Aşılama Aşılama progesteron değeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaAllah senin aşılama tutar 🤲

yok canım normal ilk hatta açık pembe geldi ilk kez sonra normale döndü hep kahve olurdu normalde başlangıcı.aynen nasip napalım nasipten öte yol yok.
Acaba daha adet değil de yerleşme falan mı dıye duşundumde
4 gun once falan oluyormuş ya o yüzden

Ah canım benım Allah razı olsun bende sana ederim
En kısa zamanda ınşallah
Tekrar gidecek misin bu ay doktora tedavı için
Allah razı olsun😇Aynen canım doktora yazdıkta 3.gün muayene gelin devam ederiz karar veririz dedi.sen ne kadar ara vermiştin

Allah razı olsun😇Aynen canım doktora yazdıkta 3.gün muayene gelin devam ederiz karar veririz dedi.sen ne kadar ara vermiştin
Ben geçen yıl aşılama oldum tutmadı aşılamadan 2 ay sonra dış gebelık yaşadım
Ondan sonra gitmedim doktora bir yıldan sonra başlamış oldum yanı
Ama o süreçte doğal yolla denedik olmadı malesef

Ben geçen yıl aşılama oldum tutmadı aşılamadan 2 ay sonra dış gebelık yaşadım
Ondan sonra gitmedim doktora bir yıldan sonra başlamış oldum yanı
Ama o süreçte doğal yolla denedik olmadı malesef
Anladım canım bu sefere kısmet olur inşaAllah 🥰

Kuzum inanır mısın bende sana yazacaktım
Ben bugun adet oldum adet tarıhımden 5 gun önce
Şaşırmadim ama belli bişeydi
Hatta erken olacagımı bile tahmın ettim
Sen ne durumdasın
Ya bayadır aklımdaydın zaman geçsin de yazayım dedim hiç moralini bozma sakın bi sorun yoksa olacak inŞaAllah çok dua ettim inşaAllah olumlu olur diye .ben yaptırmadım yani doktor bi tane kist olmuş yapmayalım dedi bu ay doğal akışa bıraktık bizde canım.

Ya bayadır aklımdaydın zaman geçsin de yazayım dedim hiç moralini bozma sakın bi sorun yoksa olacak inŞaAllah çok dua ettim inşaAllah olumlu olur diye .ben yaptırmadım yani doktor bi tane kist olmuş yapmayalım dedi bu ay doğal akışa bıraktık bizde canım.
Yok kuzum çok üzülmedim zaten bekledıgım bir sonuçtu bana da o sıra bir ay ara ver dedi bende bu ay bıraktm sonra özele giderim belki diye düşünüyorum
Kist belki bende de olşmştur adetle atılır heralde

Yok kuzum çok üzülmedim zaten bekledıgım bir sonuçtu bana da o sıra bir ay ara ver dedi bende bu ay bıraktm sonra özele giderim belki diye düşünüyorum
Kist belki bende de olşmştur adetle atılır heralde
Aynen atılır dedi adetle en güzeli birşey düşünmemek kendimizi yıpratıyoruz biraz atsak o düşünceyi aklımızdan olacak belki de.

Aynen canım aynen ama insan en ufak bi belirti yaşasa acaba mı dıyor😥
Kesinlikle çünkü çok istiyoruz belirtilelere odaklanmamak lazım aslında zor çok iyi anlıyorum seni inan aynı şeyleri hissediyorum bi tedaviye başlayınca insan olacak gibi yani kesin gözüyle bakıyor sonra bi yıkım değişik birşey.ama odaklanma ben öyle yapıcam çünkü eğer olmazsa bende eylül ayı gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum o yüzden o zamana kadar rahat takılcam. Doktor bu dönemler yumurta kalitesi için iyi zamanlar dedi bi de ben çörek otu bal tarçın kürü yiyorum her sabah sen denemedin mi bilmiyorum ama çok faydalı dedi dokto bile .

Kesinlikle çünkü çok istiyoruz belirtilelere odaklanmamak lazım aslında zor çok iyi anlıyorum seni inan aynı şeyleri hissediyorum bi tedaviye başlayınca insan olacak gibi yani kesin gözüyle bakıyor sonra bi yıkım değişik birşey.ama odaklanma ben öyle yapıcam çünkü eğer olmazsa bende eylül ayı gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum o yüzden o zamana kadar rahat takılcam. Doktor bu dönemler yumurta kalitesi için iyi zamanlar dedi bi de ben çörek otu bal tarçın kürü yiyorum her sabah sen denemedin mi bilmiyorum ama çok faydalı dedi dokto bile .
Ayy yapayım onu kuzum nasıl yapılıyor
Yaşın kaç bebegim tüp bebek düşünüyorum dedin de

Ayy yapayım onu kuzum nasıl yapılıyor
Yaşın kaç bebegim tüp bebek düşünüyorum dedin de
29 yavrum yaşım.10 yemek kaşığı saf bal 10 çay kaşığı toz tarçın 10 tatlı kaşığı çörek otu sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alcan canım.çörek otunu ya çekilmiş al ya da tane koyarsan çiğne bu mübarek günde tez zamanda olur inşaAllah canım 😘

29 yavrum yaşım.10 yemek kaşığı saf bal 10 çay kaşığı toz tarçın 10 tatlı kaşığı çörek otu sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alcan canım.çörek otunu ya çekilmiş al ya da tane koyarsan çiğne bu mübarek günde tez zamanda olur inşaAllah canım 😘
Bende 26 canım
İnşallah kuzum en kısa zamanda saglıklı ve hayırlı olsun inşallah
Hergun yeni mi yapacam bunu bi yapışta birkaç gun yenır mı

Bende 26 canım
İnşallah kuzum en kısa zamanda saglıklı ve hayırlı olsun inşallah
Hergun yeni mi yapacam bunu bi yapışta birkaç gun yenır mı
Bir yapışta ye canım hergün yenilemene gerek yok şifa olur inşaAllah.

Back
X