Aşılama - progestan

Yok ankara 24 yasindayim

Ben bugün normal test yaparken ovulasyon testide yaptım aynı anda yani oda silik çıkmıştı
Dr 10. Günden sonra ilaç etkisinin kalmadığını söyledi. Hatta bir hafta falan testleri etkiler anlamazsın test yapma dedi. Bizim de 3 yıldır olmuyor 32 yaşındayım. ben de umut yüklemedim hiç ama bu birkaç aydır biraz olumlu düşünüp olumlu düşündürmeye çalışıyorum benimle aynı stresi yaşayan hemcinslerime. Stres, beklemek, umutlanıp hayal kırıklığına uğramak, ağlamaktansa artık biraz daha tevekküle geçmeye başladım. Size de iyi hissettirip üzerinizdeki ve üzerimdeki hüznü attırmaya gayretlendim

Cok tesekkür ederim gercekten 2 senedir bu sayfadan cikmiyorum birbirimizi tanimadan görmeden o kadar destek oluyoruz ki benim cogu sürecimi kimseye söylemezken burada adim adim paylasiyorum ve hepsinde sizin gibi güzel yürekli insallar cikiyor karsima Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin Allah razi olsun

Hepimizden razı olsun. Hatta şöyle birşey oluyor ben dışarıda birinin hamileliğini öğrendiğimde ya da bir hamile gördüğümde kıskançlık asla değil Allah yavrularını bağışlasın da şöyle bir gıpta ediyorum içim bir cız ediyor birkaç dk. Sonra geçiyor unutuyorum ama burda birinin testi pozitif olsa yüksek beta görse asla gıpta bile etmeyip çok çok seviniyorum. Çünkü çektiklerini bildiğim için karşıdaki adına ben başarmışım gibi o duyguyu yaşamışım gibi hissettiriyor.

Demi demi bende sürekli oyle yapiyorum dediginiz gibi hamile birinj gorsem veya kendiliginden süpriz oldu diyeni duysam kiskanmak degilde bir sogulama mi ayni duyguyu yasiyorum sizinle bazende sürekli kendime kiziyorum bu duyguyu yasadigim icin gipta ettigim icin benim olmuyor iste diye. Ama buradakilere oyle olmuyor hatta bazen bi okuyorum senelerdir olmayanlar var allahim benden önce oma ver diyorum. Ama cok yorucu bir süreçmiş en yakin eşiniz bile öpsede sarilsada ilgide gösterse biryerden sonra bunaliyo agrim var dememizden ama burasi oyle degil yaşayan bilir derler ya iste oyle. Hakkimizda hepimizin hayirlisi neyse o olsun en guzelinden en kolayindan .

Çok güzel bir düşünce bende 30 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim

Bakış açım biraz şöyle meyillendi hiçbir şeye kolay ulaşmadım hep sabretmem gerekti hem çabalamam gerekti ve ulaştığımda geride çok şeyler öğrendiğimi ve öğrettiğimi farkettim. Bu yüzden bu süreci de öyle görüyorum. Eminim ki hepimizin bebeleri olacak ama ilerde bizim yaşadığımız süreçlerden geçmekte olan insanlara gerçekten çok nazik olacağız ve belki en büyük destekleri olacağız. Her halde hayatta eğitiliyoruz bu yüzden herkesin sınavı farklı. Empati öğreniyoruz sabır öğreniyoruz duygularımızı yönetmeyi ... vs bir sürü şey öğreniyoruz. Belki bu bebeklerimizi yetiştirirken bile onlara daha hassas daha donanımlı yaklaşmamızı sağlayacak. Her halde eksik değil KÂRDAYIZ. Kolay sahip olmayacağımız şeyler bizim için her zaman daha kıymetli özenli olacak.

Ne kadar güzel söylemişsiniz. kalbinize sağlık duygulandım okurken. Ben de önceden hamiş birilerini görünce "herkes yapabiliyo benim nasıl olmuyo" diye düşünürdüm şimdi sadece dua ediyorum sağlıkla bize de nasip olsun diye. Ve sabır, galiba en önemlisi. Çünkü çocuk nasip olursa o zaman da bambaşka zorluklar yaşayacağız, belki direnç kazanıyoruzdur bu yaşadıklarımızla..
Yine de olsun ama artık sağlıkla :)

Kızlar güncelleme, bugün kontrole gittim ben de, bi tane 18 mm, bi tane de gelişmeye devam eden yumurta varmış. yarın çatlatma iğnesini yapiyoruz, cuma aşılama inşallah. sonra 14 günlük (sonsuz) bekleyiş :)) çikolata kistinin olduğu tarafta büyümüş bu kez yumurtalar, doktor olumlu/olumsuz bi şey söylemedi bununla ilgili. etkisi olacak mı acaba

Normalde çikolata kisti yumurtalara engeldir buna rağmen yumurta büyümüş tutunmada sorun yaşatabilir tutunmayı başarırsa düşük riski olabilir. Dr un aşılamadan önce kiste yönelik tedaviye başlaması gerekmez miydi canım. Ama nasipse hiçbir şey engel olamayacak. eşimin abisi ve yengesi son çare tüp bebeğe gidiyorlar parayı da yatırıyorlar o zamanlar öyle yaygın da değil testler tahliller derken maalesef sizin çocuğunuz olmaz deyip parayı bile geri ödüyorlar. 11 yıl sonra bir kızları oluyor doğal yolla. Sen dr a kistle ilgili detaylı sorular sor. Eğer cevapları tatmin etmezse o dr dan uzaklaş

kistle ilgili tedavi seçeneklerini konuştuk, ama büyük bir kist olmadığı için ve amh da iyi seviyede olmadığı için operasyonla almak bir seçenek değil şu an için diyor. onun dışında doğum kontrol hapıyla tedavi süreçleri ihtimalmiş ama gebelik istemi olduğu için onu da yapamayız, izlememiz gerekir dedi. Hoca prof, bilinen sevilen de bir doktor, şimdilik güvenmek zorundayım diye düşündüm ama bilemiyorum. proflar da yanılır belki de

O zaman bu konuyu stres yapma tamam mı canım. Olacak inşaallah. Aşılamadan sonraki on beş günde bedenen değil de (dinlen sakın yorucu şeyler yapma) seni fikren oyalayacak meşguliyetler bulursan çok çabuk geçecek ve sen stres yapmayacağın için müjdeli haber alma ihtimalin çok yükselecek.

Ağzın bal yesin :)) inşallah ya. Aşılamadan 2 gün sonra 2 haftalık yurt dışı seyahatine çıkıyorum iş nedeniyle Açıkçası ben zihnen tüp bebek sürecini bekliyorum,bu aşılamayı da artık kaderde varsa olur diye yaptırıyorum... Doktor her gittiğimde tüp bebek yapmamız gerektiğini, ama SGK desteği almak için 2 aşılama sürecini tamamlamak gerektiğini söylüyor. Başarı şansını da aşılamada benim durumum için yüksek görmüyor. Ya nasip diyip çıkcam yola yine ağır kaldırmamsk, ani hareketler yapmamak filan dikkat edicem tabi ama, bu sefer de böyle olcak. İşle oyalanacağım için en azından stresim daha az olur ondan eminim

Herkesin hakkında hayırlısı olsun kızlar Rabbim gönüllerinize göre versin benim 2. Aşılamam da tutmadı hayırlısı böyleymiş diyorum

Merhabalar bende gecen persembe asilama oldum tabi siz kadar sansli degildim pazartesi gittigimde gecen hafta 18 m yumurta demisti sali tekrar cagirdi doktorum yumurta catlamis dedi iki daha daha yumurta var dedi biri sagda14 m solda 12 m rahim 10.5 3 cizgi hormonlar guzel dedi iliski olsun dedi ve catlatma ignesi yap persembe asilama dedi yolladi persembe ise cok sanssizlik esimin hareketli spermi hep%90 cikiyodu 0 cikmis o gun ve olece yolladilar cok uzuldum cok kotu gecti ustelik diyer iki asilamamda cok kotu gecmisti belki bi ihtimal pazartesi olan sansa tutar dogal yolla olur belki diyorum olmazsa tekrar asilama ve progestan dex igne verdi zaten 3 transfer yapilmisti bana onda da kullanmistim size verdiler mi bu igneden? Yan etkisi oldumu? Birde merak ediyorum 2 kere asilama oldum ben 2019 da ve 2022 de yumurta toplandi hic birinde bu kadar agrim olmadi belim kirilmis gibiydi kasik agrim vardi halada bel ve kasik agrim var ve mide bulantisi koku hassasligindan kaynakli igneler etki ediyo olabilir ama sizlerde de varmi? Fitil yerine igne verdi doktor bana fitil allerji yapti bende. Gonal f 75doz aldim yumurta catlayana kadar yumurta catlamadan once vardi bu sorunlarim K. Bakmayin uzun oldu hayirli sonuclar olsun insallah

Perşembe aşılama oldu mu 0 çıkmış ya bir de aşılamada yumurta toplanmıyor diye biliyorum. İğne ve progestan haplar kişiye göre çok ağrı yapabiliyor. Ben de haptan dolayı benzer ağrıları ilk günden beri yaşıyorum.

Merhaba canım ne durumdasın seni merak ettim ben bugün regli oldum
bende tık yok daha ya sabah regl agrısı cektim gece cektim ama hala gelen giden yok gun icinde de kasılmalarim oluyor 3 4 saate bir ama hala olmadim gebelik mi adet mi bilmiyorum cuma gunu ak koyun kara koyun belli olcak galiba . Hayirlisi olsun seninde hakkindaa elbet birgun hersey gönlümüzce olcak

Soyle ben 2019 da asila yaptim 2 kez ama hapli klomen kullanmistim o zaman sart bu sekildeydi 2022 de yumurta toplamdi ve sonrasinda transferler vs ama simdi tup bebek icin tekrar gittigimde 2023 de yeni bi kural cikartmis devletimiz hapli asilamalar sayilmiyor 2 igneli asilama olmasi gerekiyor mus mus yani mecbur kaldim ve onca zamanda hic agrim olmamisti en azindan bu ayki kadar bu ay belim kirilmis gibi agrim vardi gonal f 75 doz verdi doktor ben bu igneye basladim ve yavas yavas bel agrisi kasik agrisi koku hassasiyeti basladi ama bel cok kotuydu en cokda catladigi gunler bana ozel mi acaba yoksa genelde olan biseymi onu merak ettim ve asilamadan sonra progestan dex igne verildi fitil allerji yapiyo diye herkeze mi veriliyor asilama ya bu? Ben haplilarda verilmemisti transferlerde kullanmistim garip geldi
Haa bide esim temmuzda sperm testi verdi%90 hareketli vardi bi senedir sorunu yoktu asilama gunu hareketli sperm sayisi 0 cikmis ama iptal edilmedi onca seye ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…