İnşallah canımİnşallah canım benim inşallah hepimiz alırız o müjdeli haberiilk denememiz pcos um var 2 yıllık evliyiz ilk heyecanımız inşallah rabbim boş çıkarmaz
28 Aralık dedi canım ama o gün çalışıyorum 29unda gidicem büyük ihtimal senin özel hastane mi
Kızlar sizde akıntı var mı ben de hiç yokİlk 1 hafta çok fazla şişkinlik şikayetim vardı canım aynı şekilde ağrılarım da fazlaydı. Birkaç gündür şişkinlik yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bazen bel ağrım oluyor özellikle biraz ayakta kalayım hemen ağrım oluyor. Senin nasıl ilerliyor canım
Ben de arada çok az az oluyor canımKızlar sizde akıntı var mı ben de hiç yok
Ağrın var mı canım ben nerdeyse acile gidicem kasık ağrımdanBen de arada çok az az oluyor canım
Merhaba canım inşallah güzel haberler alırız hepimizBir de geçen ay kasıklarımda daha fazla bi şeyler hissediyodum bu ay öyle değil sanki ama bi kaç gündür başım dönüyor sanki ve yorgun hissediyorum baya progestandan olabilir sanırım bir de progestan kaynaklı baya akıntım var. Ümitlenmek istemiyorum aslında hayal kırıklığı yaşamak çok üzüyor ama ümitsiz de yaşanmıyor Allah nasibimize kavuştursun inşallah bu ay ne diyeyim
İnşallah canım geçen ay için diyosan şişkinliğim olmuştu bir de kasıklarımda batmalar vardı sonra adet belirtilerim vardı son gğnlerde kuzum adet olucam kesin demiştim. Bu ay bi yorgunluk dışında pek bi şeyim yok çatlamadan sonraki 9-10. Gün bugünMerhaba canım inşallah güzel haberler alırız hepimizsenin ne gibi belirtilerin oldu
Canım ben de akıntı yokta aşırı aşırı göğüs hassasiyeti başladı yaKızlar sizde akıntı var mı ben de hiç yok
O derece yok canım kaçıncı gündü senin şu an? Benim ilk 1 hafta baya zorladı ama dediğim gibi birkaç gündür iyiyim ara ara oluyor sadeceAğrın var mı canım ben nerdeyse acile gidicem kasık ağrımdan
Sonra noldu acaba sonucunuz pozitifmiBende aşılamadan sonra hep karnım aşırı şişkinlik var kocaman oldu karnım eşim bile dedi niye bu kadar şişmiş diye 7 gün bugun
Benim göğüslerde şu an bir şey yok bakalımCanım ben de akıntı yokta aşırı aşırı göğüs hassasiyeti başladı ya
Benim 5. Gün canım. İnşallah benim bu kasık ağrısı da geçer. Başka hiç bir şey yok ben deO derece yok canım kaçıncı gündü senin şu an? Benim ilk 1 hafta baya zorladı ama dediğim gibi birkaç gündür iyiyim ara ara oluyor sadece
Canım ben de kasık ağrısı var sadece sol kasıktaSizlerde neler var belirti gibi
Yumurta o tarafta mı büyümüştü kuzum ondan olabilir bende geçem ay sağ idi ve özellikle sağda kramplar olmuştuCanım ben de kasık ağrısı var sadece sol kasıkta
Solda 3 yumurta sağda bir yumurta olgunlaşmıştı canım ondan mı acaba? Ya olumlu olsun istiyorum sonu ama ağrım fazla olunca korkuyorumYumurta o tarafta mı büyümüştü kuzum ondan olabilir bende geçem ay sağ idi ve özellikle sağda kramplar olmuştu
Normal bence canım benim de öyleydi ilaç etkisi büyük ihtimalleBenim göğüslerde şu an bir şey yok bakalım
Benim 5. Gün canım. İnşallah benim bu kasık ağrısı da geçer. Başka hiç bir şey yok ben de
Bu arada kuzum sen test yaptın mıNormal bence canım benim de öyleydi ilaç etkisi büyük ihtimalle
Sabah yaptım canım negatifBu arada kuzum sen test yaptın mı
Hayırlısı olsun canım üzülme hiç zamanı varSabah yaptım canım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?