- 19 Haziran 2016
- 359
- 311
- 103
- 33
İnsaah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allah. Arada bıcak batması gibi sancı giriyor mu sanada ?Yapmıyorum aslında stres iyym çok şükür inşallah gider kist lerde.sen keseyi gordunmu Valla hiç beklemiyordum süpriz oldu hayırlısıni iste insan korkuyo riskli gebelik inşallah saglikla gelişirler dogarlardaa
Pardon canım bebişler gözüktü mü diycektm bide kac hafta kac günlükken kesen gözüktü ? :) ben 5+0 gitmistim doktora dedigim gibi kistlerle ilgili konustu hepValla yanıyo du vücudum ara ara regl ağrısı gibi ağrıyo du artk regl olum da kurtulyum diyodum Rabbim inşallah sana da nasip etmiştir etmedysede en yakın zamanda saglikla kal bebeğine insllaah.bgun asilamanin kaçıncı günü canm
Amin canm insallah hepimiz saglikla alırız kucaklarimiza.benimde öyle oluyordu ağladığmi biliyorum ama sanki dünden beri geçti gibi inşallah geçer kısa süreli ama çok acı veriyoİnsaah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allah. Arada bıcak batması gibi sancı giriyor mu sanada ?
Canm keseyi gördük iki tane.Pardon canım bebişler gözüktü mü diycektm bide kac hafta kac günlükken kesen gözüktü ? :) ben 5+0 gitmistim doktora dedigim gibi kistlerle ilgili konustu hep
Canımm bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Ben de bir hafta önce 2.kez aşılama oldum. İkisinde de doktor iğneden 36 saat sonra aşılama yaptı. 24 saat sonra daha iyi mi olıyormuş. Salı günü test yapacağım ama çok üzüldüm şuanTeşekkürler canm darısı sana olsn inşallah. Pco vardı bu ikinci asilamami igne ile yapıldı çok şükür tuttu sana bi tavsiyem çatlatma iğnenin ovitrelle vurdur ve tam 24 saat sonra yaptr asilamani ben aşılama da kaldım canm doktrum demisti bole daha etkili araştırmam var diye
Teşekkür ederim canm.Darısı sana olsun insalllahhh.benim dktor öyle demişti dağa iyi olur diye tuttu ama üzülme bir pcolu arkadaşımın da 36 saat sonraydi onun da tuttu canm nasip vardır zamanı olucak inşallahCanımm bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Ben de bir hafta önce 2.kez aşılama oldum. İkisinde de doktor iğneden 36 saat sonra aşılama yaptı. 24 saat sonra daha iyi mi olıyormuş. Salı günü test yapacağım ama çok üzüldüm şuan
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Sağlıklı olsun da geç oldun ne yapalım. Sen de bebişini huzurla mutlulukla büyüt inşallahTeşekkür ederim canm.Darısı sana olsun insalllahhh.benim dktor öyle demişti dağa iyi olur diye tuttu ama üzülme bir pcolu arkadaşımın da 36 saat sonraydi onun da tuttu canm nasip vardır zamanı olucak inşallah
Teşekkür ederim canm.Darısı sana olsun insalllahhh.benim dktor öyle demişti dağa iyi olur diye tuttu ama üzülme bir pcolu arkadaşımın da 36 saat sonraydi onun da tuttu canm nasip vardır zamanı olucak inşallah
Canım doktor söylüyor gününü ve saatini. Sen ona göre yaparsınYani catlatma ignesini tam olarak nezaman vurulcaz canjm???24saat demissin ya ?asilama satine 24 saat kalami????
Canım doktor söylüyor gününü ve saatini. Sen ona göre yaparsın
Evet, ben de şaşırdım ama doktora akıl veremeyiz ki. Hemen her yerde 36 saat sonra yapılıyor. ÇAtlatma iğnesi yumurtayı 24-36 saat arasında çatlatıyor. Çatladıktan sonra da 24 saatlik sürede sanş olduğu söyleniyorCanm ben zaten 2kere asilama oldum.ama 36saat sora yapildi asilamam.ama burda arkadas 24 saat once yaptir catlatma igneni demis.doktoru ole demis.arastirmalarim warndemis ve tutmus asilamasi da
Hayır canım doğru anlamışız. Çatlatma iğnesinden 24 saat sonra aşılama yapılmış işteArkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben sadece ilk aşılamam da da 17 mm di yumurta 36 saat sonra yapılmıştı tutmamışti.bu aşılamam da 14 mm ve 17 mm yumurta vardı Beklemiyodum ama tuttu iğneden 24 saat sonra yapıldı aşılama ilk bende tedirgin oldum erken olur diye ama nasip tuttu bende bunu paylaşmak istedim yanlış anlaşıldı sanirim
Yanlış anlaşılma derken akıl vermek ve doktordan iyi bilmek değil demek istedim.
Sadece bir doktorun fikri ile ilk sefer de tutmaması ama ikincide tutmasını anlatmak istedim
Evet 24 saat sonra asilamam oldu 36 saat değil 17mm ve 14 mm olan yumurtalarla ikiz gebeyim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?