Tatlım sen haziran dada asilama olmustun değil mi. Bende dün negatifi gordum yarın ilk kontrole gitcemMerhaba kızlar
Bugün aşılamam yapıldı her ne kadar heyecanlansam ve korksamda çok rahat geçtiallaha şükür.Temmuz ayı hepimize uğur getirsin göbişler dolsun inşallah.Birbirimize destek olalım belirtilerimizi yaşadiklarimizi anlatalım bu zorlu süreçte Rabbim yardımcımız olsun hepimiz HAMİLEYİMM diye çığlıklar atalım burdann Uğurumuz olsun bu topik
Ewet canım ilk aşılamamdı ben 12. Gunun bitiminde iftardan sonra yani yaptırdım. Ewe bi geldim regli olmuşumki daha 3 gün vardı regli olmama . Aslında test için öyle 14. Gun deniliyorya bence 11. Gun net sonuç alınır ki değer zaten hep ikiye katlayarak artıyor. Hadi işallah senin ki tutar. Esinde veya sende bi engel varmı kaç yıllık evlisin.Evet Sinem 25 haziranda oldum 9 temmuz test günüm beklemedeyim. Senin ilk asilamanmiydi bide kaç gün sonra test yaptirdin
Ben asilamami medikalpark ta yaptırdım bizde de sorun yok ve ben birbuçuk yıllık evliyim yaşım 31 olduğu için acele ediyorum. Ve bugün dr randevum var ikinci aşılama için ve şuan gidip gitmeme konusunda kararsizimHayırlısı olsun Sinem en kisa zamanda olur inşallah hiç moralini bozma eninde sonunda olucak diye düşün bn öyle yapıyorum moral bozmak yok. Ben 2.5 yıllık evliyim stresli bir işte çalışıyorum onada bağlamiyor değilim bazen şuan yıllık izindeyim hazır kafam rahatken aşılamayı deneyelim dedik yaklaşık 1.5 seneden beri istiyoruz 24 yaşindayim bnde pko var ama kilom falan yok eşimde bi sorun yok allah'a şükür. Benimde ilk aşılamam olmazsa tüp düşünüyorum bi kaç ay sonra tekrar aşılama denemek istemiyorum en azından şuan için sen ne kadarlık evlisin Sinem sizde varmı herhangi bi sorun ve aşilamani nerde yaptırdın
Gelmez inşallah canım Rabbim nasip etmiştir inşallah bu ay sanada banadaBende geçti batma ama sanki.regl gelecek gibiyim
Insallah canm ama bilmiyorm ilk asılama olduğumda böyle olmamıştı gerçi tutmamisti da yarın belki kan veririm sen ne zaman vercek sin
Ben de 29 temmuz da oldum asilamami ilkti. Bakalim heyecanla sonucu bekliyorum . 3 yumurtam vardi 18 mm di. İnsallah birinden biri tutmustur
Benimde ilk aşılamamdi.Senin 3yumurta masallah çok iyi bence benim 1yumurtam var senin Şansın daha çok :)
Hamilemisiinn bebegimmmmm :)))) bnmde yarın test günüm kan vericem inşallah bnmde tutar dua edin kızlar bn hepinize ediyorum allahın izniyle hamile kapalı sağlıklı bebeklerimiz olsunInsallah canm ama bilmiyorm ilk asılama olduğumda böyle olmamıştı gerçi tutmamisti da yarın belki kan veririm sen ne zaman vercek sin
Evet kuzum tuttu çok şükür nasip etti Rabbim sen naptn canm sormak istedgn bişey olursa sorabilirsinHamilemisiinn bebegimmmmm :)))) bnmde yarın test günüm kan vericem inşallah bnmde tutar dua edin kızlar bn hepinize ediyorum allahın izniyle hamile kapalı sağlıklı bebeklerimiz olsun
Evet kuzum tuttu çok şükür nasip etti Rabbim sen naptn canm sormak istedgn bişey olursa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?