Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[QUOTE="cy_76, post: 41180090, member: 2940steyen herkese tattırsın bu duyguyu.
biraz yoruluyorum tabi, malum diğeri de bacaklarımda dolanıyor:) sağlık olsun diyorum rahata ererim inşallah.[/QUOTE]

Ayy cnm hayirli olsun saglikla buyusunler insallah bebisler :) Ilkide hala bebis sonucta degil mi :)Allah kolayliklar versin ,sabir versin sizede saglik versin gerisi gelir :)

Kizlar bana gelice kizim haftaya 2 yasini bitiriyor.Inanilmaz 2 yas krizlerimiz var . Bana hepsi normal geliyor tepeme cikariyorum hic biseye hayir diyemiyorum herkes saskinlikla izliyor:)Esimde tam benim tersim inanilmaz sabirsiz . Ona gore cocuk hic aglamadan her isini yapabilmeli :) Bu durumda sana 1 cocuk yeterde artar bile diyorum ama kendimi cezalandirmis olyorum boylede :) Korunmayi hala birakmadik. 1 sene daha boyle gider sanirim. Sizler rahatladiktan sonra ben 2. Dogururum sanirim :)

kızlar slm, 2 hafta önce ikinci kez anne oldum, çok şükür herşey yolunda. allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
biraz yoruluyorum tabi, malum diğeri de bacaklarımda dolanıyor:) sağlık olsun diyorum rahata ererim inşallah.
canım gözünaydın.inşallah sağlıkla büyütürsün iki kuzunuda.Allah kolaylık versin bu arada...

kızlar görüşmeyeli çok uzun zaman oldu hepiniz birinci bebeklerinizi büyütmüşü nüz maşallah hatta bazılarınız 2.ci ☺şükürler olsun rabbim banada normal yolla hamile kalmayı nasip etti 3aşılama bir tüp bebek birde dondurulmuşran sonra
inşallah bende yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

kızlar görüşmeyeli çok uzun zaman oldu hepiniz birinci bebeklerinizi büyütmüşü nüz maşallah hatta bazılarınız 2.ci ☺şükürler olsun rabbim banada normal yolla hamile kalmayı nasip etti 3aşılama bir tüp bebek birde dondurulmuşran sonra

Bebosko hayırlı olsun cnm ya çok sevindim. Allah zamanı gelince veriyor işte . Herkes bir gün bu yorgunluğu tadacak ve perti çıkacak :) Sağlıkla gelsin inşallah :)

Bebosko hayırlı olsun cnm ya çok sevindim. Allah zamanı gelince veriyor işte . Herkes bir gün bu yorgunluğu tadacak ve perti çıkacak :) Sağlıkla gelsin inşallah :)
ÇOK SAOLL CANIMM ALLAHH RAZI OLSUNN EVET ZAMNI GELİNCE RABBİM VERİYO ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞALLAHH :)

su perisi canım kızına çok geçmiş olsun inşallah düzelir önemli olan hastalığı ilerletmemeniz.2.bebektede aynı şey olacak diye bişey yok sen bence düşünmeye başla yavaş yavaş.bende bu ay itibari ile 2.bebek yolunda start verdim inşallah diğer kızlar gibi 2.bebekler bizede kendiliğinden gelir.

sağol canım yaza girdiğimizden beri çok şükür hasta olmadı bidaha inşallah son olmuştur..hayırlısıyla inşallah 2.bebeğin çok uğraştırmaz seni ve kendiliğinden gelir..

kızlar slm, 2 hafta önce ikinci kez anne oldum, çok şükür herşey yolunda. allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
biraz yoruluyorum tabi, malum diğeri de bacaklarımda dolanıyor:) sağlık olsun diyorum rahata ererim inşallah.

gözünaydın canım yeni bebişine sağlıkla kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün..şimdii nasılsınız eminim 2 bebekle zor oluyodur :) biraz bahsetsene nasıl gidiyo bende ara ara düşünüyorum 2.çocuğu ama karar verme aşamasındayım henüz..

canımm hayırlı olsun tekrardan sonunda sende kavuşacaksan bebişine inşallah..nasılsın nasıl gidiyo hamilelik..

selam kızlar epeydir giremiyodum ne güzel aramıza yeni bebişler ve bebiş haberleri gelmiş çok sevindim..biz iyiyiz kızım tam 1,5 yaşında cadı mı cadı 1 sn yerinde durmayan bi bebiş :) eşim 2.çocuk lafı etmeye başladı ama cesaret edemiyorum kızıma tek başıma bakıyorum çünkü hiç destekçim yok annemlerle aynı şehirde yaşamıyorum kv genelde diğer torununa bakmayı tercih ediyo..o konuda çok doluyum ya neyse..günler su gibi gidiyoçok çabuk büyüyolar hızına yetişemiyorum keşke hep böyle kalsalar..

selam kızlar epeydir giremiyodum ne güzel aramıza yeni bebişler ve bebiş haberleri gelmiş çok sevindim..biz iyiyiz kızım tam 1,5 yaşında cadı mı cadı 1 sn yerinde durmayan bi bebiş :) eşim 2.çocuk lafı etmeye başladı ama cesaret edemiyorum kızıma tek başıma bakıyorum çünkü hiç destekçim yok annemlerle aynı şehirde yaşamıyorum kv genelde diğer torununa bakmayı tercih ediyo..o konuda çok doluyum ya neyse..günler su gibi gidiyoçok çabuk büyüyolar hızına yetişemiyorum keşke hep böyle kalsalar..

Dünyaya gelen büyüyor gerçekten koca kız oldular :) Benim kıza annem bakıyor . K.valideden hiç birşey beklemeyeceksin. Muhtemelen büyük oğlunun çocuğuna bakıyordur yada kızının geneli öyle :) Sözüm ona ikisinide eşit sever ölür onlar için ölürr inanmaa :)) Valla bende ara ara gidip geliyorum en azından biri tamamen okullu olsun sonra diyorum bakalım hayırlısı. Bu sefer umudum çok. . Sağlam korunuyoruz sanki bir kaçak olsa hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ama belkide uğraştıracak yine sıpalar onuda bilmiyoruz :)

Dünyaya gelen büyüyor gerçekten koca kız oldular :) Benim kıza annem bakıyor . K.valideden hiç birşey beklemeyeceksin. Muhtemelen büyük oğlunun çocuğuna bakıyordur yada kızının geneli öyle :) Sözüm ona ikisinide eşit sever ölür onlar için ölürr inanmaa :)) Valla bende ara ara gidip geliyorum en azından biri tamamen okullu olsun sonra diyorum bakalım hayırlısı. Bu sefer umudum çok. . Sağlam korunuyoruz sanki bir kaçak olsa hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ama belkide uğraştıracak yine sıpalar onuda bilmiyoruz :)

valla kocaman oldular dediğin gibi..kv kızının çocuğuna bakıyo bide derler oğlanın çocuğu daha kıymetli olur diye..hiç inanmıyorum bu lafa..benim kızıma 2 saat bakamıyo bide alt değiştiremezmiş tiksiniyo galiba..neyse ben kızıma bakıyorum çok şükür..bebişlerin yaş farkı ne kadar iyi olursa o kadar iyi oluyo diyolar..ara verince insan rahatlığa alışıyomuş :D ne kadar sağlam korunsada kaçaklar olabiliyo hiç belli olmaz yani :D ne zaman olursa hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım..inşallah dondurulmuşlara gerek kalmaz kendiliğinden gelir seninkide

kızlar herkese selamlar

ara ara girip okuyordum ama uzun zamandır yazmadığımı farkettim..

cy_76 canım gözün aydın çok sevindim yavrunu sağlıkla kucağına almana..

bebeşko canım gözün aydın öyle sevindim ki anlatamam yaradan herseyi bir hizaya koymus gerçekten vakti gelince bir bir hepimiz hamile kaldık şükürler olsun..

bana gelince bilenleriniz vardır ikizleriminden birini 5 aylıkken kaybettim onun üzüntüsünü atlatmam zaman aldı. diğer oğlum 14 aylık oldu şükürler olsun sağlık açısından hiçbir sıkıntımız yok beni en cok mutlu eden de bu şükürler olsun. evlat acısı en zor acıymıs gerçekten rabbim kimselere yasatmasın..

2. bebişler konuşulmaya başlanmış bile. ben korunmuyorum olursa olur modundayız olmazsa yine tedavi olur muyum açıkçası o konuda kararsızım o yüzden bıraktık kendi haline..

benden haberler böyle kızlar uzun zaman sonra buraya yazmak çok mutlu etti beni öpüyorum hepinizi..

bebesko çok sevindim 2.nin kendiliğinden gelmesine inşallah sağ sağlim kavuşursunuz.

kızlar bende yoktum epeydir su perisi boşver onu bunu çalışmadıktan sonra tek başına bakarsın bir çocuğa bu arada 2.yi düşünmeye başla hemen olmayabilir gene. bende oluruna bıraktım inşallah bu defa tedaviye gerek kalmaz...

merhaba arkadaşlar
bende uzun zamandan beri yazamıyorum hala hamile kalmaya çalışıyorum ama nasip olmadı 2 tüp bebek denemem oldu ege üniversitesinde 1 i taze embriyo diğeri dondurulmuş idi hiç tutunma olmadı.
ve buna rağmen 3. için hemen gelin dediler bende araştırma olmadan kesinlikle yaptırmam dedim.
genetik testler yapıldı bende pıhtılaşma sorunu çıktı.
sonra histereskopi oldum rahim temiz çıktı bi sorun yok ama hiç tutunma olmuyor.
embriyolar hep 1. kalite neden bilmiyorum.
bunun üzerine doktorumu değiştirme kararı aldım ve mustafa acet diye bi doktor buldum 14 eylülde randevum var .
ama bu ay adetimin 21.gününde pembe kanamam oldu 2 gün sürdü yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyoru adetimde geçti normalde de geç olduğum için test yapmadım.
haftaya kan testi yaptırırım dedim.
dua edin inşallah meleğim benimledir.
sizler ne güzel bebeklerinizi kucağınıza aldınız umarım benimkide benimledir.
allaha emanet olun.

kızlar herkese selamlar

ara ara girip okuyordum ama uzun zamandır yazmadığımı farkettim..

cy_76 canım gözün aydın çok sevindim yavrunu sağlıkla kucağına almana..

bebeşko canım gözün aydın öyle sevindim ki anlatamam yaradan herseyi bir hizaya koymus gerçekten vakti gelince bir bir hepimiz hamile kaldık şükürler olsun..

bana gelince bilenleriniz vardır ikizleriminden birini 5 aylıkken kaybettim onun üzüntüsünü atlatmam zaman aldı. diğer oğlum 14 aylık oldu şükürler olsun sağlık açısından hiçbir sıkıntımız yok beni en cok mutlu eden de bu şükürler olsun. evlat acısı en zor acıymıs gerçekten rabbim kimselere yasatmasın..

2. bebişler konuşulmaya başlanmış bile. ben korunmuyorum olursa olur modundayız olmazsa yine tedavi olur muyum açıkçası o konuda kararsızım o yüzden bıraktık kendi haline..

benden haberler böyle kızlar uzun zaman sonra buraya yazmak çok mutlu etti beni öpüyorum hepinizi..

Karakedi kötü günler geride kaldı iyi olmana çok sevindim maşallah oğlun büyümüş ne güzel sağlıklı sıhhatli..inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım..uzatma arayı gel yine buralara..

kızlar bende yoktum epeydir su perisi boşver onu bunu çalışmadıktan sonra tek başına bakarsın bir çocuğa bu arada 2.yi düşünmeye başla hemen olmayabilir gene. bende oluruna bıraktım inşallah bu defa tedaviye gerek kalmaz...

2 çocuğa tek başıma desteksiz bakmam çok zor mcan kızım bana aşırı derecede bağımlı bana dokunmadan duramıyo elimi bacağımı sürekli tutacak bildiğin nefesiyim sanki onun ve bu beni çok yoruyo boğuluyorum bazen..2.çocuk bende istiyorum ve hamile kalmadan önce yine diyete başlıcam kilo vericem o zaman çok kolay hamile kalıyorum 2 hamileliğimde öyle olmuştu zaten..seninde inşallah tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden gelir..

merhaba arkadaşlar
bende uzun zamandan beri yazamıyorum hala hamile kalmaya çalışıyorum ama nasip olmadı 2 tüp bebek denemem oldu ege üniversitesinde 1 i taze embriyo diğeri dondurulmuş idi hiç tutunma olmadı.
ve buna rağmen 3. için hemen gelin dediler bende araştırma olmadan kesinlikle yaptırmam dedim.
genetik testler yapıldı bende pıhtılaşma sorunu çıktı.
sonra histereskopi oldum rahim temiz çıktı bi sorun yok ama hiç tutunma olmuyor.
embriyolar hep 1. kalite neden bilmiyorum.
bunun üzerine doktorumu değiştirme kararı aldım ve mustafa acet diye bi doktor buldum 14 eylülde randevum var .
ama bu ay adetimin 21.gününde pembe kanamam oldu 2 gün sürdü yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyoru adetimde geçti normalde de geç olduğum için test yapmadım.
haftaya kan testi yaptırırım dedim.
dua edin inşallah meleğim benimledir.
sizler ne güzel bebeklerinizi kucağınıza aldınız umarım benimkide benimledir.
allaha emanet olun.

Merhaba burcucum yoktun epeydir tedavilerin devam ediyo desene..inşallah Bunca uğraşmaya gerek kalmadan beklenmedik bi şekilde hamile kalırsın sende canım..bizler Kavuştuk bebeklerimize sende tez zamanda güzel haberi al..yapılması gereken herşeyi yaptırmışsın bundan sonrası daha kolay olur zaten..pıhtılaşma sorununun bulunması bile Başlı başına bişey..bundan sonra ona göre hareket edersiniz..inşallah yakın zamanda güzel haberini alırız..dualarım seninle

Back
X