Ercelf cnm sancilarinin azalmasina sevindim,ins.vakti zamani gelince yapacaksin dogumunu hayirlisiyla,sen stresten uzak tut yeter ki kendini,dualarim seninle cnm,yat dinlen lutfen.
Ranacim cok gecmis olsun,allahim buyuk senin de sevinecegin gunler onunde ins.memorial topiginde bir arkadas 8. Denemede daha yeni ikizlerine kavustu,sagligin ve maddiyatin yettigi surece dene lutfen cnm.
Kelebek gozun aydin,kiz mi geldi yine merak ettim,darisi basimiza ins.
Karakedim sen ne yaptin?transfere az zaman kaldi snrm,hayirlisi ins.
Mavicim dualarim cinarla cnm,allahim miniklerimize saglik versin.
Superim aglamak istediginde agla sıkma kendini,ins.kisa zamanda gonlune bir ferahlama gelir cnm,senin de az kaldi ins:)
Bana gelince

( bir kursun falan doktureyim diyorum,c.tesi bas parmagima agrilar girdi bir sure sonra hic oynatamadim,gece boyu agridan aglamaktan oldum,pazar ortebediste gittik,vurdun mu carptin mi derken dedim ben 2 aydir evden cikamiyorum,onlem amacli ne oldugu anlasilamadigindan alciya alindi,arkasindan kesilip bosluk birakildi buz kompresi yapabileyim diye.o esnada canimi aldilar sandim

annemle ertesi gun romotoga gittik,kan tahlil vs. İltihapli romatizma cikti,cok sukur kortizon ve emardan yirttim,simdi agrim cok nadir gelse de hareket hala ettiremiyorum,allah beterinden saklasin yine de.bulantilarim kusmalar ise sabahlari devam ama tekrar cosmazsa daha iyiyim sukur kizlar.bu arada erkek oldugu onaylandi:)