam..bulantılar bir yönden iyi tabi en azından orda olduğunu hissettiriyo sana..ama seninki baya zorlamış seni..inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların sende rahatlarsın..bende bişey yok bulantı falan bazen sabahları çok hafif oluyo..ama bende deli gibi göğüs ağrısı ve şişliği var..göğüslerime dokunamıyorum acıdan..kasıklarımada ara ara ağrılar giriyo..sizlerde de böyle belirtiler varmıydı kızlar?yoksa bana özgü bişeymi bu![]()
evet canım daha dün gibi nasıl geçicek nasıl 12 haftalık olucam bi geçse şu 3 ay deyip dururdum Allah yardım ediyor işte geçip gidiyor günler sen de bir bakmışsın 3 ay bitmiş :) zaten ben hep uyudum çabucak geçti :)
bulantılar bende de hafif oldu. aynı senin gibi göğüsler bomba gibiydi ki hala öyleler ve uçları artık koyulaştı büyüdü. ilk değişim onlarda başlıyor. kasık ağrıları da normal yerleşiyor bebecik neresi ağırıyorsa oracıkda olabilir :)