Aşılama pkos

Nessom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
4
5
1
24
Selamlarr kızlar 17 temmuzda aşılama oldu letu kullanımı sonrasında ovitrella çatlatma iğnesi vurundum 1.5 senedir çocuk istiyoruz eşimde bir problem yok hsg çekildim gayet iyi doktorumuz bu ay yumurtan gayet iyi rahim içinde çok güzel dedi aşılama yapabiliriz dedi yaptırdık yıkama sonrası 98 milyon ileri hızlı sperm gönderildi ilk aşılamam tutar mı çok merak ediyorum aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi çok heyecanlıyım ay sonunda belli olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum RABBİM ÇOCUK İSTEYEN BÜTÜN BACILARIMA NASİP EYLESİN HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH

Ek olarak doktorum progestan ve estrafom kullandırıyor

Biz de 1.5 senedir bebek istiyoruz. 3 kere klomen kullandım. Dün doktora gittiğimde aşılama önerdi. Sonucu benimle de paylaşır mısınız çok karamsar hissediyorum kendimi. İnşallah tutar sağ salim bebeginizi kucağınıza alırsınız

Aşılamamız yakın zamanlarda olmuş benim de 16 Temmuz'daydı. Klomen+Ovitrelle kullandım. İnşallah ikimizin de aşılaması tutmuştur

Ne zaman test yaptıracaksınız, kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Aşılamamız yakın zamanlarda olmuş benim de 16 Temmuz'daydı. Klomen+Ovitrelle kullandım. İnşallah ikimizin de aşılaması tutmuştur

Ne zaman test yaptıracaksınız, kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Ay sonu test yapıcam
İnşallah tutar sağlığıyla hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Kendimi normal hissediyorum hiç bi değişiklik yok olmazsafa yapcak bişi yok.
Ay sonu haberleşelim bakalım tutundu mu bebişler

Tabi paylaşırım ay sonu olumlu yada olumsuz yazarım

Merhaba. Bende 21 temmuzda pazartesi aşılama oldum her şey normaldi dün akşam kahverengi lekelenmem oldu gece de kanamaya dönüştü çok tedirginim doktorum beklememi ve duphastona başlamamı söyledi benim gibi kanaması olan ya da daha önce yaşamış olan var mı?

Kızlar test yapan oldu mu benim aşılamam bugün sizi merak ediyorum

Kızlar test yapan oldu mu benim aşılamam bugün sizi merak ediyorum
Ben bugün yaptım canım aşılama sonrası 9. gün oluyor, negatif çıktı ama daha erken aslında kafama takmadım o yüzden. Bakalım hayırlısı olsun. Ayyy hadi bakalım senin de o büyük gün geldi çattı, kolaylıkla olsun ve tutsun inşallah

Aminnn inşallah bekleyen dileyen isteyen herkesin sağlıkla versin rabbim hemen aşılamaya idrara sıkışık mı girdin

Henüz yapilmadi doktooru bekliyorum ve o süreçte bu platformdan çıkamıyorum

Aminnn inşallah bekleyen dileyen isteyen herkesin sağlıkla versin rabbim hemen aşılamaya idrara sıkışık mı girdin
Amin canım hayır normal girdim doktorumun öyle bir talebi olmadı. hatta hemen öncesinde yeniden tuvalete girdim aşılama esnasında ve sonrasındaki dinlenme sürecinde rahat olayım diye işlem bittikten sonra muayene masasından hiç kalkmadan bacak bacak üstüne attırıp 15-20 dk dinlendiriyorlar çünkü.

Senin idrara sıkışık olmanı istediler mi, kimilerinin öyle olmuş?

Evet bende sıkışık girdim 15 20 dk masada bekledim işlem 2 dk falan anca sürdü çok hızlı geçti sağ kasıkta Ağrı var şuan sadece yumurtamda sağ taraftaydı

Kızlar selam bende dün aşılama oldum kasığımda ağrı var benimde, inşallahhh güzell sonuçlar alır birbirimize umut oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…