Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Görüyorum ki burda herşey çok güzel maşallah çok sevindim sizler adına :16::16::16: Doğum yapanlara hayırlı olsun rabbim sağlıcakla büyütmelerini nasip etsin yapacak olan arkadaşlarada rabbim kolay doğum ve sağlıklı evlatlar versin inşallah benim gibi bekleyenlerde tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin aminnn:49::49: 5 mart ta biliyosunuz kimyasal gebelik yaşamıştım dondurulmuş embriyo transer edilmişti 5 ay geçmiş aradan halen hamile kalamadım normal yolla daha fazla beklemicez ve bu ay rengli olunca allah kısmet ederse tekrar başlıcaz tüp bebek tedavisine sizlerde dualarınız eksik etmeyin inşalalhh bende bu defa kavuşurum meleğime :16::16: Hepiniz miniklerinizle beraber allaha emanet olun inşallahh

hoşgeldin tatlım nerelerdesin bakim sen yoksun epeydir..senin bebiş nazlı artık anladık ama nazı bize sökmez desene :34: hayırlısıyla bu sefer kavuşacaksın bebeğine hepimizin duaları seninle..sende aramıza katılacaksın sevinçlerini paylaşıcaz bizde..haberdar et kendinden sürekli merakta bırakma bizi..

Aynen öyle:) Epidurali yerinden takılıyor. 1 gün kalıyor zaten sadece gecesinde çıkarıyorlar . Kalçadan ağrı kesici yapmıyorlar bu sayede . Kendisi otomatik olarak yaklaşık 1 saat aralıklarla belden ilacı veriyor . Etkisinin geçmesine kalmadan hemen bir daha veriyor. Pompa sende oluyor aynı zamanda istersen kendinde ekstra ilaç verebiliyorsun ama gerek kalmıyor . Ben ilk çıktığımda doz yetersiz gibi geldi hemen söyledim anestezi uzmanı cihazı ayarladı daha yüksek doz ve daha kısa sürede ilaç gelmeye başladı . Çok rahat geçirdim.Hastane dışardan almıyor fotoğrafçı . Ama odada ve dışarda çekilenlere karışmıyorlar . Sadece ameliyathaneye almıyorlar onuda içeride zaten 20 kişi oluyor onlardan birine verirsen bol bol çekerler :) İçerdekiler Prof olmuş fotoğraf konusunda :) Kamera falanda çekiyorlar :)

bilgiler için sağol canım dikkate alıcam hepsini..eşimlede konuştum zaten muhtemelen bende aile hastanesinde doğurucam hayırlısıyla..kayınvalidemin evinin yanı hastane çok iyi olucak inşallah..

Hoşgeldin beboskom vallahi burda hamile kalmayan 1-2 kişi kaldı bak sende peşimizden gelmelisin :)) İnş. Bu kez tüp bebeğin tutunacak sana dualarımız seninle :16: Sende gece uykusuz kalmalı viyak viyak ağlayan bebekle uğraşmalısın artık :)

inşallah canımmm allah hepinizden razı olsun bu sitede hamile olmayan kalmayacak inşallahh :16::16: senin prenses nasıl yaramazmı :36::36:

hoşgeldin tatlım nerelerdesin bakim sen yoksun epeydir..senin bebiş nazlı artık anladık ama nazı bize sökmez desene :34: hayırlısıyla bu sefer kavuşacaksın bebeğine hepimizin duaları seninle..sende aramıza katılacaksın sevinçlerini paylaşıcaz bizde..haberdar et kendinden sürekli merakta bırakma bizi..

hoşbulduk canımmmm buralardaydımmm ama yazacak bişey bulamıyodum tedaviye başlıcam inşallahh bol bol yazarım gelişmeleri :16: senin hamilelik nasıl gidiyo cinsiyeti kesin belli oldumu en son kız dye biliyorum ben

hoşbulduk canımmmm buralardaydımmm ama yazacak bişey bulamıyodum tedaviye başlıcam inşallahh bol bol yazarım gelişmeleri :16: senin hamilelik nasıl gidiyo cinsiyeti kesin belli oldumu en son kız dye biliyorum ben

benim hamilelik güzel gidiyo canım hiçbir sıkıntım yok çok şükür cinsiyeti kesinleşti kızım olucak teyzesi :16: senin gelişmeleride merakla bekliyorum ne zaman gelicek adetin?

canım gözünaydın herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..maşallah bebeğin hızla ve sağlıkla büyüyo..başladınızmı alışverişlere..bende detaylı ultrason için şimdiden doktor arayışına girdim bakalım var 1-2 kişi..bende ilk 3 ay hiç kilo almadım inşallah düzenli kilo almaya çalışırım..merak etme bebeğin senden gayet güzel besleniyodur..yeterki onlar iyi olsun biz doğumdan sonra veririz kiloları :34: benimde dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gelişimi falan herşey iyi gidiyo..8 cm olmuş boyu kıpır kıpır minik kızım :16: sonraki randevuyu iple çekiyoruz valla..sağlıkla kucaklarımızada alalım hayırlısıyla herşey daha güzel olacak..

öyle oluyo randevular iple çekiliyo heleki hissedene kadar insan çok endişeli oluyor. ama tekmeler başlayınca inan 1 ay nasıl geçiyor da kontrol geliyor anlamıyorsun bile. beslenmesinde de bir sıkıntı yok doktorumuz tüm kan akışlarını izledi bebeğe giden kanda hiçbir sıkıntı yokmuş gayet güzel besleniyor yeri de gayet iyi dedi. görsen öyle tatlı bir profesör ki zaten cerrahpaşa nın kadın doğum bölümü anabilim dalı başkanı. tüp bebek dedik zor kavuştuk dedik de bebek bebektir tüpü müpü yok bu işin diyor :) gebelik öyle bişey ki şurdan çıkınca başına ne gelceği belli olmaz diyor. rahat ol sen dedi moral verdi.minikken daha komik oluyolar. eller kollar bir garip kıpırdanma halinde:1: tatlıyı da yiyince ben uçacak gibi oluyordu çok tatlı onu ultrasonda görmek süper. artık büyüdü daha net herşey sen de göreceksin zamanla. ben 16. haftamda hissetmiştim. anası çok tedirgin ve korkak olunca erkenden ben burdayım anne demişti benimki inşallah sen de erken hissedersin.

Görüyorum ki burda herşey çok güzel maşallah çok sevindim sizler adına :16::16::16: Doğum yapanlara hayırlı olsun rabbim sağlıcakla büyütmelerini nasip etsin yapacak olan arkadaşlarada rabbim kolay doğum ve sağlıklı evlatlar versin inşallah benim gibi bekleyenlerde tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin aminnn:49::49: 5 mart ta biliyosunuz kimyasal gebelik yaşamıştım dondurulmuş embriyo transer edilmişti 5 ay geçmiş aradan halen hamile kalamadım normal yolla daha fazla beklemicez ve bu ay rengli olunca allah kısmet ederse tekrar başlıcaz tüp bebek tedavisine sizlerde dualarınız eksik etmeyin inşalalhh bende bu defa kavuşurum meleğime :16::16: Hepiniz miniklerinizle beraber allaha emanet olun inşallahh

hoşgeldin bebesko cum. iyi olmana çok sevindim yeterince dinlendin tamam artık başla tedaviye ve al kucağına bebeğini. senden ümitliyim bu sefer olacak inşallah.

merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım.ben infertilite bölümüne sevk edildim bebiş olması için hipogonadizm dendi hastalığıma kemik erimesi burundan koku almama kendiliğinden adet görememe gibi şikayetler işte. ben sadece tedavi aşamasında başıma neler gelicek zeynep kamil infertilite bölümüne randevu aldım. şaşkın ördek gibiyim yaşda 28 o yüzden çok geç olmadan tedavi olup bebek sahibi olmak istiyorum. şu zamana kadar hiç bişey yapılmadı yeni evliyim zaten.özellikle durumu bana benzer olup tedavi gören arkadaşlardan bilgilendirme istiyorum.şimdiden teşekkür ederim..ş

hoşgeldin canım. ben de tüm raporlarımı zeynep kamil den aldım aşılamalarımı orda yaptırdım. infertilite seni yönlendirecek. yapılması gereken testler var onları yaptıracaksın. adetin 3. günü hormon için kan vermekle ve ultrason muaynesiyle başlayacaksın işe. sonrasında smear-kültür için gün alacaksın eğer yoksa rahim filmi çektireceksin varsa eğer dışardan da kabul ediliyolar. eşin için üroloji den randevu alıp gideceksiniz. eğer dışarda yapılmış sperm tahlili varsa götürün yanınızda ona göre rapor düzenleniyor. yoksa da yaptıracaksınız.
sonra tüm evraklar tamamlanıyor dosyan heyete giriyor. tahlillere göre aşılama mı olacak yoksa direk tüp bebek mi ona karar veriliyor. ona göre raporun çıkıyor eczaneden ilaçlarını alıyorsun ve tedaviye başlıyorsun.
evlilik senesi olarak 3 yılı doldurma şartı var ve 5 yıllık kesintisiz sigortanın ödenmiş olması gerekiyor. bu şartlara sahipsen devlet aşılamanın da tüp bebeğin de masraflarını karşılıyor.

benim hamilelik güzel gidiyo canım hiçbir sıkıntım yok çok şükür cinsiyeti kesinleşti kızım olucak teyzesi :16: senin gelişmeleride merakla bekliyorum ne zaman gelicek adetin?

maşallah size canımmm bende kız çocuklarını çok seviyorum olursa ilk bebeğim kız olsun çok istiyorum nedense :12: geçen ay 23 de rengliolmuştum 10 günüm falan kaldı canım .

ercelf canımm seninde kimyasal arkası tuundu bebeğin sana sımsıkı maşallahh inşallah bende senin gibi olurum canım dualrınızı eksik etmeyin benden senin kızın nasıl canımm isim düşündünüzmü ?:16::16:

maşallah size canımmm bende kız çocuklarını çok seviyorum olursa ilk bebeğim kız olsun çok istiyorum nedense :12: geçen ay 23 de rengliolmuştum 10 günüm falan kaldı canım .

ercelf canımm seninde kimyasal arkası tuundu bebeğin sana sımsıkı maşallahh inşallah bende senin gibi olurum canım dualrınızı eksik etmeyin benden senin kızın nasıl canımm isim düşündünüzmü ?:16::16:

bende kız çocuklarını çok seviyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri içimden hep kız geçiyodu allahım gönlüme göre verdi..inşallah seninde gönlüne göre olur..az kalmış adetine gelsin hayırlısıyla başla sende tedaviye..

evet canım kimyasaldan sonra sadece 1 ay dinlendim. rabbim nasip ettikten sonra oluyor işte içini ferah tut sen tedavine başla kısmetinde varsa hemen olur rahat ol. isim konusu tam bir muamma kızıma hiçbir ismi yakıştıramıyorum. sanırım doğunca bir süre isimsiz gezecek :1:

öyle oluyo randevular iple çekiliyo heleki hissedene kadar insan çok endişeli oluyor. ama tekmeler başlayınca inan 1 ay nasıl geçiyor da kontrol geliyor anlamıyorsun bile. beslenmesinde de bir sıkıntı yok doktorumuz tüm kan akışlarını izledi bebeğe giden kanda hiçbir sıkıntı yokmuş gayet güzel besleniyor yeri de gayet iyi dedi. görsen öyle tatlı bir profesör ki zaten cerrahpaşa nın kadın doğum bölümü anabilim dalı başkanı. tüp bebek dedik zor kavuştuk dedik de bebek bebektir tüpü müpü yok bu işin diyor :) gebelik öyle bişey ki şurdan çıkınca başına ne gelceği belli olmaz diyor. rahat ol sen dedi moral verdi.minikken daha komik oluyolar. eller kollar bir garip kıpırdanma halinde:1: tatlıyı da yiyince ben uçacak gibi oluyordu çok tatlı onu ultrasonda görmek süper. artık büyüdü daha net herşey sen de göreceksin zamanla. ben 16. haftamda hissetmiştim. anası çok tedirgin ve korkak olunca erkenden ben burdayım anne demişti benimki inşallah sen de erken hissedersin.

hoşgeldin bebesko cum. iyi olmana çok sevindim yeterince dinlendin tamam artık başla tedaviye ve al kucağına bebeğini. senden ümitliyim bu sefer olacak inşallah.

hoşgeldin canım. ben de tüm raporlarımı zeynep kamil den aldım aşılamalarımı orda yaptırdım. infertilite seni yönlendirecek. yapılması gereken testler var onları yaptıracaksın. adetin 3. günü hormon için kan vermekle ve ultrason muaynesiyle başlayacaksın işe. sonrasında smear-kültür için gün alacaksın eğer yoksa rahim filmi çektireceksin varsa eğer dışardan da kabul ediliyolar. eşin için üroloji den randevu alıp gideceksiniz. eğer dışarda yapılmış sperm tahlili varsa götürün yanınızda ona göre rapor düzenleniyor. yoksa da yaptıracaksınız.
sonra tüm evraklar tamamlanıyor dosyan heyete giriyor. tahlillere göre aşılama mı olacak yoksa direk tüp bebek mi ona karar veriliyor. ona göre raporun çıkıyor eczaneden ilaçlarını alıyorsun ve tedaviye başlıyorsun.
evlilik senesi olarak 3 yılı doldurma şartı var ve 5 yıllık kesintisiz sigortanın ödenmiş olması gerekiyor. bu şartlara sahipsen devlet aşılamanın da tüp bebeğin de masraflarını karşılıyor.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için en azından neler yapılacağı hakkında bilgim oldu.smear ve ultrason tahlillerim var 5-6 günede adet olucam hormon tahlillerimi yaptırıp öyle giderim hastaneye bakalım allah yolumuzu açık tutsun herşey güzel olur inşallah bu arada hamileymişsin hayırlısıyla allahım kucağına almayı nasip etsin..darısı bebiş isteyenlerin başına

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için en azından neler yapılacağı hakkında bilgim oldu.smear ve ultrason tahlillerim var 5-6 günede adet olucam hormon tahlillerimi yaptırıp öyle giderim hastaneye bakalım allah yolumuzu açık tutsun herşey güzel olur inşallah bu arada hamileymişsin hayırlısıyla allahım kucağına almayı nasip etsin..darısı bebiş isteyenlerin başına

canım hormon tahlillerini dışarda yaptırıp gitmene gerek yok orda bedavadan yaptırırsın adetinin 2. veya 3. günü. boşuna dışarıda özelde para verme. hem aynı zamanda kanları kabul etmiyolar dışardan. illa kendileri bakacaklar. infertilite nin aldığı kanı tük bebek bile kabul etmiyo. kan hormon kendileri incelemek istiyolar o hastanede. smear kültür dışarıdan kabul ediyolar mı bilmiyorum. ama rahim filmi ve spermiogramı kabul ettiklerinden eminim. rahim filmi 5 yıl. spermiogram 1 yıl süreyi geçmemişse kabul ediliyor.
Allah sana da nasip etsin.

inşallah canımmm allah hepinizden razı olsun bu sitede hamile olmayan kalmayacak inşallahh :16::16: senin prenses nasıl yaramazmı :36::36:

Evet burayı bırakmayan hamile kalıyorlar bak şimdi sıra sende :) Yaf şu bebelerin uslu modeli nasıl olur bilmiyorum :) Gece birkaç kez emmeye kalkıyor ona alıştım ama sabah 5.30-6 gibi günaydın saatimiz ona alışmaya çalışıyorum :)) Bari 7'ye kadar uyusa diyorum çok mu şey istiyorum:) Onun dışında iyiyiz. Biraz ağlak bir bebek ama olucak o kadar bebek sonuçta büyücek akıllanmaya inşallah teyzesi :)

bilgiler için sağol canım dikkate alıcam hepsini..eşimlede konuştum zaten muhtemelen bende aile hastanesinde doğurucam hayırlısıyla..kayınvalidemin evinin yanı hastane çok iyi olucak inşallah..

Hayırlısı olsun bakalım çocuk dr'u da çok çok iyi . Bana çok yakın olmamasına rağmen oraya götürüyorum şimdiden aklımda olsun :)

Evet burayı bırakmayan hamile kalıyorlar bak şimdi sıra sende :) Yaf şu bebelerin uslu modeli nasıl olur bilmiyorum :) Gece birkaç kez emmeye kalkıyor ona alıştım ama sabah 5.30-6 gibi günaydın saatimiz ona alışmaya çalışıyorum :)) Bari 7'ye kadar uyusa diyorum çok mu şey istiyorum:) Onun dışında iyiyiz. Biraz ağlak bir bebek ama olucak o kadar bebek sonuçta büyücek akıllanmaya inşallah teyzesi :)

ALLAHIN İZNİYLE SIRA BENDEDİR İNŞALLAH CANIMM BENDE SENİN GİBİ BEBEĞİMİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER RABBİMM..GECE EMMESİ NORMAL BEBECİK ACIKIYODUR ANNESİ AMA SABAH BAYA ERKENCİYMİŞ :36::36: BAYRAMDA ARKADAŞA GİTTİM 7 AYLIK KIZI VAR ÇOK TATLI MAŞALLAHH SABAH 8:30 DA UYANIYOR O ALLAHTAN SENİNKİ DAHA ÇOK MİNNAKK ZAMANLA ODA 8-9 GİBİ UYANIR İNŞALLAH CANIMM MELEĞİNİ BENİM İÇİN KOKLA CANIMMM :16::16::16: ALLAHA EMANET OLUNNN

Canlarım nasılsınız siz ve bebişleriniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

ercelf - Canım bende ilk 3 ay 4 kilo verdim sonra birer ikişer aldım ama 8. ayda tammm 5 kilo aldım dr um azarlamıştı sona doğru daha çok kilo alınıyor dikkat etmende fayda var canım..

Sevde1 - Canımm doğuma az kalmış umarım sorunsuz atlatırsın.

Bebişlerin cinsiyetleri nedirr???

Duru' yu soracak olursanız bizi ççookkkkkkkk zorladı 16 aylık şu anda yeni yeni düzene giriyor hayatımız çünkü ilk 4 ay 7/24 hiç durmadan ağlamıştıı sonrasında azaldı ama yinede çook arsız ve çok tatlı ::))))))) 8. dişimiz çıktı. Bu sıcaklarda ikimizde hasta olduk duru nun bronşiti var malesef buhar falan veriyoruz allah beterinden korusun...

$19032013155.webp
$26032013345.webp$06042013542.webp$03042013493.webp

Bunlar kıştaki halleri yeşil elbiseli halide 3 Nisan doğumgününden 1 kare görmenizi istedim ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ... Şİmdiki hallerinden hiç foto yüklemedim pazar günü abimin düğünü olmassa yüklerim görmeniz için cadıyıı...

Son düzenleme:
herkese merhaba,maşallah keyifler yerinde.bebeskoda uzun bir aradan sonra dönmüş aramıza.bebeskcum inşallah bu tedavin olumlu biter ve son tedavi olur.

herkese merhaba,maşallah keyifler yerinde.bebeskoda uzun bir aradan sonra dönmüş aramıza.bebeskcum inşallah bu tedavin olumlu biter ve son tedavi olur.

merhaba canım evet döndüm tekrar aranıza gerçi hep okuyordum yazdıklarınızı yazacak bişey bulamıyordum tekrar tedaviye başlıcam için bol bol yazarım haberleri seninde dediğin gibi canım allahında izniyle bu tedavimle bende meleğime kavuşurum ve son tedavim olur sizlerden dualarınızı bekliyorum .senin kızın kaç aylık oldu canımm bi resmini koysanda baksak :16::16:

Merhaba kızlar, ben uzun zamandır yazmıyorum ama hep okuyorum valla burayı, bırakmadım hiç:)) Oğluşumun bakımı ve gelişimi ile ilgili başka topikleri de takip ediyorum tabiki.Ama sadece buraya yazıyorum.Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada.Burayı takip eden birçok arkadaş bebeklerini büyütmeye başladı.Bazıları da gün sayıyor.Bebekleri göbişlerine konsun diye bekleyen çok az kişi kaldı.İnanıyorum ki onlarda çok yakında güzel haberlerle dönecekler ve bebeksiz kimse kalmayacak burda.Belki ikinci hamilelik haberlerini bile almaya başlayabiliriz:)) benim bir sorunum var ve çok acil fikre ihtiyacım var.Öğretmenim ve 2 eylülde işe başlamam lazım.Oğlumda tam 5 aylık oluyor. Annem kayınvalidem şehir dışında.Burda kimsemiz yok.Bebeğime bakıcı mı bulsam, yoksa anneme mi baktırsam çok kararsızım.Annem babam dünden razılar.Gelin desem hemen gelecekler.Ama tabi şehir dışında olduklarından bizimle birlikte yaşayacaklar.Acaba bu bizim aile yaşantımız için sorun olurmu.Bakıcı ile daha mı rahat ederim.Bu arada tanıdığım bir bakıcı adayı da yok.Bulabilirsem tanımadığım biri bakacak kuzuma.Çok da küçük, güvenemiyorumda.Kimi bakıcı bul diyor, kimi annene baktır.Çok kararsızım.Bize ne bu senin bileceğin iş diyebilirsiniz(demeyin ama nolur) karar veremiyorum işte.Tabi 2 hafta içinde bir karar vermiş olmam gerekiyor.Ama siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız??

kızlar geçmişi okuyamadım çünkü ogluşum fıtık ameliyatı oldu şimdi çok şükür iyileşte herkese selam inşallah herkes hamile kalır tüplü yada tüpsüz vede hamile arkadaşlar saglıkla bebeklerini dünya getirirler hepinizi öpüyorum geçte olsa takip ediyorum merak ediyorum yaptıklarınızı:1::1:

Son düzenleme:
Nasılsınız
ya uzun zamandır melek04 gırmıyor kendısınden haberdar olan varmı çok merak edıyorum ıns ıyıledır

Back
X