Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam mcan. uğrayan pek yok, arada bakıyorum ama, hoşgeldin:) demek klomenle denedin bu ay. sonuç belli oldu mu? çok şükür bir tane var yaa, ilki gibi stres olmaz en azından. ben de hem ev hem iş hem çocuklar arasında mekik dokuyorum. çok şükür iyiyim:)
selam cy iki ay klomen denedim sonuç hep olumsuz bu ay ise aşılama için başladım ama galiba iptal edecek dr.çünkü bi türlü geliştiremedik folükülleri.ilki kadar üzülmüyorum tabi ama insan gene çok kötü oluyor.aynı şeyleri yaşamak çok zor.puregonla ve menogonla yeniden haşır neşirim.bide bu defa ilaçları tamamen raporsuz alıyorum o da işin ayrı bir boyutu.dur bakalım neler olacak...

selam cy iki ay klomen denedim sonuç hep olumsuz bu ay ise aşılama için başladım ama galiba iptal edecek dr.çünkü bi türlü geliştiremedik folükülleri.ilki kadar üzülmüyorum tabi ama insan gene çok kötü oluyor.aynı şeyleri yaşamak çok zor.puregonla ve menogonla yeniden haşır neşirim.bide bu defa ilaçları tamamen raporsuz alıyorum o da işin ayrı bir boyutu.dur bakalım neler olacak...
merhaba cnm. inşallah uğraşlarının sonucunu alırsın. neler yaşadık, gördük, hem maddi hem manevi anlamda insan çok zorlanıyor. Hakkında hayırlısı olsun cnm, gelişmeleri yazarsın.

Jollyy Jollyy sesin çıkmıyor, iyi misin?

merhaba cnm. inşallah uğraşlarının sonucunu alırsın. neler yaşadık, gördük, hem maddi hem manevi anlamda insan çok zorlanıyor. Hakkında hayırlısı olsun cnm, gelişmeleri yazarsın.

Jollyy Jollyy sesin çıkmıyor, iyi misin?
cy yarın kontrolüm var inşallah güzel bir gelişme olursa paylaşırım hemen ama nedense içimde bir ümitsizlik var...

selam kızlar epeydir giremiyodum nasılsınız..ben iyiyim şükür kızım kreşe başladı onu alıştırmaya çalışıyorum ama zorlanıyoruz benden ayrılmak istemiyo..inşallah alışacak bende biraz rahatlıcam inşallah..

Mcan inşallah tedavinin sonucunu görürsün haberlerini bekliyoruz..
Cy sen nasılsın oğlanlar nasıl büyüymüştür küçük olanda zaman çabuk geçiyo :)
Jolly nerelerdesin kaç aylık oldun bebişin cinsiyeti ne merak ettim :)
karakedi sen nasılsın 2 çocuklu hayata alışabildin mi zorlanıyodun inşallah düzene girmiştir herşey

bundan sonra daha sık buralarda olucam inşallah görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi

kızlar niye kimse yok .herkes terketti burayı. perşembe günü aşılamam olacak inşallah. lütfen dua edin. çok ihtiyacım var...

kızlar niye kimse yok .herkes terketti burayı. perşembe günü aşılamam olacak inşallah. lütfen dua edin. çok ihtiyacım var...
Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolunda gider ve yavruna kavuşursun tüm kalbimle dua ediyorum
Beni belki hatırlarsın nickimden bir zamanlar buraya takılırdım bildirim gelince bir bakayım dedim

sürekli girip bakıyorum ama yok kimseler dediğin gibi..aşılama iyi geçmiştir inşallah yeniden hamile kalırsın mcan..dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah

hakkında hayırlısı olsun cnm. bu seferde kucağın dolar inşallah. ben de bu aralar çoook sıkıntılıyım. bakıcı olayları beni çok geriyor. bakıcımız gitti yenisi geldi. çocuklar ağlıyor falan. ben bunalım :( hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

hepinize teşekkür ederim kızlar .inşallah sonucum güzel olurda hemen paylaşırım sizlerle.14 aralıkta kan testi yaptıracağım dualarınzı bekliyorum.

Kızlar selamlarr. Şifremi unuttuğum için yazdıklarınızı görüm ama giremedim. Neyse hallettim :) Keyifler yerindedir umarım. Mcan test yarın mı yapıyorsun şimdi inşallah olmuştur :) Başka yeni haberler yok sanırsam. Benim 2 numara gitti . Gelişemediği için 8 haftalık gibi kürtaj oldum. Zaten plansızdı vücut kabul etmediği çocuğu sanırsam :) Neyse geçen hafta tekrardan hamile kaldığımı öğrendim. Bu sefer planlı ve istediğimiz zamandı :) Daha kese ziyaretini yapmadık . Bu kez inşallah sağlıklı devam eder diyorum. Kızçem okula başladı. Tam akıllanmasada günden güne ilerleme kaydediyor halen çok ağlak kendisi ve günün tüm saatinde evcilik oynatma kapasitesine sahip :) Artık bebek konuşturmaktan bayılmak üzereyiz. Keşke daha önce yapsaydıkta bize bu kadar sarmazdı belki diye düşünmüyor değliz :)
Cy_76 nedir senin bu bakıcı çilen yaa . Bebeler büyüyene kadar bize rahat yok :)

Kızlar selamlarr. Şifremi unuttuğum için yazdıklarınızı görüm ama giremedim. Neyse hallettim :) Keyifler yerindedir umarım. Mcan test yarın mı yapıyorsun şimdi inşallah olmuştur :) Başka yeni haberler yok sanırsam. Benim 2 numara gitti . Gelişemediği için 8 haftalık gibi kürtaj oldum. Zaten plansızdı vücut kabul etmediği çocuğu sanırsam :) Neyse geçen hafta tekrardan hamile kaldığımı öğrendim. Bu sefer planlı ve istediğimiz zamandı :) Daha kese ziyaretini yapmadık . Bu kez inşallah sağlıklı devam eder diyorum. Kızçem okula başladı. Tam akıllanmasada günden güne ilerleme kaydediyor halen çok ağlak kendisi ve günün tüm saatinde evcilik oynatma kapasitesine sahip :) Artık bebek konuşturmaktan bayılmak üzereyiz. Keşke daha önce yapsaydıkta bize bu kadar sarmazdı belki diye düşünmüyor değliz :)
Cy_76 nedir senin bu bakıcı çilen yaa . Bebeler büyüyene kadar bize rahat yok :)
canım çok geçmiş olsun, çok merak ettik seni, neyse ki halletmişsin, artık yazarsın:)
şimdi tekrardan hamile kalmana sevindim, bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
valla ilk hafta zordu da bu ikinci haftamız, çok şükür miniğim ağlamıyor artık, eski bakıcıyı büyüğü sürekli sorsa da artık alıştılar, bakıcımızda çok tatlı bir bayan. bakalım daha iyi olur inşallah. bakıcı ile çocuk büyütmek çok zor gerçekten. biri gidiyor biri geliyor garantileri yok maalesef.
mcan hadi cnm güzel haberlerin olsun inşallah.
bizim de bir yurtdışı durumumuz var. bakalım henüz belli değil ama kısmet. her ne kadar hiç istemesem de eşim çok istiyor. çocukların gelecekleri için fırsat varken gidelim diyor. hayırlısı inşallah.

slm jolly yarın test yapacağız ama sırf emin olmak için çünkü adet oldum.giden bebek için üzüldüm ama yerine yenisi gelmiş çok şükür.inşallah bunu sağ sağlim alırsın kucağına.bu arada bana dua et hamilelerin duası kabul olur .bilirsin bu işlerde duaya çok muhtaç oluyor insan...

cy haberler kötü pazartesi leke geldi bugün adet oldum yarın genede test olacak ama bitmiş durumdayım zaten...

cy haberler kötü pazartesi leke geldi bugün adet oldum yarın genede test olacak ama bitmiş durumdayım zaten...
hakkında hayırlısı olsun cnm. çekilen sıkıntıların elbet bir karşılığı olacaktır.
belli mi olur belki kendiliğinden hamile kalıverirsin:)

canım çok geçmiş olsun, çok merak ettik seni, neyse ki halletmişsin, artık yazarsın:)
şimdi tekrardan hamile kalmana sevindim, bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
valla ilk hafta zordu da bu ikinci haftamız, çok şükür miniğim ağlamıyor artık, eski bakıcıyı büyüğü sürekli sorsa da artık alıştılar, bakıcımızda çok tatlı bir bayan. bakalım daha iyi olur inşallah. bakıcı ile çocuk büyütmek çok zor gerçekten. biri gidiyor biri geliyor garantileri yok maalesef.
mcan hadi cnm güzel haberlerin olsun inşallah.
bizim de bir yurtdışı durumumuz var. bakalım henüz belli değil ama kısmet. her ne kadar hiç istemesem de eşim çok istiyor. çocukların gelecekleri için fırsat varken gidelim diyor. hayırlısı inşallah.

Ay kıyamam ya çocuklarada ilk başta zor tabi tanımadıkları biriyle bir anda yanlız kalmak. Bizimde hazır annem bakmıyor olsa 1 dk düşünmeden giderdik. Eşim her gün istanbuldan gitmenin hayallerini kuruyor. Bi gün sana gidiyoruz diycem hayır diyemeceksin diyor :) Bende sürekli erteleme durumundayım. Kesinlikle çocular için daha hayırlı olacağı kesin.;)

slm jolly yarın test yapacağız ama sırf emin olmak için çünkü adet oldum.giden bebek için üzüldüm ama yerine yenisi gelmiş çok şükür.inşallah bunu sağ sağlim alırsın kucağına.bu arada bana dua et hamilelerin duası kabul olur .bilirsin bu işlerde duaya çok muhtaç oluyor insan...

Mc'cım dr bana sen çok doğurgan bir insanın öyle düşün dedi güldüm. Bugüne kadar boşuna mı 3 aşılama 3 tüp bebek yaptık. Ama 1 kere hamile kalıp doğum yapınca bile doğurgan kategorisinde oluyormuşsun sende öyle düşün :) İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun sende . Hayırlısı hepimiz için 2 numara sıkıntılı olunca bundada aynı şeyler olacak gibi geliyor bazen.

kızlar test yaptırdım cuma gene yapılacak dualarınıza çok ihtiyacım var...

Mc 'cım süper haber. kaç çıktı sonucun . Bizim durumlarda kanama ile pozitif devam eden sayısı, hiç belirti yaşamayana göre daha bile fazla biliyorsun . Kaç yumurta oluşmuştu aşılama öncesinde . İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Mc 'cım süper haber. kaç çıktı sonucun . Bizim durumlarda kanama ile pozitif devam eden sayısı, hiç belirti yaşamayana göre daha bile fazla biliyorsun . Kaç yumurta oluşmuştu aşılama öncesinde . İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
canım 2 yumurta oluşmuştu.12.gün 7.5 gibiyken 2 gün sonra 24.6 oldu yarın herşey netleşecek .çok ihtiyacım var dualarınıza.

canım 2 yumurta oluşmuştu.12.gün 7.5 gibiyken 2 gün sonra 24.6 oldu yarın herşey netleşecek .çok ihtiyacım var dualarınıza.

Tüp bebekte geç döllenme olayı yok ama aşılamada çok gördük çok okuduk. Seninkiside öyle görünüyor. Hadi inşallah ağustos anneleri olarak birlikte devam ederiz :KK36:

Back
X