Aşılama Aşılama olup sonuç bekleyenler görelim.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gitmedm cnm beklyorm hala sende var mı bi değişiklik.sen nerdesn bu arada nerde yaptırdn aşılamanı
Zaten benim idrarda cıktıgına göre kandada cıkar yanlış sonuç görüp umutlanmak istemiyorum hala çatlatma iğnesinin etkisidir diolar

Buyuk ihtimal beraber öğrencez snç ne olursa olsun yazalım buraya

Günaydn cnm akşama cıkıyosa iyi sağlk ocakları geneldi bi gün sonra veriyo. Hayırlı haberlerle dönersn inş
sende yaptr bn iğnenn etkisinn geçip geçmediğini görürüm artık illaki 20-30 fln çıkar hrlde olsa.

kuzum 9.7 çıkmş düşük ama iğnenn etkiside olablr.

kuzum 9.7 çıkmş düşük ama iğnenn etkiside olablr.
Aslinda ignenin 13. Gunundesindr etkisi olmama ihtimalide var yinede umitlenme ama guzel sonuc iki gun sonra tekrarla bakalim iki katina cikcak mi..ins sonrasinda bebisler hakkinda konusuruz artik

Aslinda ignenin 13. Gunundesindr etkisi olmama ihtimalide var yinede umitlenme ama guzel sonuc iki gun sonra tekrarla bakalim iki katina cikcak mi..ins sonrasinda bebisler hakkinda konusuruz artik
Cnm bende tahlil yaptirdim 228 cikti hem cok sevincliyim hemde duser mi diye tedirginim iki gun sonra tekrarlicam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…