Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, ilk ayfadan itibaren bir kac sayfayi inceledim de o zamandan bu zamana cogu kisi anne olmus bile
Darisi bekleyen ve bebek isteyen tum kardeslerimize olsun insAllah..
Ilk asilamami yaptirmistim 14 ekimde bugun 17. gunumdu ve adet oldum..
Ilk once kendime gelmem zor oldu tabi ama toparladim simdilik..
Allahim bilir ona sigindim dedim dua ettim..
Doktorunda 15 gunu gecerse gebelik oldugu icindir demesi ile sanirim umutlarimiz yukselmisti..
Neyse birdahaki aya insAllah umutlar..
Ilkinde olumsuz olunca 2. ci asilama icin gercekten pozitif olmak guzel dusunmek imkansiz oluyor ama bunun icin guclu olmak zorundayiz..
Bu yolda ilerleyenler kacinci asilamada gebe kaldiniz sizler ?
Pco var bende malesef bununda vardir bi hikmeti..
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun...
Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...
merhaba rüzgargülü ben 3.aşılamada hamile kaldım şimdi 10 aylı bir kızım var.darısı başına inşallah...
çok sağol cnm, evet uzunca bir aradan sonra tekrar insan olduğumu hissetmek çok güzel bir duygu, allah herkese sağlık versin öncelikle.
ben 18 haftalık iken kontrole gitmiştim, o zaman doktorum detaylı baktı baktı inceledi, kalbi gözü v.s. dedi bunun iin normalde perinatolağa gönderiyorum, dilersen tavsiye edeceğim birine(ahmet gül) ya da kendi bildiğin birine gidebilirsin dedi, ama önden bende inceleme yapacağım şimdi dedi. çok şükür herşey yolunda çıktı.
bu işi yapanlar hep yüksek para alıyorlar anladığım, henüz 300 den aşağı yapan birini duymadım. parasından deği elbet ama yaptırır mıyım bilmiyorum, alah korusun bir şey olsa zaten elden bir şey gelmez. bakalım henüz karar vermedim tam olarak.
memorialda tedaviye başladığım ama sonra ordan ayrılan doktorum şu anda medipolde işe başladı. ona gidiyorum cnm ben. jollynin doktoru da gayet iyiydi, inşallah sen de mutlu sona ulaşacaksın onunla cnm:)
Merhabalar, ilk ayfadan itibaren bir kac sayfayi inceledim de o zamandan bu zamana cogu kisi anne olmus bile
Darisi bekleyen ve bebek isteyen tum kardeslerimize olsun insAllah..
Ilk asilamami yaptirmistim 14 ekimde bugun 17. gunumdu ve adet oldum..
Ilk once kendime gelmem zor oldu tabi ama toparladim simdilik..
Allahim bilir ona sigindim dedim dua ettim..
Doktorunda 15 gunu gecerse gebelik oldugu icindir demesi ile sanirim umutlarimiz yukselmisti..
Neyse birdahaki aya insAllah umutlar..
Ilkinde olumsuz olunca 2. ci asilama icin gercekten pozitif olmak guzel dusunmek imkansiz oluyor ama bunun icin guclu olmak zorundayiz..
Bu yolda ilerleyenler kacinci asilamada gebe kaldiniz sizler ?
Pco var bende malesef bununda vardir bi hikmeti..
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun...
merhabalar aramıza hoşgeldin..öncelikle inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun..bende de pko var ve 2 negatif aşılamam var..pko yüzünden kilolu olduğum için kilo vererek başladım işe ve kendiliğimden hamile kaldım kilo verince..fakat bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım..aradan 6 ay geçti ve yeniden kendiliğimden hamile kaldım şuan 6,5 aylık hamileyiminşallah bu sefer sağlıkla kavuşucam kızıma..demem o ki sakın kötü düşünme zamanı gelince sende tadacaksın bu güzel duyguyu inşallah..her zaman pozitif ol umudunu kaybetme cnm..
Kızlar selamlar hepinize bugün transferimin 10.gunu ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuc 110 hamileyiimmmmm...bu nasıl bir mutlulukmuş yaşayanlar anlayacaktır benı...kızlar bu sonuç kimyasal gebelik değildir dimi.kimyasal gebelik olucak dıye cok korkuyorum
iLK BEN GÖRDÜM GALİBA:) GÖZÜN AYDIN.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. kESİNLİKLE KİMYASAL GEBELİK DEĞİL. bENİM TÜP DENEMEM KİMYASAL GEBELİKLE SONUÇLANDI. 14. GÜN DEĞERİM 25 Tİ. SENİN GÜNÜNE DAHA 2 GÜN VAR VE SONUCUN 110. GAYET GÜZEL.HAYIRLI OLSUN.
Kızlar selamlar hepinize bugün transferimin 10.gunu ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuc 110 hamileyiimmmmm...bu nasıl bir mutlulukmuş yaşayanlar anlayacaktır benı...kızlar bu sonuç kimyasal gebelik değildir dimi.kimyasal gebelik olucak dıye cok korkuyorum
Ne guzel bi haber bu :)
Tsk ederim canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insAllah...
Ben kendiligimden hamile kalamam sanirim cunki esimin spermlerine baktirdigimizda toplu halde hareket ettikleri ve yumurtaya ulasana kdr cogunun öldügûnü ogrenmistik..
bilmiyorum her zaman mi boyle o yuzden asilama oldum klomene yumurtalarim cvp veriyor ama gebelik olusmadi.
simdi rahim filmi cekinicem..
2.cide olur insallah Allaha dua ediyorsak sabretmeyi de bilmeliyiz zor da olsa
kimyasal diil tabiki cok guzel hatta tebrik ederim sonunda senden de duyduk bu guzel haberi allah saglikla bu sureci tamamlamani nasip etsin. bebeginin dogdugu gunu de bizlere gostersin cok sevindimmmm. tadini cikar bu gunlerin haftalar ilerledikce anlicaksin beni![]()
Gözünaydın karakedi :)
tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin işaallah.KİMYASAL GEBELİK DEĞİLDİR HATTA BELKİ İKİZDİR BEBELERİN 10. gün için yüksek bir değer aslında
gözünaydın canım çok sevindim mutlu haberine bak ne güzel demiştim bu sefer olucak diye hayırlı olsun allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kavuş bebeğine yada bebeklerinehamileliğimi ilk öğrendiğim zaman aklıma geldi ne güzel bir mutluluk gerçekten
![]()
evet cnm gercekten tarifsiz bir mutlulukmuş dün sonucu alınca eşimle birbirimize sarılıp ağladık ben kendimden bekliyordum ama eşiminde bu kadar duygulanacagını hiç tahmin etmemiştim.ilk 15 dakika kendimize gelemedik sürekli kağıda bakıyoruz ben kan ter içinde kaldım heyecandan ateş bastı heryanıma hastaneden çıktık bir 15 dakika dolaştık sonra geri döndük iğne için anca kendimize geldik :))) inşallah hersey sağlıklı ilerler kızlar..sonucu almakla bitmiyormuş meğersem...