Selam kizlar,bir bakayim dedimm ooo neler olmus neler.bebesko cok sevindim hayirli olsun bebegin ,karakedi ve melegimi bekliyorum sizlere de hayirli olsun cok sevindim.karakedi belki de bu bebek acini daha da azaltacak rabbim bir daha yasatmasin cok zor

Ben de iki gundur yalniz bakiyorum bebislere.bakicimiz vardi ama ben ondan cok yoruluyordum.ocaga kadar evdeyim bir sureligine ara verdik baskasini mi bulurum onu mu cagiririm bilmiyorum.bnm hamilelikler berbat geciyor ama bebekken uslu cocuklarim oluyor cok sukur.buyugu canavar artik yapisiyor bize surekli ama ben yine de ikisini de alip parka bile gidiyorum.biraz cesaret isi tabi ama allah bir kolayligini veriyor.minigim 3,5 buyugum 17,5 aylik oldular sukur.zorluklari olsa da ara vermeden yapmak ozellikle calismayan anneler icin en dogru secim olmali.sonrasinda rahata erilecek nasilsa.benim deli esim kizimizda olmali deyip duruyor delirdin sen herhalde diyorum.simdi degil 5-6 yil sonra diyor.tabi tabi diyorum.hamilelik bir fobi ben de valla cocuk bakmak degil:) guzel haberlerin devami gelir insallah.sirada burcudalli var insallah.mustafa aceti biliyorum ben de gittim ona,isinde cok iyi biri biraz soguk gorunse de.hayirlisibolsun insallah.