Ikiz olsa cok sevinirim.gec dollenme konusunda bi fikrim yok asilama icin muaynede anlasilmaz miydi acaba haftaici doktora gidince ogreniriz artik. En kisa zamanda seninde degerlerin yukselir insİkiz olablrmi yuksek çkmş sanki yada geç döllenme
Kaç yumrtan vardı aşılama yapılırknIkiz olsa cok sevinirim.gec dollenme konusunda bi fikrim yok asilama icin muaynede anlasilmaz miydi acaba haftaici doktora gidince ogreniriz artik. En kisa zamanda seninde degerlerin yukselir ins
Kaç yumrtan vardı aşılama bu ay
bu ay tek yumurtam olusmustu igne kullanmistim.onceki ayda klomenle iki tane olusmustu seninKaç yumrtan vardı aşılama yapılırkn
2 tane vardı bnmdebu ay tek yumurtam olusmustu igne kullanmistim.onceki ayda klomenle iki tane olusmustu senin
Banada baya yüksek geldi şaşırdm ama öncesnde hamile kaldıysam biraz kötü çünkü ben aşılamamı anestezi ile oldum sonrasında ağrılarımdan dolayı ağrı kesici iğne vuruldm bunlarda öncesinde gebelik varsa kötü etkilemez inşSana bişi diyim sn bnce aşılamadan önce hamike kldın değerin bukdr yuksek olmadı onu gösteriyor
Doktrunu aradnmıBanada baya yüksek geldi şaşırdm ama öncesnde hamile kaldıysam biraz kötü çünkü ben aşılamamı anestezi ile oldum sonrasında ağrılarımdan dolayı ağrı kesici iğne vuruldm bunlarda öncesinde gebelik varsa kötü etkilemez inş
Sende yarın testini tekrarla mutlakaAramadım en erkende salıya randevu alabildim
Tebrik ederim canim insallah saglikla ilerler. Belirtilerin nelerdi. Baya yuksek çıkmış degerin. Benim asilamanin 6.gunu. progestan kullaniyorum o mide bulantisi ve kasik agrisi yapiyor. Sen kullanmis miydinAramadım en erkende salıya randevu alabildim
Kasik agrisi kasik batmasi disinda bi belirtm olmadi onlarda zaten ilk asilama gununden beri vardi cunku catlatma igneside ayni etkiyi yapiyomus vucutta onlara bakarak umitlenmemistm.progestan kullnyorm doktora gidene kadarda kullancam sonrasinda bakalim ne derseTebrik ederim canim insallah saglikla ilerler. Belirtilerin nelerdi. Baya yuksek çıkmış degerin. Benim asilamanin 6.gunu. progestan kullaniyorum o mide bulantisi ve kasik agrisi yapiyor. Sen kullanmis miydin
Benim yumurtam da sol taraftaydı Hep kasik batmasi sol tarafimda oluyor benimde. Umitlenmek istemiyorum ama ilk asilamamda boyle olmamisti.Kasik agrisi kasik batmasi disinda bi belirtm olmadi onlarda zaten ilk asilama gununden beri vardi cunku catlatma igneside ayni etkiyi yapiyomus vucutta onlara bakarak umitlenmemistm.progestan kullnyorm doktora gidene kadarda kullancam sonrasinda bakalim ne derse
Benmde ayni sekilde solumdaydi sol tarafmda hissettm hep batmalari son bi kac gundur saga gecti agrilar ins guzel haberleri alirsnz biran onceBenim yumurtam da sol tarafimdaydi. Hep kasik batmasi sol tarafimda oluyor benimde. Umitlenmek istemiyorum ama ilk asilamamda boyle olmamisti.
InsallahBenmde ayni sekilde solumdaydi sol tarafmda hissettm hep batmalari son bi kac gundur saga gecti agrilar ins guzel haberleri alirsnz biran once
Gunaydin cnm nasilsin var mi degisiklik durumundaSende yarın testini tekrarla mutlaka
Günaydınn cnm. Yaptrmadım daha ama adette olmadım gögüslerim çok acıyo ve şişti.Gunaydin cnm nasilsin var mi degisiklik durumunda
Ay hadi ins. Guzel haberini bekliyorumGünaydınn cnm. Yaptrmadım daha ama adette olmadım gögüslerim çok acıyo ve şişti.
Hadi bakalim umut var olusmus biseyler var sonucta.10 ustu olduguna gore13.40 a yukselmiş cnm çok dşük gdiyor .doktr bişi demek için çk erken ddi .perşmbe tekrar yaptr ddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?