- 7 Aralık 2014
- 274
- 102
- 123
Faydasini gorenler var bende ise yaramadi.rahmin dar oldugu icin aci verdi dedi.ee aleti sonradan da gorunce bayilmadigima sukrettim ama kime sorduysam yaptrma dedi.simdi klomen le prengyl kullandm bekliyorum hayrlisi
-yazılanları okuyunca yaşadıklarım tek tek gözümün önüne geldi valla...10 senelik evliyim ama sebebi belirlenemeyen kısırlık nedeniyle çocuk sahibi olamadık bir türlü... 2009 da hsg çektirmiştim bayağı canım yanmıştı ağlamıştım çok sonucunda tüpler açık denmişti...sonra 1 yıl klomen tedavisi gördüm, ovitralle iğne vuruldum gebelik olmadı eşim sol varikoselden ameliyat oldu gene gebelik olmadı iki kere aşılama oldum yine sonuç yok istanbul'un en iyi merkezlerinden birinde 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm sonuç ilki hiç tutmadı 2 cisinde ikizlerimi düşürdüm kürtaj olmak zorunda kaldım...soğan kürü, keçi boynuzu hak getire gebe kalamadım gitti...herşeyden vazgeçtim kendime çocuk lafını yasakladım doktorada gitmedim hiç kendimi işime gücüme tabiri caizse kariyerime verdim...sonra kendiliğimden hamile kalmışım öğrendiğimde yavrum 2 aylık olmuştu...Rabbime hergün şükretsem az bir mucize yaşıyorum şuan...uzun lafın kısası herşeyin bir vakti zamanı var, sabır gösterip isyan etmemek lazım dualara sığınmak lazım bu bir sınav çünkü... Allah herkese nasip etsin inşallah, isteyen herkese bir evlat versin...