Aşılama - progestan

Ben aşılamadan sonra iğne yerine hap kullanıyorum. Ama güncel gezindiğim konularda iğne ya da hap verilen herkes bu ağrılardan şikayetçi. İlacın prospektüsünde de yazıyor zaten yaygın yan etkiler diye. Hatta chatgpt bile ilaç kaynaklıdır sabret diyor ben yerleşme mi diye karıştırırken . Bu iki haftalık süreçte ne yaşarsak yaşayalım normal galiba. Ama şöyle bir detay var bu ağrılara göğüs darlığı kanama kusma .. vs şeyler eşlik ediyorsa tehlikeli olabilirmiş.

Anladim ne biliyom okudum baktim cogu kisi benim kadar bel agrisi yasamamis ve gecmis deneyimlerimden de garip geldi bu durum acikcasi zaten olumsuz bakiyorum yasadigim talihsizliklerden dolayi ama yinede ben gibi varmi diye buraya yazmak istedim tesekkur ederim.

terapique öyle güzel öyle sağlıklı öyle hayırlı bir evlat sana kolaylıkla tez vakitte nasip olsun ki bu günlerinden zerre üzüntü içinde kalmasın. her gününe şükrettirsin.

Rica ederim sonu güzel olsun

Cuma günü inşallah güzel haberlerini alırız

terapique öyle güzel öyle sağlıklı öyle hayırlı bir evlat sana kolaylıkla tez vakitte nasip olsun ki bu günlerinden zerre üzüntü içinde kalmasın. her gününe şükrettirsin.
Ço teşekkür ederimmm Rabbim senin de tez zamanda yüzünü güldürsün hayırlı afiyetli sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda canım

Merhabalar ağosotos 28. De aşılamam oldu bugün 9. Günüm aşılama sebebimde eşimin sperm sayısı çok az hatta bana herkesin 1000 in üstünde senin 1 in altında dedi çok üzüldüm , bir kaç gündür kasıklarım çok ağrıyor

Asilamanin 10. Gunu erken gebelik testi yaptim awoxla buraya yukleyince kalite bozuldu ama bi tik daha belirgin normalde olabilirmi? Bunca imkansizlik icinde azda olsa gorebiliyomusunuz cizgiyi persembe veya carsamba kan vericem deneme icin yapmistim testi

Eklentiler

• 1000014447.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
Sınucunuz ne acaba

Burada gerçekten süreci olumlu sonuçlanan çok az insan var. Süreç içerisinde yazıp süreç olumlu sonuçlanınca ortadan kauboluyor çoğu hep umut arayan, belirtilerle kendini dinleyip deliren kadınlar
Benim yaşadıklarımdan sizlere önerim şu idrar testlerine boşuna paranızı harcamayın. Tedavi var ya yok regl gecikirse gidin kan verin bu kadar kafaya takmayın :) ayrıca herkesin bedeni ve süreci farklı başkasının belirtisini kedinizde aramayın, isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur umarım herkese bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…