Selamlarr kızlar 17 temmuzda aşılama oldu letu kullanımı sonrasında ovitrella çatlatma iğnesi vurundum 1.5 senedir çocuk istiyoruz eşimde bir problem yok hsg çekildim gayet iyi doktorumuz bu ay yumurtan gayet iyi rahim içinde çok güzel dedi aşılama yapabiliriz dedi yaptırdık yıkama sonrası 98 milyon ileri hızlı sperm gönderildi ilk aşılamam tutar mı çok merak ediyorum aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi çok heyecanlıyım ay sonunda belli olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum RABBİM ÇOCUK İSTEYEN BÜTÜN BACILARIMA NASİP EYLESİN HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH
Ay sonu test yapıcamAşılamamız yakın zamanlarda olmuş benim de 16 Temmuz'daydı. Klomen+Ovitrelle kullandım. İnşallah ikimizin de aşılaması tutmuştur
Ne zaman test yaptıracaksınız, kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Tabi paylaşırım ay sonu olumlu yada olumsuz yazarımBiz de 1.5 senedir bebek istiyoruz. 3 kere klomen kullandım. Dün doktora gittiğimde aşılama önerdi. Sonucu benimle de paylaşır mısınız çok karamsar hissediyorum kendimi. İnşallah tutar sağ salim bebeginizi kucağınıza alırsınız
Ben bugün yaptım canım aşılama sonrası 9. gün oluyor, negatif çıktı ama daha erken aslında kafama takmadım o yüzden. Bakalım hayırlısı olsun. Ayyy hadi bakalım senin de o büyük gün geldi çattı, kolaylıkla olsun ve tutsun inşallahKızlar test yapan oldu mu benim aşılamam bugün sizi merak ediyorum
Aminnn inşallah bekleyen dileyen isteyen herkesin sağlıkla versin rabbim hemenBen bugün yaptım canım aşılama sonrası 9. gün oluyor, negatif çıktı ama daha erken aslında kafama takmadım o yüzden. Bakalım hayırlısı olsun. Ayyy hadi bakalım senin de o büyük gün geldi çattı, kolaylıkla olsun ve tutsun inşallah
Henüz yapilmadi doktooru bekliyorum ve o süreçte bu platformdan çıkamıyorumBen bugün yaptım canım aşılama sonrası 9. gün oluyor, negatif çıktı ama daha erken aslında kafama takmadım o yüzden. Bakalım hayırlısı olsun. Ayyy hadi bakalım senin de o büyük gün geldi çattı, kolaylıkla olsun ve tutsun inşallah
Amin canımAminnn inşallah bekleyen dileyen isteyen herkesin sağlıkla versin rabbim hemenaşılamaya idrara sıkışık mı girdin
Evet bende sıkışık girdim 15 20 dk masada bekledim işlem 2 dk falan anca sürdü çok hızlı geçti sağ kasıkta Ağrı var şuan sadece yumurtamda sağ taraftaydıAmin canımhayır normal girdim doktorumun öyle bir talebi olmadı. hatta hemen öncesinde yeniden tuvalete girdim aşılama esnasında ve sonrasındaki dinlenme sürecinde rahat olayım diye işlem bittikten sonra muayene masasından hiç kalkmadan bacak bacak üstüne attırıp 15-20 dk dinlendiriyorlar çünkü.
Senin idrara sıkışık olmanı istediler mi, kimilerinin öyle olmuş?
Bende bugün oldum haberleşlim inşaallahKızlar selam bende dün aşılama oldum kasığımda ağrı var benimde, inşallahhh güzell sonuçlar alır birbirimize umut oluruz
MutlakaBende bugün oldum haberleşlim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?