Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar pazartesi günü saat 13.00 de sezeryan olucam inşallah dualarınızı eksik etmeyin.

selam bayanlar, bende 2,5 yıllık evlıyım hıc korunmadm cikolata kistı var dendı temmuzda laparoskopi amelıyatı oldum tedavıye basladm olmadı ayın 9 unda aşılama yapıldı bugun ıse adet oldum hissetmeye bile fırsat olmadan erkenden adet oldum kotuyum moralım sıfır hıc bısey mutlu etmıyor benı kafamın içi karınca yuvası gibi karmakarısık gıtsem mı gtmesemmı ıkıncı aşılamayı denesemmı kararsızım. Tek kararım olmadıgı olmuyor işte vermeyen Allahm vermiyor bazen isyan ediyorum neden ben diyorum sonrada kendıme kızıyorum iyce cıkmaza girıyorm.. Allahım nolur duy sesimi

Kızlar merhaba kısmetse salı sabahı 08:30 da epıdural ıle sezeryana gırıp mınık kızceme kavusacagım dualarınız bızımle olsun bırde bugun bogazım sıstı. Sankı grıp gıbıyım umarım benı zorlamaz kendınıze ıyı bakın. Ercelf canım sende pazartesı kavusacakmıssın kızını 1gun sonrada ben allah yardımcımız olsun.

Kızlar sağolun dua edin bize yüzünü göreyim kucağıma alayım hayırlısıyla.
Mda cım canım 1 gün aramız var desene bana da spinal önerdi anestezi doktoru ben genel düşünüyodum aklım karıştı bakalım pazartesi doktorumla da konuşup ona göre karar vericem Allah ikimizin de yardımcısı olsun canım.

Kızlar merhaba kısmetse salı sabahı 08:30 da epıdural ıle sezeryana gırıp mınık kızceme kavusacagım dualarınız bızımle olsun bırde bugun bogazım sıstı. Sankı grıp gıbıyım umarım benı zorlamaz kendınıze ıyı bakın. Ercelf canım sende pazartesı kavusacakmıssın kızını 1gun sonrada ben allah yardımcımız olsun.

Kızlar pazartesi günü saat 13.00 de sezeryan olucam inşallah dualarınızı eksik etmeyin.

ercelf ve mda canlar hayırlısı ile kavuşun bebelerinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ikinizede bizim içinde öpün koklayın :54::54::54:

Amanın 2 tane bebemiz geliyor ne güzell :16: Hayırlısıyla alın bebekleri kucağınıza ilk müsait anınızdada bize haber verin olur mu:)
Mda 'çım inş. İlerlemez gribin dikkat et kendine . Yoğun griplerde Dr bebeğin durumuna bağlı olarak eğer isterseniz 1-2 gün erteleyebiliyor. Gerçi anneden bebeğe pek grip bulaşmıyor . Sütten ilk günden aşılanmış olucak bebecik oda güzel :) Bende geçenlerde ilk defa 1 hafta yoğun grip geçirdim ve bebekle evde yanlışz olmama ve bütün gün kucağımda olmasına rağmen geçmedi . Sütten bebeğe antikorlar geçtiği için grip aşısını olmuş oluyormuş anlayacağın :)

aaaaaaa iste bu topigin en kiymetlisi de geliyoooorr
sana da saglik ve kolaylik dilerim
ruya gibi mda neler neler yasadin bak kizin bir gun sonra kollarinda. insallah sonrasinda da sira bende:)) senden de bekliyorum guzel haberleri hatta foto da koyun noolur:P

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah.

kızlar hayırlı ugurlu olsun saglıcakla alın inşallah kucagınıza bebeklerinizi dualarımız sizinle

kızlar günümüz cumartesi netleşecek şuna herşey yolunda 2700 olmuş kızım

karalerinin herşeyler allah'tan hangisi hayırlısında o olsun nebilerde ilgili canım.

canım doğumuna saatler kaldı emınım heyecan doruktadır
dılerım sıkıntısız bı sekılde kavusursun yavruna allah yar ve yardımcın olsun ıns

kızlar merhaba kısmetse salı sabahı 08:30 da epıdural ıle sezeryana gırıp mınık kızceme kavusacagım dualarınız bızımle olsun bırde bugun bogazım sıstı. Sankı grıp gıbıyım umarım benı zorlamaz kendınıze ıyı bakın. Ercelf canım sende pazartesı kavusacakmıssın kızını 1gun sonrada ben allah yardımcımız olsun.

hayırlısıyla kavusursun ıns bızı habersız koyma olurmu allah yardımcın olsun

vee sonunda beklenen gün geldi..bugünü çok bekledin biliyorum canım ve yarın mucizene kavuşuyosun inşallah..sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın kızını..dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyorum..

ara ara girip okuyorum kızlar . bu gün gördüm . ercelf nihayet canım bebişini bu gün alıyorsun kucağına belkide bu saatlerde almışsındır . mda sende yarın alacaksın inşallah bebişini kucağına kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum . allah ikinizinde bebişini analı babalı sağlıklı büyütsün :nazar::emir_bebek:

Sonunda sen de yavrunu kucağına alacaksın.Hayırlı ve sağlıklı bir doğum olsun inşalah.Allah yardımcın olsun.İlk günler biraz zorlanıyor insan ama sonrası çoookkk güzel.

Bu saatlerde kuzucuğunla buluşmuşsunuzdur herhalde.İnşallah kolay bir doğum olmuştur. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Amanın 2 tane bebemiz geliyor ne güzell :16: Hayırlısıyla alın bebekleri kucağınıza ilk müsait anınızdada bize haber verin olur mu:)
Mda 'çım inş. İlerlemez gribin dikkat et kendine . Yoğun griplerde Dr bebeğin durumuna bağlı olarak eğer isterseniz 1-2 gün erteleyebiliyor. Gerçi anneden bebeğe pek grip bulaşmıyor . Sütten ilk günden aşılanmış olucak bebecik oda güzel :) Bende geçenlerde ilk defa 1 hafta yoğun grip geçirdim ve bebekle evde yanlışz olmama ve bütün gün kucağımda olmasına rağmen geçmedi . Sütten bebeğe antikorlar geçtiği için grip aşısını olmuş oluyormuş anlayacağın :)

canım ya bişey sorcam sana daha önce önerdiğin göğüs ucu kremi hakkında..o kremi nerden almıştın hatırlıyomusun bende yavaştan alayım diyorum hazır olsun sürmeye başlıcam artık..eczanelerde falan bulunur mu?

ooo kızçeler geliyor sanırım ne mutlu
allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip olur inşallah hepimizze

benim kızçede 2 aylık oldu

kızlar zor günleri ben atlattım sayılır darısı başınıza :D

ercelfcim şuanda meleğin kucağında ve onu seyrediyorsun belkideş eminim çoook tatlıdır. ALLAH yavrunu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşaaallah canım.

mda sanada yavrunun gül yüzünü görmek nasip olacak inş.yarın. dualarımız seninle ALLAH yardımcın olsun canım.

Back
X