Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben geldim bakıyordum ara ara ama kimseden ses çıkmayınca yazmadım bende..iyiyim şükür kızım beni yoruyo çok yani bana çok bağımlı 2.yi düşünemiyorum bu yüzden..eşim istiyo ama zor..ben yine kilo aldım ve bu kistler mahvetti beni..kilo vermeden hamile kalmam zor ve eskisi gibi iradeli değilim..kardeşsiz olmaz diyor bi tarafım,bi tarafımda kızım var çok şükür diyo kafam karışık..onun dışında biran önce okullar açılsın istiyorum kızım kreşe başlasın bende nefes alayım biraz..sürekli 7/24 birlikte olunca insan yıpranıyor maalesef..tabi onların varlığı herşeye değer..pkolu olduğumu ve anne olduğumu öğrenen bikaç doktor şanslıymışsın çocuk sahibi olabilmişsin diyorlar..nasıl bir hastalıksa bu bütün hayatımı mahvediyor..neyse halime şükür yinede..sık sık yazın kızlar sohbet edelim çk iyi geliyo gerçekten

Su pericim merhaba; Bendede pco var ama ilginç bir şekilge geçen yıl olduğum kürtajdan sonra taammen düzeldi. 1 buçuk senedir düzenli adet oluyorum ve yumurtlama günlerimde belli.Her şeyde bir hayır varmış derler ya kürtaj buna vesile oldu :) Dr tamamen yumurtalıkların yaşlanması ile ilgili diyor. Artık az sayıda yumurta ürettiği için düzene girdiğini söylüyor. 30'dan sonra onlarda tırtlıyormuş yani :) Benim kızda çok fena . 2 ay yaz tatilinde bizde onu ananenin yanına yazlığa gönderiyoruz. Özlüyoruz ama nefes alıyorum desem yeridir :)Bayram sonrası okul açılıyor şimdi maraton başlayacak . Hastalık sezonunu açacağız bakalım hayırlısı :)

jolly ve cy ikinizde çok teşekkür ederim. yarın bana çok çok dua edin olurmu.ne olur bu defa pozitif bitsin.yoruldum artık aynı hayal kırklığını yaşamaktan...

jolly ve cy ikinizde çok teşekkür ederim. yarın bana çok çok dua edin olurmu.ne olur bu defa pozitif bitsin.yoruldum artık aynı hayal kırklığını yaşamaktan...

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) İyi olacak inşallah .

Jolly merhaba.7 tane yumurta toplandı bugün.yarin haber gelmeye başlar ama rahimde sıvı var gene.doktor kaliteli çıkarsa donduralim dedi.kafam allak bullak oldu.yani

Jolly merhaba.7 tane yumurta toplandı bugün.yarin haber gelmeye başlar ama rahimde sıvı var gene.doktor kaliteli çıkarsa donduralim dedi.kafam allak bullak oldu.yani

Hadi geçmiş olsun. Allah allah rahime sıvı normalde tüplerden akıyor diye biliyordum ben. Rahim fliminde çıktığında hatta tüpleri bağlayıp öyle transfer yapıyorlardı. Öyle bir durum mu yoksa farklı bir sebepten olabiliyormuymuş ? Dondurulup sonradan transfer edilmesi senin için tabiki daha iyi olacaktır. Benimde kızımda dondurup bir sonraki adette transfer edilmişti. Hem vücut ve rahim dinlenmiş oluyor başarıyı arttırıyor diyorlar. Zoru atlattın dur bakalım bugün haberler gelir.

Hadi geçmiş olsun. Allah allah rahime sıvı normalde tüplerden akıyor diye biliyordum ben. Rahim fliminde çıktığında hatta tüpleri bağlayıp öyle transfer yapıyorlardı. Öyle bir durum mu yoksa farklı bir sebepten olabiliyormuymuş ? Dondurulup sonradan transfer edilmesi senin için tabiki daha iyi olacaktır. Benimde kızımda dondurup bir sonraki adette transfer edilmişti. Hem vücut ve rahim dinlenmiş oluyor başarıyı arttırıyor diyorlar. Zoru atlattın dur bakalım bugün haberler gelir.
Canım benim gelişmelere bağlı olarak hsg de anlatacağız durumu.ama inşallah bir mucize olur bu ay transfer olurum.tabi embriyo olursa.artik beklemekten çok yoruldum sabrım kalmadı.bana çok dua et tamam mı...

Canım benim gelişmelere bağlı olarak hsg de anlatacağız durumu.ama inşallah bir mucize olur bu ay transfer olurum.tabi embriyo olursa.artik beklemekten çok yoruldum sabrım kalmadı.bana çok dua et tamam mı...

Embriyo tabiki olacak en azından 2- 3 tanesi iyi kalitede olacaktır .. Bize 1 tane yeter biliyorsun . Hayırlısıyla gelecek sen merak etme rahat olmaya çalış elinden gelenin fazlasını yapıyorsun şu ana ;)

Embriyo tabiki olacak en azından 2- 3 tanesi iyi kalitede olacaktır .. Bize 1 tane yeter biliyorsun . Hayırlısıyla gelecek sen merak etme rahat olmaya çalış elinden gelenin fazlasını yapıyorsun şu ana :KK66:
Canım şimdi aradılar hepside döllenmiş yumurtaların.dualarini bekliyorum . yarın gene haber alınca yazarım.destegin için sonsuz teşekkürler...

Canım şimdi aradılar hepside döllenmiş yumurtaların.dualarini bekliyorum . yarın gene haber alınca yazarım.destegin için sonsuz teşekkürler...
mcan geçmiş olsun cnm. ne güzel hepsi de döllenmiş, inşallah biri senin kucağını doldurur, çektiğin herşeyi unutursun böylelikle. güzel haberlerin olsun inşallah cnm.

Teşekkürler canım. Yarın sabah muayene olacağım eğer sıvı yoksa transfer olabilirim.lutfen dua et bana.cok ihtiyacım var çünkü...

ne yaptın cnm? transfer yapılabildi mi?
yok canım rahimde sıvı var diye yapılmadı transfer.embriyolar donduruldu.adet olup hsg çektireceğim ona göre gidişat belli olacak.inşallah kurtulurum şu sıvıdan.yoksa başıma daha neler gelecek bilmiyorum.umudum,sabrım,kendime güvenim hepsi sıfırlandı artık...

İyi geceler arkadaşlar.
Buraya hamileyim diye yazmıştım şimdide oğlumu sağ salim kucağıma aldım diye yazıyorum.
36+0 da sürpriz mi şekilde oğlum gelmek istedi ve normal doğumla kucağımıza almak nasip oldu. 9 yıl bekleten oğlum 9 ay bekleyemedi
Annelik gerçekte çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

İyi geceler arkadaşlar.
Buraya hamileyim diye yazmıştım şimdide oğlumu sağ salim kucağıma aldım diye yazıyorum.
36+0 da sürpriz mi şekilde oğlum gelmek istedi ve normal doğumla kucağımıza almak nasip oldu. 9 yıl bekleten oğlum 9 ay bekleyemedi
Annelik gerçekte çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
gözünüz aydın, çok geçmiş olsun, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
çok şükür sen de tattın bu duyguyu, allahım herkese nasip eder inşallah.

İyi geceler arkadaşlar.
canım gözünaydın.inşallah sağlıkla güzel günlerde büyütürsün.oğlununda şansı bahtı hep açık olsun.bu arada her emzirmende bana dua et nolur.

herkese merhaba bende transfer için hazırlığa başladım.gene bir aksilik olmazsa 9 ekimde transfer var.hepinizin dualarını bekliyorum...

Back
X