Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ilk aşılamam tutmadı.bende çok ağladım ama çare olmuyor.üzülme dicem ama biliyorum üzüleceksin.yarına iyi olur yeni umutlara yelken açarsnben gibi
![]()
merhaba kızlar nasılsınız ..
çok sukur kızım sag salım dunyaya geldı bugun 7 gunluk oldu mınnacık teyzelerı..
rabbım hamıle arkadaslarıma saglıklı dogum nasıp etsın ıns bebıs ısteyenlerede en yakın zamanda nasıp etsın ıns ..
çok sukur kızım sag salım dunyaya geldı bugun 7 gunluk oldu mınnacık teyzelerı..
rabbım hamıle arkadaslarıma saglıklı dogum nasıp etsın ıns bebıs ısteyenlerede en yakın zamanda nasıp etsın ıns ..
arkadaşlarım çok şükür kucağıma aldım bende .. Hastaneden taburcu olduk evdeyiz süt kokulumla.. belden iğne ile lokal olan ameliyatım sorunsuzdu.. İlk oğlumda genel di bunu yaşamak farklı imiş .. Gaz sancıları ve ara ara giren şiddetli baş ağrıları dışında sorunum yok .. Dikişlerim gün gün iyileşiyor ... zor olan ilk 2 gündü atlattık şükür .. İyice iyleşsemde kızımın tadını çıkarsam diye gün sayıyorum .. bügün öğle vakti 3 günlük olduk bile .. sütüm henüz az olduğu için ameliyattan dolayı mama takviyesi yapıyoruz Dr kontrollü .. gerçi benim bünyesel olarak sütüm hep azdır , oğlum o yüzden çok ağladı mama vermek istemememdem dolayı( hamileliğin bittiğine seviniyorum yaşa bağlı olarak pek rahat olmadı. ama şükür sorunsuz geçti.. Şimdi bıcırığımla günler harika.. 3 kilo 240 gr doğdu.. ben zaten 8 kilo yü bile tamamlayamamıştım.. iyi doğdu maşallah... şimdilik böyle sizi seviyorum ...
fiyatın uygun olduğunu biliyorum demişsin canım ama florence nightingale özel ve pahalı bir hastane diye biliyorum en azından 5000-6000 verilir gibi geldi bana niyeyse..sen hem sskdan hem özel sağlık sigortandan faydalanırsan 3000 gibi verebilirsin sanki..bende sanki hastanede çalışıyomuşum gibi konuşuyorum dimiay bu doktor hastane işi ne sıkıntılıymış yaa
![]()
slm kızlar bu tedavimde5 yumurta vardı neyse daha oluşur derken opuda 3yumurtam çıkmasınmıçok üzüldüm şimdi bunun kaçı döllenecek kaçı transfer olacak derken kafayı sıyırdım ertesi gün sabah moral olur diye annemi çagırdım hem haber gelicek dedim neyse birgün öncesi narkoz sersemligi kafa meşguluyeti kocaman fokur fokur kaynayan suyu üstüme boca ettim şoktan bişey yapamadım neyse annem vardı üstümü soydu soguk duşa hemen hastaneye derilerim büzüştü resmen bu ne acı bişeymiş yangında kalanlar nasıl dayandı ooof rabbim dha beterinden korusun göbegimin yarısı ve sag bacagımın bir kısmı yandı ilaçlar vs sarıldı. bu arada haber geldi 3yumurtam 3embiriyo olmuş riske atmamak için yarın transferin var dediler bu halde
sabaha kadar alev alev yandım balongibi şişti patladı acil hastaneye bu arada su şişesi elimde transfere yetişmem lazım diye feryat figan apar topar sargılı drum fırlamış gözleriyle ne oldu sana derken 2melegimi aldım digeri gelişmemiş kalan bana yetti tek dilegim bukdar acıya inş sonum güzel olur hep bilirte pozitif haberle dolar burası test günüm 27 eylül
aysecim evladın hayırlı olsundarısı olmayanların ve bizim gibi çaresiz bekleşen hamilelelrin başına olsun arkadaşım mutlulukla büyütün bebegini.merhaba kızlar nasılsınız ..
tatalım şeker kötü bişey degil ama insanı hırpalıyor benim dün gene kontrolüm vardı toklukları diyetle düzeltebildik ancak sabahki açlık hep 95-105 arası geziyor riskli dendi ve dün itibari ile hem diyet hemde insuline başlandı çok dikkat etmelisin dendi korkuyorum hemde çok umarım bu 2,5 ay çabcak geçer sorunsuz bir şekilde.superim benim doktor avrupa florenceda dogum yaptiriyor orasi da ucuz ve kucuk. diger florancelar gibi diil ucretleri dedim ya skk anlasmasi bile var. ben cumartesi gittigimde sorucaktim doktora ucreti ama suyumu cok gordu bebek de iri sekerden suphelendi falan biraz panik oldum sormayi unuttum ki az once test sonucunu da aldim yuksekmis sekerim ikinci test yapilacak yarin. ama aklimda ben ogrenip sana yazicam mutlaka
slm kızlar bu tedavimde5 yumurta vardı neyse daha oluşur derken opuda 3yumurtam çıkmasınmıçok üzüldüm şimdi bunun kaçı döllenecek kaçı transfer olacak derken kafayı sıyırdım ertesi gün sabah moral olur diye annemi çagırdım hem haber gelicek dedim neyse birgün öncesi narkoz sersemligi kafa meşguluyeti kocaman fokur fokur kaynayan suyu üstüme boca ettim şoktan bişey yapamadım neyse annem vardı üstümü soydu soguk duşa hemen hastaneye derilerim büzüştü resmen bu ne acı bişeymiş yangında kalanlar nasıl dayandı ooof rabbim dha beterinden korusun göbegimin yarısı ve sag bacagımın bir kısmı yandı ilaçlar vs sarıldı. bu arada haber geldi 3yumurtam 3embiriyo olmuş riske atmamak için yarın transferin var dediler bu halde
sabaha kadar alev alev yandım balongibi şişti patladı acil hastaneye bu arada su şişesi elimde transfere yetişmem lazım diye feryat figan apar topar sargılı drum fırlamış gözleriyle ne oldu sana derken 2melegimi aldım digeri gelişmemiş kalan bana yetti tek dilegim bukdar acıya inş sonum güzel olur hep bilirte pozitif haberle dolar burası test günüm 27 eylül
superim benim doktor avrupa florenceda dogum yaptiriyor orasi da ucuz ve kucuk. diger florancelar gibi diil ucretleri dedim ya skk anlasmasi bile var. ben cumartesi gittigimde sorucaktim doktora ucreti ama suyumu cok gordu bebek de iri sekerden suphelendi falan biraz panik oldum sormayi unuttum ki az once test sonucunu da aldim yuksekmis sekerim ikinci test yapilacak yarin. ama aklimda ben ogrenip sana yazicam mutlaka
aysecim evladın hayırlı olsundarısı olmayanların ve bizim gibi çaresiz bekleşen hamilelelrin başına olsun arkadaşım mutlulukla büyütün bebegini.
tatalım şeker kötü bişey degil ama insanı hırpalıyor benim dün gene kontrolüm vardı toklukları diyetle düzeltebildik ancak sabahki açlık hep 95-105 arası geziyor riskli dendi ve dün itibari ile hem diyet hemde insuline başlandı çok dikkat etmelisin dendi korkuyorum hemde çok umarım bu 2,5 ay çabcak geçer sorunsuz bir şekilde.
canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş daha büyük yanık olmasın ama bir bahane ile yat dinlen işte diger türlü sen durmazdın biliyorum ben gezinir dururdun, şimdi minik sıpalarınla bekleme ve sayamay başla umarım hakkında hayırlısı olur.
AMİN canım hiç dua etmezmiyim hemde her dakika ediyorum inana allah herkese benim gibi bir mucize yaşatsınmda cnm inşallah sağlıkla sıhhatle bebişini kucagına alıcaksın cnm içini ferah tut. rabbim bizim gibi olmayanlarında yüzünü güldürür inşallah bu güzel duyguyu bizlerde yasarız.
inşallah arkadaşım seninde diyetin hayırlı olsunmdacim sana da gecmis olsun
hic korkma sonucta kontrol altina alinan bir sorun. cok da az kaldi saglikla alicaksin topigimizin en kiymetli bebegini kucagina insallah
superim, suyun fazla olmasinin pek cok sebebi olabiliyormus ama biri de seker. ben riskli gebelik uzamanina gittim ikinci testimin sonucunu alinca suyun normal dedi seker yuksek cikti ama insulin seviyesinde diilmis diyetisyene yonlendirdi doktor diyete basladim bu sabah itibariyle. diyet beni hic uzmicek sekilde zaten tatli sekerli seyler tuketemiyordum ek olarak 2 ogune et girdi ve saatler duzenlendi ben cok yiyemiyordum et-balik. bakalim bir hafta denicez iyi giderse diyete devam yoksa insulin girecek devreye mecburen. zaten 24-25. haftada basliyormus seker basedemezsek degerlerde articaktir.
alllah baska dert vermesin ben sadece tatliyi bu kadar severken hamilelikte hic tuketememeye baslayinca sevinmistim cok daha saglikli olucam sekersiz diye hoop bu degerler cikti sasirdim![]()
AMİN canım hiç dua etmezmiyim hemde her dakika ediyorum inana allah herkese benim gibi bir mucize yaşatsın
inşallah arkadaşım seninde diyetin hayırlı olsunbende ilk başlarda oh kolay diyordum ama çalışırken uygulamak bir hayli zor oluyor . umarım herşey hepimiz için güzel olur
![]()