- 15 Ekim 2022
- 225
- 131
- 23
Aynen ilk asilamam canimİlk aşılaman mı canım
Selamlar hayırlı olsun İnşallah sağlıklı bir gebeliktirSelam kızlar bende 2 aralıkta asilama olmuştum. 13. Gün yani carsamba günü kan testi verdim sonucum 80.1 çıktı yani pozitif doktor cuma gün tekrar kan ver değerin artması lazım bu çok önemli dedi ama nedenini söylemedi. Ne kadar artması gerekiyor yada artmazsa bu ne demek korkmalı miyim hiç birsey bilmiyorum
Merhaba canım. Ben de 16 Aralık'ta oldum. Nasıl gidiyor senin? İlaç felan verdi mi doktor?Kızlar merhaba ben de 16 aralıkta aşılama oldum her gün her gün buraları okumaktan kendimi alamıyorum napıyorsunuz sonuçlarınızı aldınız mı ne durumdasınız
Yaa ne güzel birlikte olmuşuz canım bana folik asit ve progesteron verdi fitil olarak sende durumlar neMerhaba canım. Ben de 16 Aralık'ta oldum. Nasıl gidiyor senin? İlaç felan verdi mi doktor?
İnşallah birlikte güzel haberler alırızYaa ne güzel birlikte olmuşuz canım bana folik asit ve progesteron verdi fitil olarak sende durumlar ne
İnşallah canım. Benim de kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar var tuttuysa belirtiler ne zaman başlar acabaİnşallah birlikte güzel haberler alırız
Ben zaten folik asit kullanıyordum canım ama progesteron vermedi . Geçen aydan bir takviye vermişti ona devam et dedi. Ben de adet olacak gibi hafif kasık ağrısı ve afedersin gaz var canım sen de var mı bir şey?
Sen ne zaman tahlil yapıcan canımİnşallah canım. Benim de kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar var tuttuysa belirtiler ne zaman başlar acaba
28 Aralık dedi canım ama o gün çalışıyorum 29unda gidicem büyük ihtimal senin özel hastane miSen ne zaman tahlil yapıcan canım
Yok canım devlet hastanesi. Biz de yılbaşında ailelerin yanında olacaz acaba dönünce mi baktırsam diyorum moralim bozulmasın diye. Baktırınca haber et canım çok heyecanlıyım ben28 Aralık dedi canım ama o gün çalışıyorum 29unda gidicem büyük ihtimal senin özel hastane mi
Selam canım nasıl gidiyor senin süreç sıkıntı ya da belirti var mı?Selam kızlar ben de 10 aralıkta aşılama oldum gün sayıyorum sizler gibi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
İlk 1 hafta çok fazla şişkinlik şikayetim vardı canım aynı şekilde ağrılarım da fazlaydı. Birkaç gündür şişkinlik yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bazen bel ağrım oluyor özellikle biraz ayakta kalayım hemen ağrım oluyor. Senin nasıl ilerliyor canımSelam canım nasıl gidiyor senin süreç sıkıntı ya da belirti var mı?
Canım ben de kasık ağrısı var özellikle sol kasığımda . Doktor solda 3 yumurta gelişmiş sağda 1 yumurta demişti onunla alakası var mı bilmiyorum. İlk aşılama mı canım senin ? Bir de ne zaman tahlil yaptıracaksın?İlk 1 hafta çok fazla şişkinlik şikayetim vardı canım aynı şekilde ağrılarım da fazlaydı. Birkaç gündür şişkinlik yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bazen bel ağrım oluyor özellikle biraz ayakta kalayım hemen ağrım oluyor. Senin nasıl ilerliyor canım
Olabilir canım bende de 3 yumurta vardı benim de başlarda çok olmuştu . Bugün 11.gün oluyor sabah test yapmayı düşünüyorum ama erken sanki en erken 13/14.günde çıkıyor kafam çok karışık bilemiyorumCanım ben de kasık ağrısı var özellikle sol kasığımda . Doktor solda 3 yumurta gelişmiş sağda 1 yumurta demişti onunla alakası var mı bilmiyorum. İlk aşılama mı canım senin ? Bir de ne zaman tahlil yaptıracaksın?
Ayy çok heyecanlıOlabilir canım bende de 3 yumurta vardı benim de başlarda çok olmuştu . Bugün 11.gün oluyor sabah test yapmayı düşünüyorum ama erken sanki en erken 13/14.günde çıkıyor kafam çok karışık bilemiyorumsenin kaçıncı günün
İnşallah canım benim inşallah hepimiz alırız o müjdeli haberiAyy çok heyecanlıyaparsan haber et inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim bugün 5 gün oldu çok var benim sonuç almama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?