Ya varda sennkine göre benim yok gibiHadi bakalim umut var olusmus biseyler var sonucta.10 ustu olduguna gore
Evet orasi oyle ama umit kesmek yok.moralini yuksek tut cnm.persembe icin dua edelimYa varda sennkine göre benim yok gibi
2 kat artmamış bile
Geldm cnm biraz yoğundk bikaç gündür giremedm.doktora gittm şimdlk herşey yolunda sen naslsn nasıl gidiyo adet olmadın inş.Sura nerdsn cnm mrk ediyorum
Cnm ya olmadımda bugn tekrar kan testi yptrdım işte.Geldm cnm biraz yoğundk bikaç gündür giremedm.doktora gittm şimdlk herşey yolunda sen naslsn nasıl gidiyo adet olmadın inş.
Ee adette olmamşsın kaç cıktı ki değerinCnm ya olmadımda bugn tekrar kan testi yptrdım işte.
değerlerim düşük gdiyo.
13,40 çıktı :-( bu pazar günkü değerim. bugn bida yaptrdım sonucu bkliyomEe adette olmamşsın kaç cıktı ki değerin
Muhtemelen tahlil yapıp hormonlarna bakcak aynı zamanda ikinci yada üçüncü günü kimi klomen ilacıyla kimi iğneyle yumurta uyarıcı ilaç veryo bunları hergün kullanyosun sonra düzenli olarak seni çağırıp yumurta büyüklüğüne bakcak yeterli olgunluğa erişince çatlatma iğnesi vurdurup 36 saat sonra aşılama yapcak inş tutarda 12 gün sonrada kanda baktırıp güzel haberi verirsinmerhaba,
ben de ilk kez aşılama yaptıracağım. Aşamalarını çok merak ediyorum. doktor adetin 2.günü gel dedi ama o gün aşılama mı yapacak, tahliller mi yaptıracak hiç tahlil falan yapılmadı, hiç bir şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
(erkek faktörüden dolayı aşılama)
Alla alla hem yüksek hemde yeternce yükselmemiş ama düşmemişte doktora gittn mi hiç bişey dedi mi evet benim iki katı artmştı iki gün sonra2ye katladı dimi senn ? baktrdınmı bidaha ?
inşallah inşallah.. çok teşekkür ederim bilgi içinMuhtemelen tahlil yapıp hormonlarna bakcak aynı zamanda ikinci yada üçüncü günü kimi klomen ilacıyla kimi iğneyle yumurta uyarıcı ilaç veryo bunları hergün kullanyosun sonra düzenli olarak seni çağırıp yumurta büyüklüğüne bakcak yeterli olgunluğa erişince çatlatma iğnesi vurdurup 36 saat sonra aşılama yapcak inş tutarda 12 gün sonrada kanda baktırıp güzel haberi verirsin
sizin aşılama oldu ve olumlu sonuç aldınız sanırımMuhtemelen tahlil yapıp hormonlarna bakcak aynı zamanda ikinci yada üçüncü günü kimi klomen ilacıyla kimi iğneyle yumurta uyarıcı ilaç veryo bunları hergün kullanyosun sonra düzenli olarak seni çağırıp yumurta büyüklüğüne bakcak yeterli olgunluğa erişince çatlatma iğnesi vurdurup 36 saat sonra aşılama yapcak inş tutarda 12 gün sonrada kanda baktırıp güzel haberi verirsin
doktorla telefonda knştum şuan konşmk için erken perşmbe tkrar tahlil yap haberleşelm dedi.Alla alla hem yüksek hemde yeternce yükselmemiş ama düşmemişte doktora gittn mi hiç bişey dedi mi evet benim iki katı artmştı iki gün sonra
inşallah bugün çok çok güzel sonuçlar alırsınızdoktorla telefonda knştum şuan konşmk için erken perşmbe tkrar tahlil yap haberleşelm dedi.
Bugn yaptrmadn yani bende bugnki test soncn sandm onu o yüzden şaşrdm hadi bugn yükselmiştir inşdoktorla telefonda knştum şuan konşmk için erken perşmbe tkrar tahlil yap haberleşelm dedi.
Evet cnm şükür oldu ama doktorlar keseyi görmeden net konuşmadkları için haftaya bakıp görürse sevncez inş.sizin aşılama oldu ve olumlu sonuç aldınız sanırım
ayyy sonucu paylaşır mısınız :) inşallah keseyi de görürsünüz, allahın izniyleEvet cnm şükür oldu ama doktorlar keseyi görmeden net konuşmadkları için haftaya bakıp görürse sevncez inş.
Paylaşrm tabi inş sizlerdende güzel haberleri alırız seviniyorum valla güzel haber aldıkca.ayyy sonucu paylaşır mısınız :) inşallah keseyi de görürsünüz, allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?