geçmiş olsun. kolay olmamış yaşadıkların, enfeksiyon kapman falan. normalde hiç duymadım transfer sırasında böyle bir durum yaşayan, çok geçmiş olsun.
diğer arkadaşımızın dediği gibi güçlü olmak zorundasın, negatif olmanın senin için hiçbir faydası yok. polyannacılık oynayalım demiyorum ama çocuk olmazsa olmaz olmamalı. tabi ki çevre faktörleri yeri geliyor çok can sıkıcı olabiliyor ama onları da duymamaya çalışacaksın, tedaviyi reddedeceğine sağlığın ve de maddiyatın elverdiği sürece üzerinde düş derim.
benim 1 aşılama oldu, tutmadı, bir merkezde bir tüp denedim tutmadı, o işlemden kalan dondurulmuşlarım vardı iki kez de bunun üzerinde dondurulmuş tedavisi gördüm yine olmadı. üstelik bir problem görülmemesine rağmen. negatif sonuçları aldığımda hiç ağlamadım, tabi ki üzülüyor insan ama akşamına gidip düğünde oynamışlığım bile var. sonra başka bir yerde 2. tüp denemesini yaptırdım. çok şükür tuttu. geride 9 tane de dondurulmuşum kaldı. oğlum 5 aylıkken hamile kalmışım kendiliğinden. çok şükür ikisi de büyüyorlar. bizim çektiklerimizi çekmek zorunda kalma tabi ki ve de kalmazsın umuyorum. yine de yıpratıcı bir süreç. ama herkes hemen hamile kalmıyor işte. tedaviyi dene doğru olduğuna inandığın bir merkez ve doktor ile. hakkında hayırlısı olsun, kucağının dolması dileğiyle.