Cnm valla ikiside ayrı zor. Öyle böyle bakıcıda olsa büyüklerde baksa zaman geçiyor ve günden güne büyüyorlar :) Biz o treni kaçırdık artık . Yaz çıkışı hamile kalsam en iyi ihtimal aralarında 4 yaş . Kuşak farkı olacak illaki :) Küçük oyun çağına gelen kadar büyük ilk okula başlıyacak :) Sana zor oldu ama aradan demiyimde aklından çıktı diyim :) Benim kız çok cadaloz 2. inş. daha uykulu daha sakin bişey olurda tadına varırız biraz:)
doğru valla benimkiler iki arada bir derede büyüyorlar. ama işte büyüğün kıskançlıkları başladı biraz biraz. arabalarını toplarını vs vermiyor hiç canı isterse veriyor. arada birşeyler fırlatıyor hep gözetim altında yani bu yönden zore ikiz olaydılar daha iyi olurdu. sanırım 1 sene daha zor olur sonra küçükte kendini savunur ondan sonra da hep şikayet dinlerim sanırım:)
benim kocaya kalsa kız da olsunmuş. orda 9 bebe varmış....sanki kız olacağının garantisi var. neyle bakacaksa artık bunlara bile yetişmek zor:) herkes ne kadar istiyorsa o kadar olsun inşallah. hayırlısı olsun hepimiz için.