ayyyy çok sevindim, şu anda karmaşık duygular içindesin belli, ama şöyle düşün sonuçta ikinciyi öyle ya da böyle istiyordunuz zamanlamasına karar veremiyordunuz. Şimdi tedaviye gerek yok, ilaçlara gerek yok, kendiliğinden gelen sürpriz bir yumurta. Bence güzel bir haber, benim ki kadar şok yaşamamışsındır emin ol, ben bir de çevremdekilerin eee ne olacak laflarıyla bile uğraşmıştım, sanki onlar bakıyor en yakınlarım dahil bu dediklerime. Ama şu da var bak geride kalan kardeş yumurtaları da düşünüyor insan, onlar doğsa nasıl olurdu ki gibi düşünmeden alamıyor insan kendini.
Bizim bence en büyük sıkıntımız çalışıyor olmamız, çocuklarımıza yetemediğimiz düşünmemiz, onlarla kaliteli vakit geçiremememiz. En azından ben böyle düşünüyorum ve mecburi onlara bazı imkanları sağlayabilmek adına çalışıyorum.
Neyse bu kısmı geçtim:) Gelsin şimdi bir böcek ama prenseste olsa büyüğe arkadaş olur. İnşallah ilki gibi güzel sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin. Hamileyken ettiğim en büyük dua bu idi, düşmanıma bile benim gibi hamilelik yaşatma...
9 ay çabucak geçiversin, ya da kaç ay kaldı ki:) İnan doğana kadar endişeler bitmiyor, sonrası inan bir şekilde geçiyor. Bak benim yürüyor koşacak nerdeyse, 3 hafta sonra 1 yaşında inşallah. Darısı tüm isteyenlere olsun cnm, ben senin adına çok sevindim.