Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok geçmiş olsun gerçekten sözün bittiği yer rabbim sabrını versin inşallah. umudunu hiç kaybetme yaradan yazdığında elbet bizlerde anne olacağız. tekrar rabbim sabrını versin cnm benim gercekten çok zor..

saol canım rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın:43:

kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi :43:sözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim :43:kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan :43:sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor :43:tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim:43:

Çok geçmiş olsun Ranacım . Ne söylesek boş olucak :( İnş . sende kavuşucaksın bebeğine unutacaksın bu yaşadıklarını . :16:

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim kk'ne.durumlar nasıl kimler hamile kaldı doğum yapan varmı?takip edemıyorum bildiğiniz gibi oğlumun sağlıgıyla ugrasıyorum.oğlum şimdilik iyi nöbet ve spazm yok takipteyız eeglerimiz düzgün cıkıyor.her nöbet 1 ay gelişimi geriletiyor 9,5 aylık normel bir bebeğin yaptıklarını yapamıyor:50: ama dr eğer böyle ilerlerse ilerde yaşaıtlarıyla arayı kapatacağını söylüyor.oğlumun anne baba dıyeceği yürüyeceği vs.günleri bekliyoruz...hepinize sevgiler :16::16::16:

çınar her geçen gün dahada iyi olucak inşallah cnm dualarımız hep sizinle..

kızlar çok şükür bende bebişimi kucağıma aldım rabbim olmayanlarada nasip eder inşallah
21/09/2013 doğum tarihimiz normal doğum 3380 kiloda doğduk

gözünaydın allah analı babalı büyütsün inşallah..normal doğum yapmışsın nasıldı doğumun kolay geçtimi..darısı biz doğum yapmayı bekleyen ve bebek hasreti çeken herkese inşallah..

kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi :43:sözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim :43:kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan :43:sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor :43:tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim:43:

canım çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum..allahım elbet dualarını kabul edicek ve meleğini sağlıkla sana göndericek..

Superim sagol cnm,erkekte yanilma olabiliyor evet ama bir pipi gosterdi artik gerisini bilemiyorum:) kiz da erkekte olsa hepsi bizim:) ama dedigin dogru kizlar daha cok bulanti yaparmis bizimki gercekten erkek ise esim diyor bak cocugum boyle davranmaya devam edersen bu gidise bir cift corabin bile olmayacak:)
Cumartesi cok zor gittim cnm doktora,hatta doktor ameliyattaymis bekleyemedim ogleden sonraya tekrar randevu aldik,tansiyonum cok dusuk buna bagli siddetli bas agrisi yasiyorum zaten orda da bayginlik gecirdim denilebilir,doktor rapor verdi tekrardan.sonra dun sabah kusmalarindan sonra esime bur cesaret hadi dedim suraya gidip su magazaya bakip donelim,ilk kez:) ama gidisim husran oldu,tansiyonum dusup oldugum yere yigildim,ter bosaldi,ne birsey duyabildim ne gorebildim.sonra kusmalar:( rezil kepaze bir durum,yani duzelen pek birsey yok cnm,ilacta alsam pek bir faydasi yok gibi.bebek 2-3 gun onden gidiyormus,14. Haftadayiz ama duzelen birsey yok sanirim.sen de iyisin ins.o diger hastanenin fiyati ne kadarmis ben de merak ettim bu arada cnm:)

Ercelf cnm panik yapma sakin,o ilaclari duymustum sana da dedigin gibi onlem amacli verilmis.insallah 32.yi hatta 38 li haftalari da goreceksin.

canım hala geçmemiş bulantıların çok çektin gerçekten rabbim yardımcın olsun insan heves de ediyor ama yat dinlen ne kadar daha sürebilirki? inşallah gebeliğinin sonuna kadar devam etmez. ben de iyiyim iğne ve ilaçlarla kasılmalarım durdu ama yüreğim ağzımda 32 yi doldurmaya daha 2 hafta var.

canım çok geçmiş olsun hiç moralini bozma allahtan doktorun erkenden önlem almış ve sancıların kesilmiş..riskler hepimiz için var az mı çektin tedavide ama bak sonunda bebeğin seninle ve sonuna kadarda sağlıklı devam edicek hamileliğin..ben buna inanıyorum zaten kontrollerini aksatmadıktan ve dinlendikten sonra herşey daha güzel olucaktır..vakti zamanı geldiği zaman doğumunu yapıcaksın inşallah canım dualarım her zaman seninle ve bebeğinle..bizi haberdar et sürekli kendine dikkat et bol bol dinlen hiçbir iş yapma..hayırlı haberlerle canım..
şimdilik iyiyim superim ama kendimi dinlemeye başladım ister istemez. ama rahat olmaya çalışıyorum rabbime emanet miniğim. hareketleri de iyi çok şükür inşallah son 2 ayımızı da atlatıcaz Allahın izni ile.

gecmis olsun yasadigin son stres olsun. korkarak okudum inan. sen de bebeginde allaha emanet olun. hic korkma bak burda bir bi dolu insaniz dualarimizla yanindayiz:) dinlen ve hic bisey dusunme cok az kaldi. biraz sasirdim yazdiklarini okuyunca nete girip arastirdim elini karnina koyunca toplanma oluyorsa bu kasilmaymis bende de son 1 haftadir oluyor ama ben hep bebek saniyordum. biraz daha okuyup ne zaman sorun oluyor anlamaya calisicam. sana tekrar gecmis olsun
dikkat et canım aslında rahim doğuma hazırlanıyor kasılmalar normal ama benimkiler düzenli idi. çok sertleşme ve gevşemeler hissediyorsan karnın da biryerde toplanma sık oluyorsa doktoruna söyle.

Ercelf'çim çok geçmiş olsun . Dinlenmene bak . Dr önlem amaçlı herşeyi yapmış . Kuzeniminde 32. Haftasında ciddi kanama ve sancıya erken doğum riski oldu . Nidilat ve proluton ile durdurdular . Sonra zamanında da kendi gelmek istemedi sıpa mecburi sezeryan oldu . İnş. Seninde öyle olucak . Bol bol dinlen . Her geçen günde bebeğin hızla büyümeye devam edicek .

ay inşallah bizimki de 40 ı doldursun da canım . elimi eteğimi çektim alışverişlerden odasının siparişini bile vermedim 32 den sonra inşallah hiçbişey onun sağlıkla doğmasından önemli değil. sen nasılsın emzirebiliyormusun kızını?

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim kk'ne.durumlar nasıl kimler hamile kaldı doğum yapan varmı?takip edemıyorum bildiğiniz gibi oğlumun sağlıgıyla ugrasıyorum.oğlum şimdilik iyi nöbet ve spazm yok takipteyız eeglerimiz düzgün cıkıyor.her nöbet 1 ay gelişimi geriletiyor 9,5 aylık normel bir bebeğin yaptıklarını yapamıyor:50: ama dr eğer böyle ilerlerse ilerde yaşaıtlarıyla arayı kapatacağını söylüyor.oğlumun anne baba dıyeceği yürüyeceği vs.günleri bekliyoruz...hepinize sevgiler :16::16::16:

canım iyiyiz bizler bizi unutmamana da çok seviniyorum. Allah oğluşuna şifa versin tedaviyi hiç bırakmayın gelişimi için de eğer doktorun önerirse fizik tedavi ve rehabilitasyon alın böyle merkezler var belki sıkıntılı büyüyüecek çok emek harcayacaksın ama büyüdüğünde yaşıtlarından hiçbir farkı kalmayacaktır. Allaha emanet olun. dualarım sizinle.

kızlar çok şükür bende bebişimi kucağıma aldım rabbim olmayanlarada nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım. güle güle büyüsün :) canım maşallah normal doğum yapmışsın darısı başımıza. nasıldı tecrübelerini paylaşırmısın? anestezi nasıl oldu? sancılar nasıldı.

rana cım ne diyebilirim ki. sözün bittiği yer. ama rabbimin bir bildiği vardır öyle değil mi. bunu dile getirmekten başka çaremiz yok :( isyan etme. dua et. rabbim belki de kendiliğinden verecek sana evladını. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım.

internet üyeliğimizi yenilemediğimiz için kaç aydır giremedim ama aklım hep sizlerdeydi ama artık burdayım:16:

maşallah ercelf ve su perisi kocaman olmuş minnoşlar:nazar::nazar::nazar: rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:16:

jolly nasılsın canım kızçen napıyo? büyümüştür bayağı teyzesi çok öper minnoşu:54:

ayşecim beni merak etmişsin kuzum:16:,, ben ve bebişim iyiyiz şükürki:16: seninde bebişin doğmuş hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah
:54:
mavi canım rabbim yavruna şifalar versin inşaalh dualarım seninle .......

mavicim çınarın durumunu merak ediyordum bende çok şükür nöbetleri bitmiş.işallah zamanla sağlığına tamamen kavuşur.dualarım seninle...

kelebek bebeğine kavuşmuşun sende.inşallah iyi günlerde sağlıkla büyütürsün bebeğini...

ranacım canım benim ne desem boş biliyorum inan çok ama çok üzüldüm.inşallah sabrının ve çektiklerinin mükafatını alırsın sende.Allah sonunda gülenlerden etsin senide.

canım hala geçmemiş bulantıların çok çektin gerçekten rabbim yardımcın olsun insan heves de ediyor ama yat dinlen ne kadar daha sürebilirki? inşallah gebeliğinin sonuna kadar devam etmez. ben de iyiyim iğne ve ilaçlarla kasılmalarım durdu ama yüreğim ağzımda 32 yi doldurmaya daha 2 hafta var.

şimdilik iyiyim superim ama kendimi dinlemeye başladım ister istemez. ama rahat olmaya çalışıyorum rabbime emanet miniğim. hareketleri de iyi çok şükür inşallah son 2 ayımızı da atlatıcaz Allahın izni ile.

dikkat et canım aslında rahim doğuma hazırlanıyor kasılmalar normal ama benimkiler düzenli idi. çok sertleşme ve gevşemeler hissediyorsan karnın da biryerde toplanma sık oluyorsa doktoruna söyle.

ay inşallah bizimki de 40 ı doldursun da canım . elimi eteğimi çektim alışverişlerden odasının siparişini bile vermedim 32 den sonra inşallah hiçbişey onun sağlıkla doğmasından önemli değil. sen nasılsın emzirebiliyormusun kızını?

canım iyiyiz bizler bizi unutmamana da çok seviniyorum. Allah oğluşuna şifa versin tedaviyi hiç bırakmayın gelişimi için de eğer doktorun önerirse fizik tedavi ve rehabilitasyon alın böyle merkezler var belki sıkıntılı büyüyüecek çok emek harcayacaksın ama büyüdüğünde yaşıtlarından hiçbir farkı kalmayacaktır. Allaha emanet olun. dualarım sizinle.

hayırlı olsun canım. güle güle büyüsün :) canım maşallah normal doğum yapmışsın darısı başımıza. nasıldı tecrübelerini paylaşırmısın? anestezi nasıl oldu? sancılar nasıldı.

rana cım ne diyebilirim ki. sözün bittiği yer. ama rabbimin bir bildiği vardır öyle değil mi. bunu dile getirmekten başka çaremiz yok :( isyan etme. dua et. rabbim belki de kendiliğinden verecek sana evladını. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım.

iyi olmana sevindim canım insan ister istemez kendini dinliyo ben daha şimdiden kötü kötü rüyalar görüyorum sanki bebeğime kavuşamayacakmışım gibi geliyo..allahım sen koru..şu sıralar herşeyi kafaya takar oldum..ağlama moduna girdim eşim bıkıcak nerdeyse :1: hamile kalmakla bitmiyomuş insan yaşayınca anlıyo gerçekten bir an önce sağlıkla zamanında doğumumu yapmak istiyorum valla..

internet üyeliğimizi yenilemediğimiz için kaç aydır giremedim ama aklım hep sizlerdeydi ama artık burdayım:16:

maşallah ercelf ve su perisi kocaman olmuş minnoşlar:nazar::nazar::nazar: rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:16:

jolly nasılsın canım kızçen napıyo? büyümüştür bayağı teyzesi çok öper minnoşu:54:

ayşecim beni merak etmişsin kuzum:16:,, ben ve bebişim iyiyiz şükürki:16: seninde bebişin doğmuş hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah

hoşgeldin cnm evet bebişlerimiz büyüyo sağlıkla çok şükür inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelicek..senin ve kızının iyi olmasına sevindim büyümüştür seninki..

hoşgeldin cnm evet bebişlerimiz büyüyo sağlıkla çok şükür inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelicek..senin ve kızının iyi olmasına sevindim büyümüştür seninki..
sağol canım evet büyüdü koca kız oldu 5.aya girdik:nazar: artık yattığı yerden kalmaya çalışıyor

kahkaları evimizi şenlendiriyor:1:

24 saat yetmiyor :44: vakit nasıl geçiyor bilmiyorum:1: rabbim eksikliklerini göstermesin bağışlasın hepsini:16:

evet hemde çok merak ettım korktum canım ama çok sukur kızında sende ıyısınız allah razı olsun canım

canım ıns daha ıyı olacak o guzel yuregını ferah tut rabbım yavrua sıfa versın ıns

Tabi cnm ablam doğum izninden işe döndü ve 6 ay sonra yine hamile kaldı şimdi kafasında bir huni eksik :) Benim doğum izni Ocak'ta bitiyor 5 Ocak'ta başlamam gerek . 2 ayda ücretsiz almayı düşünüyorum . Niyetim 1 Mart'ta başlamak Kızım 9 ayına girmiş olucak yine çok küçük ama ücretsiz izini uzatırsam döndüğümde başka bir birimde başlamak zorunda kalabilirim alışmak dahada zor gelebilir :(
Kremi tüm kahverengi bölgeye sürüyorsun . Tüm o bölge hassaslaşıyor çünkü ;) Ben kız uyanmasa şimdi bi liste yapiyim size en çok nelerden memnun kaldım bebek büyütürken olmazsa olmazlarım diye :)

Gözün Aydın Ayşe'cim sağlıkla büyüsün kuzucuk :16:

Ooo kelebeklerimizin arasına bir böcük geliyor demek :) Paşamız hayırlı uğurlu olsun :) Daha düzelememişsin yaf nedir bu bulantılar böyle . Bi gün bi kalkıcaksın bıçak gibi kesilicek inş. öyle düşün . Ben bu aralar internetten sürekli bebekle aktivite yazıları okumaktan buraları boşladım :) Ben şarkı söylüyorum benimki çok anlıyoya gülüyo :) Oyun felan oynuyoruz işte daha bişey anladığı yok ama ağaç yaşken eğilirmiş kaydetsin minik beynine faydalımış :))
tskler canım amın amın cumlemıızn ıns
canım ben senin dönemi kaçırmışım senin tüp bebeklemi oldu yoksa kendiliğinden mi hamile kaldın canım benim?

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim benim gibi olmayan herkesede bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
allah razı olsun canım uzulme lutfen vaktı saatı gelınce. nasıp edecek ıns ..

Son düzenleme:
merhaba hanımlar
bende geldim salı günü egedeydik rapor için dosyamızı hazırladık tahlillerimiz yapıldı şimdi dosyanın heyetten çıkmasını bekliyoruz inşallah bi an önce çıkarda tedavime başlarız.
ben de eşim de çok memenun kaldık hastaneden çok güler yüzlüler bizim içinde en önemli şey buydu zaten
benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum....

Ercelf cnm sancilarinin azalmasina sevindim,ins.vakti zamani gelince yapacaksin dogumunu hayirlisiyla,sen stresten uzak tut yeter ki kendini,dualarim seninle cnm,yat dinlen lutfen.
Ranacim cok gecmis olsun,allahim buyuk senin de sevinecegin gunler onunde ins.memorial topiginde bir arkadas 8. Denemede daha yeni ikizlerine kavustu,sagligin ve maddiyatin yettigi surece dene lutfen cnm.
Kelebek gozun aydin,kiz mi geldi yine merak ettim,darisi basimiza ins.
Karakedim sen ne yaptin?transfere az zaman kaldi snrm,hayirlisi ins.
Mavicim dualarim cinarla cnm,allahim miniklerimize saglik versin.
Superim aglamak istediginde agla sıkma kendini,ins.kisa zamanda gonlune bir ferahlama gelir cnm,senin de az kaldi ins:)
Bana gelince:(( bir kursun falan doktureyim diyorum,c.tesi bas parmagima agrilar girdi bir sure sonra hic oynatamadim,gece boyu agridan aglamaktan oldum,pazar ortebediste gittik,vurdun mu carptin mi derken dedim ben 2 aydir evden cikamiyorum,onlem amacli ne oldugu anlasilamadigindan alciya alindi,arkasindan kesilip bosluk birakildi buz kompresi yapabileyim diye.o esnada canimi aldilar sandim:( annemle ertesi gun romotoga gittik,kan tahlil vs. İltihapli romatizma cikti,cok sukur kortizon ve emardan yirttim,simdi agrim cok nadir gelse de hareket hala ettiremiyorum,allah beterinden saklasin yine de.bulantilarim kusmalar ise sabahlari devam ama tekrar cosmazsa daha iyiyim sukur kizlar.bu arada erkek oldugu onaylandi:)

hoşgeldin melekcim maşallah bebeğin 5 aylık olmuş rabbim bize de nasip etsin son aylara geldik çok şükür 2 ay kaldı su gibi akıp geçsin kavuşalım bebeklerimize inşallah.

iyi olmana sevindim canım insan ister istemez kendini dinliyo ben daha şimdiden kötü kötü rüyalar görüyorum sanki bebeğime kavuşamayacakmışım gibi geliyo..allahım sen koru..şu sıralar herşeyi kafaya takar oldum..ağlama moduna girdim eşim bıkıcak nerdeyse :1: hamile kalmakla bitmiyomuş insan yaşayınca anlıyo gerçekten bir an önce sağlıkla zamanında doğumumu yapmak istiyorum valla..

canım seni çok iyi anlıyorum ama kendini rabbime teslim et karnını tut ve dualarını oku. yatmadan önce hem kendin için hem de elini karnına koyup bebeğin için nas felak oku rahatlarsın. olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. ben sancılanınca bile soğukkanlılığımı korudum. rabbime emanetiz o ne derse o olur ona sığınıyorum. inşallah alıcaz kucağımıza.

Ercelf cnm sancilarinin azalmasina sevindim,ins.vakti zamani gelince yapacaksin dogumunu hayirlisiyla,sen stresten uzak tut yeter ki kendini,dualarim seninle cnm,yat dinlen lutfen.
Ranacim cok gecmis olsun,allahim buyuk senin de sevinecegin gunler onunde ins.memorial topiginde bir arkadas 8. Denemede daha yeni ikizlerine kavustu,sagligin ve maddiyatin yettigi surece dene lutfen cnm.
Superim aglamak istediginde agla sıkma kendini,ins.kisa zamanda gonlune bir ferahlama gelir cnm,senin de az kaldi ins:)
Bana gelince:(( bir kursun falan doktureyim diyorum,c.tesi bas parmagima agrilar girdi bir sure sonra hic oynatamadim,gece boyu agridan aglamaktan oldum,pazar ortebediste gittik,vurdun mu carptin mi derken dedim ben 2 aydir evden cikamiyorum,onlem amacli ne oldugu anlasilamadigindan alciya alindi,arkasindan kesilip bosluk birakildi buz kompresi yapabileyim diye.o esnada canimi aldilar sandim:( annemle ertesi gun romotoga gittik,kan tahlil vs. İltihapli romatizma cikti,cok sukur kortizon ve emardan yirttim,simdi agrim cok nadir gelse de hareket hala ettiremiyorum,allah beterinden saklasin yine de.bulantilarim kusmalar ise sabahlari devam ama tekrar cosmazsa daha iyiyim sukur kizlar.bu arada erkek oldugu onaylandi:)

geçmiş olsun canım çok üzüldüm. dikkat et kendine.biz de 32. haftaya girdik rabbim 40 ları görmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar merhaba dün doktor kontrolümüz vardı bebişim 1666 gr olmuş. bol sıvı tüketiminden sebep suyum bile artmış:)
tehlike geçti 31+4 olduk. rabbim 40 ları görmeyi de nasip etsin. nst de hiç sancı çıkmadı. şimdilik herşey yolunda tabi dikkat etmeye devam. rahimağzı uzunluğum da iyi sanırım doğuma kadar götürecek bizi. çok şükür. artık bayram sonrası korkup ara verdiğim hazırlıklarıma devam edicem annem gelecek yanıma. bebeğin eşyalarını yıkicaz ve beşiğini de alıcaz. korkumdan elim hiçbişeye varmadı 28. hafta bitince verecektim odasının siparişini de 32. nin bitmesini beklemeye karar verdik eşimle. herşeyin yeri belli zaten. yeterki o sağlıkla doğsun herşey olur. zaten ben onu beşiğinde değil koynumda yatırıcam :)

canım rabbim tez zamanda sağlıgına kavusmasını nasip etsin inşallah oğluşunun. dualarımız seninle bitanem.çok çok geçmiş olsun

canım gözünüz aydın. rabbim sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin inşallah. kız mıydı erkek mi senin canım?

sağol cnm kız bebişim 2. kızım :)

mavicim guzel haberleri her daim bekliyoruz. bizi habersiz birakma cinar bebegi op bizim icin en sifalisindan

gozun aydin allah uzun ve saglikli omurler versin. darisi da saglikla bize nasip olsun

allah razı olsun inşallah mevlam nerde var ise herkese nasip olur inşallah

[QOTE=rana85;32078646]kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi :43:sözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim :43:kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan :43:sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor :43:tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim:43:[/QUOTE]

ranacığım herşeyin hayırlısı burda o kadar mucize gerçekleştiki inancın hiç bitmesin

çınar her geçen gün dahada iyi olucak inşallah cnm dualarımız hep sizinle..

gözünaydın allah analı babalı büyütsün inşallah..normal doğum yapmışsın nasıldı doğumun kolay geçtimi..darısı biz doğum yapmayı bekleyen ve bebek hasreti çeken herkese inşallah..

sağol cnm evet normal doğum oldu çok zordu desem yalan olur ama tabiki kolayda değildi birde şu var herkese göre zorluk değişiyor

bol bol yürüyüdüm ercelfim dr sıkı sıkı tenbih etti gerçektende dediğini yaptım çok yararını gördüm
sabah akşam en az 1-2 saat yürüdüm
bütüin sncımı evde çektm ama tam olarak bilmeden hastanye gittiğimde direk doğumhaneye alındım çok şükür geldi geçti
bazen hala inanamıyorum ne zaman doğurdum ben diye :)

mavicim çınarın durumunu merak ediyordum bende çok şükür nöbetleri bitmiş.işallah zamanla sağlığına tamamen kavuşur.dualarım seninle...

kelebek bebeğine kavuşmuşun sende.inşallah iyi günlerde sağlıkla büyütürsün bebeğini...

ranacım canım benim ne desem boş biliyorum inan çok ama çok üzüldüm.inşallah sabrının ve çektiklerinin mükafatını alırsın sende.Allah sonunda gülenlerden etsin senide.

sağol cnm çok teşekkür ederim

kızlar merhaba dün doktor kontrolümüz vardı bebişim 1666 gr olmuş. bol sıvı tüketiminden sebep suyum bile artmış:)
tehlike geçti 31+4 olduk. rabbim 40 ları görmeyi de nasip etsin. nst de hiç sancı çıkmadı. şimdilik herşey yolunda tabi dikkat etmeye devam. rahimağzı uzunluğum da iyi sanırım doğuma kadar götürecek bizi. çok şükür. artık bayram sonrası korkup ara verdiğim hazırlıklarıma devam edicem annem gelecek yanıma. bebeğin eşyalarını yıkicaz ve beşiğini de alıcaz. korkumdan elim hiçbişeye varmadı 28. hafta bitince verecektim odasının siparişini de 32. nin bitmesini beklemeye karar verdik eşimle. herşeyin yeri belli zaten. yeterki o sağlıkla doğsun herşey olur. zaten ben onu beşiğinde değil koynumda yatırıcam :)

ayyy cnmm nede güzel yazmışsın koynumda yatıracam diye ama bunlar çok akıllı haberin olsun başka yerde yatmaz daha :)
az kalmış normal doğummuydu senin ?

cnm çok geçmiş olsun inşallah geçecek sıkıntıların rabbim şifa versin
evet cnm 2. kızçem oldu :D
senin erkekte hayırlı olsun :)

merhaba hanımlar
bende geldim salı günü egedeydik rapor için dosyamızı hazırladık tahlillerimiz yapıldı şimdi dosyanın heyetten çıkmasını bekliyoruz inşallah bi an önce çıkarda tedavime başlarız.
ben de eşim de çok memenun kaldık hastaneden çok güler yüzlüler bizim içinde en önemli şey buydu zaten
benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum....

canım hadi gözünaydın dosyanı vermişsin inşallah heyetten en kısa zamanda dönüş olur ve tedavine başlarsın hayırlısıyla..hastaneden memnun kalmanızada sevindim önemli olan bu tabi..

canım yaa çok geçmiş olsun nedir bu başına gelenler gerçekten dediğin gibi bir kurşun falan döktür sen..nazar var baksana üstünde..şuan nasılsın peki ağrın varmı hala..bulantın yetmezmiş gibi birde üstüne bu gelmiş kıyamam..inşallah en kısa zamanda bütün ağrıların sıkıntıların geçer..en azından bulantıların biraz hafiflemiş gibi bu iyi haber..oğluşunun kesinleşmesinede sevindim sende oğlan anası olucaksın desene..sağlıkla büyüsün inşallah..:16:

Back
X