Aşılama olup sonuç bekleyen varmı?

28 Aralık dedi canım ama o gün çalışıyorum 29unda gidicem büyük ihtimal senin özel hastane mi

Kızlar sizde akıntı var mı ben de hiç yok

Merhaba hanımlar ben aşılama olmadım ama doktorla yumurta takibi yapıyorduk geçen ay femara ile gebe kalmıştım ama maalesef kimyasal oldu. Doktor bu ay kendi kendine deneyelim dedi 8 aralıkta gittiğimde 13.5 mmdi sonra 10 aralık cts gecesi kankı akıntım oldu doktor yumurtlama olabilir değerlendirin demişti. 12sinde pzt kontrole gittiğimde evet yok yumurta atılmış dedi. 13ünden itibaren progestan fitil verdi 1 tane günde. Şimdi bekliyorum bakalım oldu mu inşallah bu sefer sapasağlam tutunacak sağlık yavrularım olur. Ezan okunuyor şuan Rabbim benimle beraber isteyen herkese bu ay müjdeli haber versin ve sonu da güzel olsun

Bir de geçen ay kasıklarımda daha fazla bi şeyler hissediyodum bu ay öyle değil sanki ama bi kaç gündür başım dönüyor sanki ve yorgun hissediyorum baya progestandan olabilir sanırım bir de progestan kaynaklı baya akıntım var. Ümitlenmek istemiyorum aslında hayal kırıklığı yaşamak çok üzüyor ama ümitsiz de yaşanmıyor Allah nasibimize kavuştursun inşallah bu ay ne diyeyim

Merhaba canım inşallah güzel haberler alırız hepimiz senin ne gibi belirtilerin oldu

Merhaba canım inşallah güzel haberler alırız hepimiz senin ne gibi belirtilerin oldu
İnşallah canım geçen ay için diyosan şişkinliğim olmuştu bir de kasıklarımda batmalar vardı sonra adet belirtilerim vardı son gğnlerde kuzum adet olucam kesin demiştim. Bu ay bi yorgunluk dışında pek bi şeyim yok çatlamadan sonraki 9-10. Gün bugün

Canım ben de akıntı yokta aşırı aşırı göğüs hassasiyeti başladı ya
Benim göğüslerde şu an bir şey yok bakalım
O derece yok canım kaçıncı gündü senin şu an? Benim ilk 1 hafta baya zorladı ama dediğim gibi birkaç gündür iyiyim ara ara oluyor sadece
Benim 5. Gün canım. İnşallah benim bu kasık ağrısı da geçer. Başka hiç bir şey yok ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…