- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Papatyamnm
canımm belırtılerın ne zaman başlamıstı varmıydı bır belırtın? hayırlı olsun bebegınNe demek sizden de Allah razı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi alırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm belırtılerın ne zaman başlamıstı varmıydı bır belırtın? hayırlı olsun bebegınNe demek sizden de Allah razı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi alırız![]()
Sağol canım Allah razı olsun belirti en çok göğüs hassasiyeti ve ağrısı oldu adet donemindeki gibicanımm belırtılerın ne zaman başlamıstı varmıydı bır belırtın? hayırlı olsun bebegın
sagolasın cevap verdıgın ıcınn canım bende 7.gündeyım adet olcak gıbı karın agrım var bıde sankı goguslerım şişmiş baska bısey yok. bakalım haftaya bellı olacak hayırlıısı olsun ınsallahhhSağol canım Allah razı olsun belirti en çok göğüs hassasiyeti ve ağrısı oldu adet donemindeki gibi
Darısı sana olsun inşallah canimm 12.gün idrar ve kan testiyle öğrenmiştim ben sen kaçıncı gün yapacaksınsagolasın cevap verdıgın ıcınn canım bende 7.gündeyım adet olcak gıbı karın agrım var bıde sankı goguslerım şişmiş baska bısey yok. bakalım haftaya bellı olacak hayırlıısı olsun ınsallahhh
benımde normalde 20sınde yap dedıler de ben okdar bekleyemem. 17 sınde yapmaya basladım ıdrar sonra kan verırım ınsallaaahhh ya pozıtıf gorurum bendeDarısı sana olsun inşallah canimm 12.gün idrar ve kan testiyle öğrenmiştim ben sen kaçıncı gün yapacaksın
Evet canım seni anlıyorum beklemek gerçekten zor oluyor inşallah pozitif olur rabbi 'hebli mines salihin' bunu çok okumuştum kuzu ben bir de her gün Meryem suresi dinlemistimbenımde normalde 20sınde yap dedıler de ben okdar bekleyemem. 17 sınde yapmaya basladım ıdrar sonra kan verırım ınsallaaahhh ya pozıtıf gorurum bende![]()
baya zor yaEvet canım seni anlıyorum beklemek gerçekten zor oluyor inşallah pozitif olur rabbi 'hebli mines salihin' bunu çok okumuştum kuzu ben bir de her gün Meryem suresi dinlemistim
Oku kuzum inşallah Allah'ın izniyle olur,benim bebiş iyiydi çok şükür evet gördüm ama ben kötüyüm baya bulantı kusma başladı 9.haftadayimbaya zor yabunu sanırım sende gormustum asılama gunu de sonraısndada çok okudum aksamda ınsallah okuyacagım. Rabbım buyuktur. senın bebişin nasılll gördün mü ?
amın canımmm ınsallaahh, ıyı olsun nasıl beklendıler ne kıymetlıler. yaa başladımı demı hamılelık surecı. Allah yardımcın olsun kuzum saga salım kavursunuz ınsallah bebegınleOku kuzum inşallah Allah'ın izniyle olur,benim bebiş iyiydi çok şükür evet gördüm ama ben kötüyüm baya bulantı kusma başladı 9.haftadayim
Evet valla öyle oluyorlar Allah'ım hayirlisini versin inşallahamın canımmm ınsallaahh, ıyı olsun nasıl beklendıler ne kıymetlıler. yaa başladımı demı hamılelık surecı. Allah yardımcın olsun kuzum saga salım kavursunuz ınsallah bebegınle
Canım merhaba bende vaji geçmişim var ilk asilamami anestezili oldum ama maalesef tutmadı. Senin kacincida tuttu bide doktor aşılamadan sonra ilişki onerdimi. Ben vajili oldugum için ilişkiye girmedik acaba ondan mı tutmadiBen anestezili oldum canım vajinismus geçmişim vardı doktor gerek yok aslında ama seni yormayim dedi,evet aşılama günü sperm verdi eşim sonra ben gittim aşılama yapıldı 12.gunde hem idrar hem kan testi verdim pozitif çıktı :)
İlkinde tuttu canım evet önermişti ama bizde ilişkiye girmemistikCanım merhaba bende vaji geçmişim var ilk asilamami anestezili oldum ama maalesef tutmadı. Senin kacincida tuttu bide doktor aşılamadan sonra ilişki onerdimi. Ben vajili oldugum için ilişkiye girmedik acaba ondan mı tutmadi