Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm valla ikiside ayrı zor. Öyle böyle bakıcıda olsa büyüklerde baksa zaman geçiyor ve günden güne büyüyorlar :) Biz o treni kaçırdık artık . Yaz çıkışı hamile kalsam en iyi ihtimal aralarında 4 yaş . Kuşak farkı olacak illaki :) Küçük oyun çağına gelen kadar büyük ilk okula başlıyacak :) Sana zor oldu ama aradan demiyimde aklından çıktı diyim :) Benim kız çok cadaloz 2. inş. daha uykulu daha sakin bişey olurda tadına varırız biraz:)

doğru valla benimkiler iki arada bir derede büyüyorlar. ama işte büyüğün kıskançlıkları başladı biraz biraz. arabalarını toplarını vs vermiyor hiç canı isterse veriyor. arada birşeyler fırlatıyor hep gözetim altında yani bu yönden zore ikiz olaydılar daha iyi olurdu. sanırım 1 sene daha zor olur sonra küçükte kendini savunur ondan sonra da hep şikayet dinlerim sanırım:)
benim kocaya kalsa kız da olsunmuş. orda 9 bebe varmış....sanki kız olacağının garantisi var. neyle bakacaksa artık bunlara bile yetişmek zor:) herkes ne kadar istiyorsa o kadar olsun inşallah. hayırlısı olsun hepimiz için.

Nasılsın mcan ne Zaman'dan beri 2.bebek için uğraşıyorsun kilo durumun Nasıl?doktorla görüştün mü ne diyo peki..inşallah kendiliğinden sürpriz yapar 2.bebek
su perisi merhaba canım ben 10 aydır falan istiyorum 2.yi ama gene olumlu bir gelişme yok.daha dr başlamadım ilk etapta rahim filmi bekliyor beni sonrası bilmiyorum.bu ay adetimde gitmeyi düşünüyorum.sende ne var ne yok 2.yi düşünüyormusun sende.

Slm kizlar.valla ikinci olunca allah bir sabrini veriyor.sadece bazen kucugu yuzunden buyugu ile ilgilenemiyorum bazen de tam tersini diyorum:)benim buyukte hafiften kiskanclik basladi o da superisi senin kiz misal bana yapisik oldu iyice.ocakta ise basliyorum ne olacak bilmiyorum.gunde 2,5 saat evde olacagim ama bunalim gunler bizi bekliyor sanirum.kucugumde 7 aylik oldu buyuyor cok sukur.jolly 4 yas iyidir kiskansada herseyi anlayacak yasta.yaa benimki gibi hemen olacak ya da 4 yas diyorum arasi zor bence. Karakedi 1-2 hafta gerilik normal sayilabiliyor.bence bir sorun yoktur icino ferah tut cnm.hayirlisi ile saglikla dogar insallah.benim buyuk 21 aylik oldu cok sukur her turlu anlasiyoruz.erkege gore iyi gidiyor.bayagi konusuyor iki kelime seklinde:)ana renkleri ogrendi.bir de altina yaptiktan sonra degil de oncesinde soylese:)bizden haberler boyle ise baslayinca daha cok yazarim kizlar...
cy hiç dert etme doğan büyür bir şekilde.en azından 2.ye uğraşmadın ona şükret.kavga döğüş büyürler yeterki sağlıklı olsunlar.gerisi boş

su perisi merhaba canım ben 10 aydır falan istiyorum 2.yi ama gene olumlu bir gelişme yok.daha dr başlamadım ilk etapta rahim filmi bekliyor beni sonrası bilmiyorum.bu ay adetimde gitmeyi düşünüyorum.sende ne var ne yok 2.yi düşünüyormusun sende.

Benim kızım çok yoruyor bizi. Böyle bir inat dünyada yoktur herhade :) Sizinkiler uslandı mı biraz merak ediyorum yahu :) Birde neden rahim flimi çekilecek zaten çekilmemiş miydi sana ? Aradan zaman geçince tekrar çektirmemiz gerekecek mi yani :) Benim dondurulmuşların 1 buçuk yılları kaldı. Sonuna kadar bekleyeceğiz kız böyle giderse :)

doğru valla benimkiler iki arada bir derede büyüyorlar. ama işte büyüğün kıskançlıkları başladı biraz biraz. arabalarını toplarını vs vermiyor hiç canı isterse veriyor. arada birşeyler fırlatıyor hep gözetim altında yani bu yönden zore ikiz olaydılar daha iyi olurdu. sanırım 1 sene daha zor olur sonra küçükte kendini savunur ondan sonra da hep şikayet dinlerim sanırım:)
benim kocaya kalsa kız da olsunmuş. orda 9 bebe varmış....sanki kız olacağının garantisi var. neyle bakacaksa artık bunlara bile yetişmek zor:) herkes ne kadar istiyorsa o kadar olsun inşallah. hayırlısı olsun hepimiz için.

İkiz olsalar aynuı şeyleri yapacaklardı en azından ama oda ayrı zor ySen o 9 bebeyi alıp kıbrısa bi tatile çıkın en iyisi orda sana kızı versinler :) Ne yapıyorsun bebeleri daha imha ettirmedin mi sende. Yıllık ne kadar istiyorlar :) Durdukları masraf . :)

İkiz olsalar aynuı şeyleri yapacaklardı en azından ama oda ayrı zor ySen o 9 bebeyi alıp kıbrısa bi tatile çıkın en iyisi orda sana kızı versinler :) Ne yapıyorsun bebeleri daha imha ettirmedin mi sende. Yıllık ne kadar istiyorlar :) Durdukları masraf . :)
valla doğru söylüyorsun. amann yok yaa Allah isteyen herkese versin çalışırken bakıcı ile uğraşmak çok zor. hamileliklerim ayrı zor. küçüğü farkında değilde büyüğünden kaçarak evden çıkıyorum öğle araları gidiyorum yine peşime düşüyor. acaba diyorum çocuğun psikolojisi mi bozuluyor. 1 aydır tırnak yiyor, kesmiyorum:( anne işe başladı diye sıkıntıdan sanırım. iyice dillendi ve senin kız gibi aşırı inat ve de unutmuyor. bazen ağlayasım geliyor, kötü huyumuz bu inat sanırım.
valla memorial benden para istemedi. ilk dondurulacağı zaman verdik sonraki yıllar alınacak dedi ama kimseyi aramıyorlarmış anlamadım gitti. senin 1,5 yl kaldıysa annen bakıyor nasılsa çok şükür hamileliğin de iyiydi yap bir tane daha işte çıksın aradan:)

cy hiç dert etme doğan büyür bir şekilde.en azından 2.ye uğraşmadın ona şükret.kavga döğüş büyürler yeterki sağlıklı olsunlar.gerisi boş
çok şükür cnm ama olmasaydı yaparmıydım onu da bilemiyorum:) tabi çok şükür uğraşmadım. darısı sana olsun inşallah cnm.

valla doğru söylüyorsun. amann yok yaa Allah isteyen herkese versin çalışırken bakıcı ile uğraşmak çok zor. hamileliklerim ayrı zor. küçüğü farkında değilde büyüğünden kaçarak evden çıkıyorum öğle araları gidiyorum yine peşime düşüyor. acaba diyorum çocuğun psikolojisi mi bozuluyor. 1 aydır tırnak yiyor, kesmiyorum :KK43:anne işe başladı diye sıkıntıdan sanırım. iyice dillendi ve senin kız gibi aşırı inat ve de unutmuyor. bazen ağlayasım geliyor, kötü huyumuz bu inat sanırım.
valla memorial benden para istemedi. ilk dondurulacağı zaman verdik sonraki yıllar alınacak dedi ama kimseyi aramıyorlarmış anlamadım gitti. senin 1,5 yl kaldıysa annen bakıyor nasılsa çok şükür hamileliğin de iyiydi yap bir tane daha işte çıksın aradan:)

Ay kıyamam ya Sıkıntı yapıyor ister istemez herhalde. Bazen insan nasıl yaklaşacağınıda bilmiyor işte :( Bizimde maraton başka. Her sabah giydir çıkar. Her gün giyinmemek için istisnasız kaçıyor. Peşinde koştur koştur zor zahmet evden çıkıyoruz . Akşamda annemlerden gelirken eve gelmemek için kaçıyor. Bir postada orda peşinden koş. 2 senedir her gün bu durumu yaşayınca böö geliyo artık İlk 10 dk yalvar yakar. Sonraki 10 dk zorlamaya dönüyor ister istemez. Güne enerji dolu başlıyoruz böylelikle :) Hamilelik benim çok rahat geçti ama annem kadın bunaldı baya çocuktan. Kendine ait hiç özel zamanı kalmadı. Zoraki bakacak gibi geliyor bana bebek lafını açtırmıyor bile :) 1 sene evde olurum gerçi 2.de ama bu seferde ben nasıl idare ederim diyorum. Eylülde okula vericem yarım gün . 2. yarıdada tam güne çeviririm. Ondan sonra rahata ereriz belki biraz:)

Ay kıyamam ya Sıkıntı yapıyor ister istemez herhalde. Bazen insan nasıl yaklaşacağınıda bilmiyor işte :KK43: Bizimde maraton başka. Her sabah giydir çıkar. Her gün giyinmemek için istisnasız kaçıyor. Peşinde koştur koştur zor zahmet evden çıkıyoruz . Akşamda annemlerden gelirken eve gelmemek için kaçıyor. Bir postada orda peşinden koş. 2 senedir her gün bu durumu yaşayınca böö geliyo artık İlk 10 dk yalvar yakar. Sonraki 10 dk zorlamaya dönüyor ister istemez. Güne enerji dolu başlıyoruz böylelikle :) Hamilelik benim çok rahat geçti ama annem kadın bunaldı baya çocuktan. Kendine ait hiç özel zamanı kalmadı. Zoraki bakacak gibi geliyor bana bebek lafını açtırmıyor bile :) 1 sene evde olurum gerçi 2.de ama bu seferde ben nasıl idare ederim diyorum. Eylülde okula vericem yarım gün . 2. yarıdada tam güne çeviririm. Ondan sonra rahata ereriz belki biraz:)
siz gerçekten iyi dayanıyorsunuz bu maratona. ben büyüğü 7 aylıktı bakıcı yoktu iki hafta sabah 6.30 da anneme taşıdım oğlanı pert olmuştum. tabi bir de mide bulantılarım öğürmelerim başlamıştı, yorgunluktan diyordum saf saf:) anneni de tebrik ediyorum gerçekten her anne bu kadar özveride bulunmuyor sağlığı yerinde olsa bile. benim annem tansiyon hastası bir de biraz sosyal sanırım:) arkadaşlarıyla görüşmeden şöyle bir havadan duramaz pek:) diyor küçüğü bana ver ben bakayım niye diyorummm niyeyse ona biraz daha düşkün:) ama büyüğe kıyamam kardeşini arar diyor.
bence de sen okula verince prensesi başlarsın çalışmalara. yaa aslında çocuk gerçekten güzel bir şey ama çok şükür tattık ve de tadıyoruz haa 1 haa 2 çocukla. ama ikinci çocuk sırf kardeşi olsun diye yapılıyor.bunun içinde olacaksa ilerde inşallah iyi geçinirler diye dua ediyorum.
ben de bazen okula vereyim diyorum eylülde ama çok küçük. çişini bile söyler mi o zamana bilmiyorum biraz zor gibi. klozete oturmaktan korkuyor. zaten benimki takıntılı ve de inat bir çocuk biraz. çocukta haklı ailenin genlerinde var inatlık:) sanırım lazımlıkla başlayacağız bu işe. bu hafta sonu d.günü var. hepsinin ömrü uzun olsun inşallah.
karakedi sen de ne var ne yok? superisin mcan kızlar ne alemdesiniz? bu arada birbirimizi merak edenler var mı ? :)

siz gerçekten iyi dayanıyorsunuz bu maratona. ben büyüğü 7 aylıktı bakıcı yoktu iki hafta sabah 6.30 da anneme taşıdım oğlanı pert olmuştum. tabi bir de mide bulantılarım öğürmelerim başlamıştı, yorgunluktan diyordum saf saf:) anneni de tebrik ediyorum gerçekten her anne bu kadar özveride bulunmuyor sağlığı yerinde olsa bile. benim annem tansiyon hastası bir de biraz sosyal sanırım:) arkadaşlarıyla görüşmeden şöyle bir havadan duramaz pek:) diyor küçüğü bana ver ben bakayım niye diyorummm niyeyse ona biraz daha düşkün:) ama büyüğe kıyamam kardeşini arar diyor.
bence de sen okula verince prensesi başlarsın çalışmalara. yaa aslında çocuk gerçekten güzel bir şey ama çok şükür tattık ve de tadıyoruz haa 1 haa 2 çocukla. ama ikinci çocuk sırf kardeşi olsun diye yapılıyor.bunun içinde olacaksa ilerde inşallah iyi geçinirler diye dua ediyorum.
ben de bazen okula vereyim diyorum eylülde ama çok küçük. çişini bile söyler mi o zamana bilmiyorum biraz zor gibi. klozete oturmaktan korkuyor. zaten benimki takıntılı ve de inat bir çocuk biraz. çocukta haklı ailenin genlerinde var inatlık:) sanırım lazımlıkla başlayacağız bu işe. bu hafta sonu d.günü var. hepsinin ömrü uzun olsun inşallah.
karakedi sen de ne var ne yok? superisin mcan kızlar ne alemdesiniz? bu arada birbirimizi merak edenler var mı ? :)

Bizi en çok zorlayan o gerçekten. Evden çabuk çıkınca ohh büyüdü bu kız diyorum. Akşam bakıyorum aynı bebek kafa :) Valla annem kadın hafta sonundan hafta sonuna sokak yüzü görüyor. Markete bile çıkamıyor.:):) Sadece benimkiside değil. Abimin çocuklarınada bakıyor hepsi aynı yaşlarda ev çok şenlikli sorma :) İnat bizdede genetik ne yazık ki. Ama bizim inat ona sökmüyor. Bu sefer biz sinir olduğumuzla kalıyoruz :) Ay hadi bakalım geldi 2 yaş desene . Sağlıkla, mutlulukla , anneli ,babalı,kardeşli uzun ömrü olsun :)Kızların hiç sesi çıkmıyor. Karakedinin hamilelik nasıl geçiyor acaba.Merak olmaz mı yıllarımız geçti burda :)

Bizi en çok zorlayan o gerçekten. Evden çabuk çıkınca ohh büyüdü bu kız diyorum. Akşam bakıyorum aynı bebek kafa :) Valla annem kadın hafta sonundan hafta sonuna sokak yüzü görüyor. Markete bile çıkamıyor.:):) Sadece benimkiside değil. Abimin çocuklarınada bakıyor hepsi aynı yaşlarda ev çok şenlikli sorma :) İnat bizdede genetik ne yazık ki. Ama bizim inat ona sökmüyor. Bu sefer biz sinir olduğumuzla kalıyoruz :) Ay hadi bakalım geldi 2 yaş desene . Sağlıkla, mutlulukla , anneli ,babalı,kardeşli uzun ömrü olsun :)Kızların hiç sesi çıkmıyor. Karakedinin hamilelik nasıl geçiyor acaba.Merak olmaz mı yıllarımız geçti burda :)
çok sağol cnm, amin hepimizin yavrularının uzun ömrü olsun inşallah.
atlattık çok şükür,şimdi mayısa odaklanıyorum:)
kızlr bir bir dökülsün bakalım kim ne yaptı. merak edenler kimler:)

Cy canım beni merak etmişsin sağolasın.
Ben zor zamanlar geçirdim kızlar hamileligimin başında babam çok rahatsizlandi sürekli hastanelerde kosturdum daha sonrada ocak ayında babamı kaybettim geçen yılda biliyorsunuz ikizlerimden birini kaybetmistim tam 14 ay sonrada babam gitti çok zor günler geçirdim.
Oğlum deseniz çok yaramaz ve huysuz yemeyen bir çocuk çok zorlanıyorum hem hamilelik hem rüzgar hem yaşanan üzücü olaylar hepsi üst üste geldi.dogumuma da az kaldı iyice agirlastim artık dogurayim diye dua ediyorum çünkü oğlum ve hamilelik beni çok bunaltti tabiyki uğraşmadan hamile kaldığım için şükrediyorum ama keşke diyorum 1 2 sene sonra olsaydı. Bunlar daha doğmadan önceki düşüncelerim doğumdan sonra beni nasıl bir ruh hali bekliyor inanın hiç bilmiyorum
Umarim hersey güzel olur hepinizi öpüyorum

Ben zor zamanlar geçirdim kızlar hamileligimin başında babam çok rahatsizlandi sürekli hastanelerde kosturdum daha sonrada ocak ayında babamı kaybettim geçen yılda biliyorsunuz ikizlerimden birini kaybetmistim tam 14 ay sonrada babam gitti çok zor günler geçirdim.
Oğlum deseniz çok yaramaz ve huysuz yemeyen bir çocuk çok zorlanıyorum hem hamilelik hem rüzgar hem yaşanan üzücü olaylar hepsi üst üste geldi.dogumuma da az kaldı iyice agirlastim artık dogurayim diye dua ediyorum çünkü oğlum ve hamilelik beni çok bunaltti tabiyki uğraşmadan hamile kaldığım için şükrediyorum ama keşke diyorum 1 2 sene sonra olsaydı. Bunlar daha doğmadan önceki düşüncelerim doğumdan sonra beni nasıl bir ruh hali bekliyor inanın hiç bilmiyorum

Karakedicim zor günler geçirdin. Hayat o kadar gariptir ki bir can gidiyor yerine başka can geliyor. Her şey ne yazık ki bizler için. Allah geride kalanlara uzun ömür versin. Doğumdan sonra seni yoğun ve haraketli günler bekliyor. Moralini ve enerjini yüksek tutmaya çalış. Zaman herşeyin ilacı. Dikkat edin kendinize. Güzel haberlerini bekliyoruz.

cnm başınız sağolsun, çok üzüldüm,hamile iken böyle birşey yaşaman çok zor,bende anneannemi kaybetmiştim hamileyken o bile çok zordu, allahım sabrını versin. inşallah bundan sonra güzel olacak herşey bebeğinin doğumu ile. yemeyen çocuk ile uğraşmak zordur sanırım, benimde küçüğüm pek pütürüklü yemek istemeyenlerden, o duruma bile sinir oluyorum. zamanla alışır belki, yemediği şeyleri çorbaların içine kat yedirmeye çalış. diğeri doğduğunda hayat daha da zorlaşacak ama bir rutin düzen oluşturdu mu geliyor illaki. aynı yemekleri yiyene kadar zor olacak sonrası daha kolay olacak. doğum ne zamandı?

Karakedi çok zor zamanlar geçirdin canım baban için çok üzüldüm başın sağolsun allah doğacak bebeğine uzun ömür versin..kötü günler doğumla birlikte geride kalıcak inşallah bunuda aşacaksın zamanla..oğlun için yemeyen bebek zor biliyorum ama büyüyünce düzene girer inşallah..doğumuna az kalmış sağlıkla al kucağına..arada haber et kendinden özletme çok..

Selam kızlar epeydir giremedim ne güzel yazışmışsınız eski günlerdeki gibi..biz iyiyiz şükür kızım 26 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyo..kızıma kendim bakıyorum ama zorlanıyorum artık çok hareketli yerinde durmuyo maşallah :) oyun grubu yada kreşe vermek istiyorum ama kızım bana bağımlı ve 2 yaş sendromunu ciddi yaşatıyo bize o yüzden ayrılamıyo hiçbir şekilde benden..kimsede durmuyo pedagogtan yardım almaya başladık inşallahj faydasını görürüz nefes almaya ihtiyacım var çünkü..eşime kalsa bu ay sonu 2.bebek çalışmalarına başlayalım diyodu ama yok ben almayım daha..biraz daha geçsin kızım benden ayrılsın ondan sonra olur inşallah fazla uğraştırmadan :) bundan sonra daha sık girmeye çalışayım konuşuruz yine eskisi gibi :)

Selam kızlar epeydir giremedim ne güzel yazışmışsınız eski günlerdeki gibi..biz iyiyiz şükür kızım 26 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyo..kızıma kendim bakıyorum ama zorlanıyorum artık çok hareketli yerinde durmuyo maşallah :) oyun grubu yada kreşe vermek istiyorum ama kızım bana bağımlı ve 2 yaş sendromunu ciddi yaşatıyo bize o yüzden ayrılamıyo hiçbir şekilde benden..kimsede durmuyo pedagogtan yardım almaya başladık inşallahj faydasını görürüz nefes almaya ihtiyacım var çünkü..eşime kalsa bu ay sonu 2.bebek çalışmalarına başlayalım diyodu ama yok ben almayım daha..biraz daha geçsin kızım benden ayrılsın ondan sonra olur inşallah fazla uğraştırmadan :) bundan sonra daha sık girmeye çalışayım konuşuruz yine eskisi gibi :)
superisi selam cnm. doğrusu evde de olsan işe de gitsen çocuk anneye bağımlı olacaksa oluyor. ben işe gidiyorum ama ne gitmek. sabah kurulu saat gibi benim kalkışımdan 10 dak önce uyanıyor genelde, uyanmıyorsa şanslıyım:) ondan sonra bekliyorum ki belki uyur diye, bakıcı eve girdiği gibi hırçınlaşıyor. genelde kaçıyorum, çünkü anlatmaya kalkıştığımda benden önce yola o düşüyor. yani bir tane de senin kızın erkek versiyonu var bizim evde. ikinci de yetişiyor:) allah sağlık versin öyle ya da böyle büyüyorlar işte. sadece baba geldi mi bana yapışık olmuyor çok şükür. tabi biraz da ufaklıktan dolayı durum böyle oldu sanırım.
bence de biraz daha bekle ikinci için. sonra istediğin zaman hayırlısıyla gelir inşallah.

Selam Supercim . O kadar zamanımız geçti insan gelişmeleri merak ediyor bende kopamıyorum buradan :) Çocuk işi hakikaten zormuş. Bende bu kadar beklemiyordum. Ama bizim şansımızada böyle denk geldi belkide :) 2.de aynı olursa huniyi takarım diyorum bende :) Belki erkek çocukları daha mı uysal oluyor acaba bizim kızlar cadı çıktı diyorum ama CY 'ninde fena baksana :) Benim eşimede kalsa durmadan gezelim. Sürekli uçak bileti alıp tatil programı yapıyor. Seneye gideceğimiz yerleri bile belirlemiş. Çocuk planları dahilinde yok :) Bende eylülde kreşe veriyorum. Ondan sonra biraz düzelir diye tahmin ediyorum. Benim ablamın kızı seninkisi gibiydi. Dr mümkün olduğunda durumu anlatıp aile büyüklerine bırakmayı önerdi. Ağlasada bağırsada benimm gitmem gerekiyor su saatte geleceğim diye sarılmadan durumu dramatize etmeden anlatın dedi.Çocuk saatten anlamaz zaman kavramı yok diye düşnmeyin 2 saat sonra geleceğim. Markete gidiyorum yarım saat sonra geleceğim şeklinde. İlk başlarda çok ağlıyordu sonradan alıştı. Şu an bağımlı mı hala bağımlı ama en azından kendiside bi yere giderken ağlama krizleri olmuyor ve kızda dışarda nefes alabiliyor. Tabi psikoloji öyle garip birşeyki her çocukta farklı aynı şeyler uygulansa dahi aynı sonucu vermiyor :)

superisi selam cnm. doğrusu evde de olsan işe de gitsen çocuk anneye bağımlı olacaksa oluyor. ben işe gidiyorum ama ne gitmek. sabah kurulu saat gibi benim kalkışımdan 10 dak önce uyanıyor genelde, uyanmıyorsa şanslıyım:) ondan sonra bekliyorum ki belki uyur diye, bakıcı eve girdiği gibi hırçınlaşıyor. genelde kaçıyorum, çünkü anlatmaya kalkıştığımda benden önce yola o düşüyor. yani bir tane de senin kızın erkek versiyonu var bizim evde. ikinci de yetişiyor:) allah sağlık versin öyle ya da böyle büyüyorlar işte. sadece baba geldi mi bana yapışık olmuyor çok şükür. tabi biraz da ufaklıktan dolayı durum böyle oldu sanırım.
bence de biraz daha bekle ikinci için. sonra istediğin zaman hayırlısıyla gelir inşallah.

Çalışan annenin çocuklarındada anneye karşı güvensizlik oluyor cnm ya. Senin ufaklıkta muhtemelen bu yüzden geriliyor. Gece anneyle yatıyor. Sabah bakıcıyla uyanıyor. Anne tarafından sürekli terkedilme duygusu :( Biz her sabah ananeye bıraktığımız için eşim yukarı çıkarıyor. Ben bırakınca sende gel diye ağlıyor. Ama arabadan giderlerken hadi akam görüşürüz diyorum birşey yapmıyor o zaman . Bizim sıkıntı evden çıkana kadar :):) Evdeykende zaten saniye ara vermeksizin evcilik oynama sorunumuz var. Kendi başına oynamıyor. Hiç durmadan oyna benimle. Artık ağzımız dilimiz kuruyor bebek konuşturmaktan :)

kızlar bu sonuçlarla ikinci bi aşılama denemelimiyim yoksa tek çare tüp bebek mi
12919265_10207311663742323_1968605844_n.webp

Back
X