Aşılama olup sonuç bekleyen varmı?

Selam kızlar bende 2 aralıkta asilama olmuştum. 13. Gün yani carsamba günü kan testi verdim sonucum 80.1 çıktı yani pozitif doktor cuma gün tekrar kan ver değerin artması lazım bu çok önemli dedi ama nedenini söylemedi. Ne kadar artması gerekiyor yada artmazsa bu ne demek korkmalı miyim hiç birsey bilmiyorum

Selamlar hayırlı olsun İnşallah sağlıklı bir gebeliktir beta hcg değerinin 2 günde önceki değerin 2 katına çıkması gerekiyor eğer değerler bu şekilde yükselmezse kimyasal gebelik, boş gebelik, veya dış gebelik olma ihtimali var diye biliyorum. Korkacak bir şey yok şuan için bence biraz dikkatli olmakta fayda var tabiki. İlk aşılamanız mıydı ben de 10 aralıkta oldum beklemedeyim bakalım

Kızlar bu arada eşinizin sperm değeri kaçtı? Bi yıl önce 225 milyon olan değer 20 milyona düşmüş eşimde sizce bu normal mi? Aşılama gününde de yıkanan 31 milyon ve ileri hızlı %80 çıktı umudum var inşallah ama değerlerin bu kadar düşmesi beni çok şaşırttı

Kızlar merhaba ben de 16 aralıkta aşılama oldum her gün her gün buraları okumaktan kendimi alamıyorum napıyorsunuz sonuçlarınızı aldınız mı ne durumdasınız

Kızlar merhaba ben de 16 aralıkta aşılama oldum her gün her gün buraları okumaktan kendimi alamıyorum napıyorsunuz sonuçlarınızı aldınız mı ne durumdasınız
Merhaba canım. Ben de 16 Aralık'ta oldum. Nasıl gidiyor senin? İlaç felan verdi mi doktor?

Yaaa ne güzel birlikte olmuşuz folik asit ve progesteron verdi fitil olarak

Yaa ne güzel birlikte olmuşuz canım bana folik asit ve progesteron verdi fitil olarak sende durumlar ne
İnşallah birlikte güzel haberler alırız
Ben zaten folik asit kullanıyordum canım ama progesteron vermedi . Geçen aydan bir takviye vermişti ona devam et dedi. Ben de adet olacak gibi hafif kasık ağrısı ve afedersin gaz var canım sen de var mı bir şey?

İnşallah canım. Benim de kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar var tuttuysa belirtiler ne zaman başlar acaba

Selam kızlar ben de 10 aralıkta aşılama oldum gün sayıyorum sizler gibi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

28 Aralık dedi canım ama o gün çalışıyorum 29unda gidicem büyük ihtimal senin özel hastane mi
Yok canım devlet hastanesi. Biz de yılbaşında ailelerin yanında olacaz acaba dönünce mi baktırsam diyorum moralim bozulmasın diye. Baktırınca haber et canım çok heyecanlıyım ben

Selam canım nasıl gidiyor senin süreç sıkıntı ya da belirti var mı?
İlk 1 hafta çok fazla şişkinlik şikayetim vardı canım aynı şekilde ağrılarım da fazlaydı. Birkaç gündür şişkinlik yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bazen bel ağrım oluyor özellikle biraz ayakta kalayım hemen ağrım oluyor. Senin nasıl ilerliyor canım

Canım ben de kasık ağrısı var özellikle sol kasığımda . Doktor solda 3 yumurta gelişmiş sağda 1 yumurta demişti onunla alakası var mı bilmiyorum. İlk aşılama mı canım senin ? Bir de ne zaman tahlil yaptıracaksın?

Olabilir canım bende de 3 yumurta vardı benim de başlarda çok olmuştu . Bugün 11.gün oluyor sabah test yapmayı düşünüyorum ama erken sanki en erken 13/14.günde çıkıyor kafam çok karışık bilemiyorum senin kaçıncı günün

Ayy çok heyecanlı yaparsan haber et inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim bugün 5 gün oldu çok var benim sonuç almama

Ayy çok heyecanlı yaparsan haber et inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim bugün 5 gün oldu çok var benim sonuç almama
İnşallah canım benim inşallah hepimiz alırız o müjdeli haberi ilk denememiz pcos um var 2 yıllık evliyiz ilk heyecanımız inşallah rabbim boş çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…