Gitmedm cnm beklyorm hala sende var mı bi değişiklik.sen nerdesn bu arada nerde yaptırdn aşılamanıcanım nbtın kan testne gtseydn bi
Zaten benim idrarda cıktıgına göre kandada cıkar yanlış sonuç görüp umutlanmak istemiyorum hala çatlatma iğnesinin etkisidir diolarGitmedm cnm beklyorm hala sende var mı bi değişiklik.sen nerdesn bu arada nerde yaptırdn aşılamanı
Bursadayım cnm. Pembe mavide yaptrdım. Sen?Gitmedm cnm beklyorm hala sende var mı bi değişiklik.sen nerdesn bu arada nerde yaptırdn aşılamanı
Bursadayım cnm. Pembe mavide yaptrdım. Sen?
bende istanbuldayım cnm medicalde yaptırdımBursadayım cnm. Pembe mavide yaptrdım. Sen?
Tamam cnm yaptırır yaptırmaz yazarım buarada ben gece bi idrar testi daha yaptm bi tık daha koyu çıktıBuyuk ihtimal beraber öğrencez snç ne olursa olsun yazalım buraya
Hadi inş cnm . günaydın.Tamam cnm yaptırır yaptırmaz yazarım buarada ben gece bi idrar testi daha yaptm bi tık daha koyu çıktı
Günaydn cnm akşama cıkıyosa iyi sağlk ocakları geneldi bi gün sonra veriyo. Hayırlı haberlerle dönersn inşHadi inş cnm . günaydın.
Bnde sağlık ocağında kan testi yaptrdım ama akşama anca çıkarmş sonç
sende yaptr bn iğnenn etkisinn geçip geçmediğini görürüm artık illaki 20-30 fln çıkar hrlde olsa.Günaydn cnm akşama cıkıyosa iyi sağlk ocakları geneldi bi gün sonra veriyo. Hayırlı haberlerle dönersn inş
inş. cnm dua edelim birbirimize.Günaydn cnm akşama cıkıyosa iyi sağlk ocakları geneldi bi gün sonra veriyo. Hayırlı haberlerle dönersn inş
Bende etkisi geçmediği kesin hala çift çizgi çıkıyo yaptırım bende bugn yarn artk. Ederim tabiki ne güzel cuma vaktide inş dualarmz kabul olurinş. cnm dua edelim birbirimize.
hala çıkmadıBende etkisi geçmediği kesin hala çift çizgi çıkıyo yaptırım bende bugn yarn artk. Ederim tabiki ne güzel cuma vaktide inş dualarmz kabul olur
Heyecanla bekliyorum cnmhala çıkmadı
Aslinda ignenin 13. Gunundesindr etkisi olmama ihtimalide var yinede umitlenme ama guzel sonuc iki gun sonra tekrarla bakalim iki katina cikcak mi..ins sonrasinda bebisler hakkinda konusuruz artikkuzum 9.7 çıkmş düşük ama iğnenn etkiside olablr.
Cnm bende tahlil yaptirdim 228 cikti hem cok sevincliyim hemde duser mi diye tedirginim iki gun sonra tekrarlicam bendeAslinda ignenin 13. Gunundesindr etkisi olmama ihtimalide var yinede umitlenme ama guzel sonuc iki gun sonra tekrarla bakalim iki katina cikcak mi..ins sonrasinda bebisler hakkinda konusuruz artik
Dşmez sennki cnm maşallah olmş sennkiCnm bende tahlil yaptirdim 228 cikti hem cok sevincliyim hemde duser mi diye tedirginim iki gun sonra tekrarlicam bende
İkiz olablrmi yuksek çkmş sanki yada geç döllenmeCnm bende tahlil yaptirdim 228 cikti hem cok sevincliyim hemde duser mi diye tedirginim iki gun sonra tekrarlicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?