size bir şey sormak istiyorum aşılama süreci tam anlamıyla ne zaman başlıyor? adetin 2. günü diye duymuştum illa adetle mi başlanıyor?Ben varımsiz ne zaman aşılama oldunuz
Evet benim ikinci günü başlamıştı yani benim doktorumun uyguladığı tedavi yönteminde 2. Günü başlıyordu bütün hastalarınasize bir şey sormak istiyorum aşılama süreci tam anlamıyla ne zaman başlıyor? adetin 2. günü diye duymuştum illa adetle mi başlanıyor?
Ay çok şükürBen varımsiz ne zaman aşılama oldunuz
Evet adetin 2.3.4 günü gel diyolar o şekilde başlanıyorsize bir şey sormak istiyorum aşılama süreci tam anlamıyla ne zaman başlıyor? adetin 2. günü diye duymuştum illa adetle mi başlanıyor?
Normal de duphaston kullanıyorum adet olmak için. Ama aşılama da progesteron veriyolar bebek oluşursa tutunsun destek amaçlı fakat ilk aşılamam da beta için kan verme günümden 4 gün önce adet olunca bi ihtimal acaba dedim ilaçsız adet görmediğim için progesteron mu beni adet gördürdü 10 gün adet gördüm ve çok sancılı geçmişti ilk defa 10 gün gördüm normal de duphastonla 5 gün felan görebiliyorumBen daha bugün ilk aşılamayı yaptırdım. Çoğul gebelik riski var. Ama yine de yaptı doktor. 17-20-21 boyutlarındaydı. Dün öğlen iğne yapıldı bugün öğleden sonra aşılama. Bir tanesi hariç çatlamıştı. Progesterona 29 una başlayacağım. Ben bu ilacın (duphaston) rahmi kalınlaştırdığını duymuştum tutunmada rahmi desteklemek için sizin adetinize çok etkisini olduğunu sanmıyorum. Duphaston adeti de geciktiriyor diye biliyorum. Dr eğer hamilelik oluşursa ilaca devam edeceğimi söyledi
Ben daha bugün ilk aşılamayı yaptırdım. Çoğul gebelik riski var. Ama yine de yaptı doktor. 17-20-21 boyutlarındaydı. Dün öğlen iğne yapıldı bugün öğleden sonra aşılama. Bir tanesi hariç çatlamıştı. Progesterona 29 una başlayacağım. Ben bu ilacın (duphaston) rahmi kalınlaştırdığını duymuştum tutunmada rahmi desteklemek için sizin adetinize çok etkisini olduğunu sanmıyorum. Duphaston adeti de geciktiriyor diye biliyorum. Dr eğer hamilelik oluşursa ilaca devam edeceğimi söyledi
Doktora sormayı unuttum malesef. Artık hayırlısı diyorum ama ilkinde de pek ümidim yoktu yani kendimi kaptırmamıştım tutucak diye, ikincisinde de çok kaptırmıyorum. Sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsunBu durumunuzu doktora söylemişsinizdir. Etkileyip etkilemediğini söylemedi mi acaba
Eğer doktora söylemediyseniZ belki ilaçla alakalı olabilir kullanmayın. Ya da mutlaka danışın. Eğer haberi varsa ve sorun olmaz dediyse ilaçla alakası yoktur.Normal de duphaston kullanıyorum adet olmak için. Ama aşılama da progesteron veriyolar bebek oluşursa tutunsun destek amaçlı fakat ilk aşılamam da beta için kan verme günümden 4 gün önce adet olunca bi ihtimal acaba dedim ilaçsız adet görmediğim için progesteron mu beni adet gördürdü 10 gün adet gördüm ve çok sancılı geçmişti ilk defa 10 gün gördüm normal de duphastonla 5 gün felan görebiliyorum
İlaçsız adet görmedigimi biliyordu ama devlet hastanesi herkese progesteron veriyor bu aşılama süresinde. Anladıgım kadarıyla bebek olursursa tuttunmaya destek oluşmazsa adet gördürüyor. Cuma günü aslında test değil de kan vermeyi düsünüyorum bilmiyorum hangisi daha mantıklıbata kadar gün aşırı değerlendirin. Bu cuma erken gebelik testi de yapabilirsiniZ. Tarihinize göre cuma günü 7 gün oluyor tutunduysa erken testte yeni yeni belli olabilir
Sizde tahmini 9 eylülde kan verin demişlerdir test yapmayı düsünüyormusunuz bir hafta sonra falan?bata kadar gün aşırı değerlendirin. Bu cuma erken gebelik testi de yapabilirsiniZ. Tarihinize göre cuma günü 7 gün oluyor tutunduysa erken testte yeni yeni belli olabilir
Sizde tahmini 9 eylülde kan verin demişlerdir test yapmayı düsünüyormusunuz bir hafta sonra falanbata kadar gün aşırı değerlendirin. Bu cuma erken gebelik testi de yapabilirsiniZ. Tarihinize göre cuma günü 7 gün oluyor tutunduysa erken testte yeni yeni belli olabilir
Aşılama günü ve ertesi günü değerlendir demişti sadece her iki aşılamam da dabata kadar gün aşırı değerlendirin. Bu cuma erken gebelik testi de yapabilirsiniZ. Tarihinize göre cuma günü 7 gün oluyor tutunduysa erken testte yeni yeni belli olabilir
Bana aşı gününü yasakladı. Ve 24 saat duş da yasak. 2 gün sonra ilişki önerdi.Sizde tahmini 9 eylülde kan verin demişlerdir test yapmayı düsünüyormusunuz bir hafta sonra falan
Aşılama günü ve ertesi günü değerlendir demişti sadece her iki aşılamam da da
Ama muhtemelen çatlamayan bir yumurtam kaldı onun çatlaması ihtimalinden 2 sonrayı da önermiştirBana aşı gününü yasakladı. Ve 24 saat duş da yasak. 2 gün sonra ilişki önerdi.
Aynen 9 eylül de test dediSizde tahmini 9 eylülde kan verin demişlerdir test yapmayı düsünüyormusunuz bir hafta sonra falan
Aşılama günü ve ertesi günü değerlendir demişti sadece her iki aşılamam da da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?