mcan niye bu kadar yıpratıyorsun kendini? bu kadar çok kafanı takarsan stres olursan olacağı varsa da olmaz. tamamen evdeki meleğinle ilgilen, onun dışında herşeyi oluruna bırak. inşallah bir kardeşi olur, insanın kardeşinin olması çok güzel bir şey tabi ki, ama kardeş olup hiç görüşmeyen ya da hiç anlaşamayan insanlar dahi var, kardeşi olmayacaksa bir kişinin belki kardeşi gibi bir arkadaşı olur. seni anlamaya çalışıyorum ama bu kadar sinirlerini harap etme lütfen.
jolly sana gelince de tam iyi kötü rahata erdim derken herşeyi sil baştan almak zor geliyor bence ki öyledir eminim. bir de çalışan bir kişinin gerçekten çocuk büyütmesi bazı açılardan çok zor. yine senin şükür ki annen bakıyor, insanın bakıcı ile uğraşması inanın çok zor kızlar. ben de bu ay işime son veriyorum %90, bi süre evde bunalacakta olsam evde takılacağım. çünkü bu bakıcılar beni yordu, iş yeri ayrı yordu. bir de iki küçük çocuk olunca inanın iki katına çıkıyor herşey. sen de eşin istiyorsa dene, o kadar dondurik var:) ben bile iki tane olduğu halde ben de donduriklere üzülüp duruyorum:)
mcan bir de naçizane tavsiyem aşılamayı es geçip tüp denesen olmaz mı? en azından daha garanti, evet daha maliyetli ama aşılamada da iğne oluyorsun sonuçta, tüpte tek farkı yumurtalar toplanıp dışarda dölleniyor. neden bu yolu denemiyorsunuz?