Yerleşme kanamasina benziyo cnm hadi hayırlısı bakalimKizlar ctlatma ignesinin 11.gunu kahverengi leke geldi cok az sn4a pembeye dondu ama artma yok.dr aradim hmn hcg yaptir ve prgnly 1500 vurdur dedi.yarun dr ye gidicez bu yerlesme kanamasu olabilur mi.agru oluuor mu adet sancisi gibi yerlesmede yardim lutfen
Kızlar çatlatma iğnesinin 7.günü bitmek bilmeyen bel ve kasık ağrım var ve gaz. Geceleri uyuyamıyorum ağrıdan. Ve ne ilginçtir ki ilk defa göguslerim ağrıyor evde yürürken tutuyorum acimasin Die. Doktoruma sordum ağrılar için parol önerdi ve bol su iç sakin kabiz olma dedi. Allahım bu sefer gelsin bebek
Rahat ol dicem zor biliyorum hep bi stresle gidiyorum dr a.yarın hcg için gidicem ama o bile strese sokuyor beni. Allah senin benim ve daha nice bebek uğruna sıkıntı çekenlerin sonunu iyi eylesin mutlu eylesin
Naptin canım gittin mi hastaneyeRahat ol dicem zor biliyorum hep bi stresle gidiyorum dr a.yarın hcg için gidicem ama o bile strese sokuyor beni. Allah senin benim ve daha nice bebek uğruna sıkıntı çekenlerin sonunu iyi eylesin mutlu eylesin
Eeee sen dogum nasıl yapacaksın kii dogum yapmak cok zor vee ben rahim cektim acıdı acımadı desem yalan olur ams dayanmak lazım yoksa istediğimiz kavuşamyzBende çok kasıyorum kendimi,ilişkiye bile giremiyorum artık.Böyle bir durumda nasıl rahat olurum ki...
Rahim filmi çektirdim,anestezili.Ağrıyla uyandım,hemşirelerde şaşırdı Nasıl olur diye.Kistten dolayı olabilir dedi içlerinden biri.Zar zor ağrı kesici iğne yaptırdım...
Ya çok takıntılıyım,hep olumsuz düşünüyorum.Anestezili bile yaptırsam yine aynı şekilde ağrıyla uyanacağım diye korkuyorum...
Ne yapacağım,nasıl yaptıracağım bilemiyorum.
Eeee sen dogum nasıl yapacaksın kii dogum yapmak cok zor vee ben rahim cektim acıdı acımadı desem yalan olur ams dayanmak lazım yoksa istediğimiz kavuşamyz
Gittim doktor ultrasonla bakti ve jan verdim.yumurta dollenmis hcg degerimde 3.4 cikti.dr gebelik suphesi var muhtemelen tutunmaya calisan bir embriyo var dedi.2 gun snra testi tekrarlicaz yukselme varsa gebelik olur dedi.suan sadece suphe var.bu hepsinden zor hicbisey bilmiyosunsonuc ya tutuncak ya dusuk
Allah yar ve yardimcin olsun canım rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah sağlıklı sihhatli2 gün önce değerim 3 tu. Bugün 47.6 çıktı hem mutluyum hem tuhaf dr düşük riskin var dedi. 4.gün hala kanamam var açık pembe ama korkuyorum
Cok sagol Allahim isteyen herkese nasip ersin duan tuhaf duygular ucindeyim saka gibi geliyorAllah yar ve yardimcin olsun canım rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah sağlıklı sihhatli
İnşallah yavrun hep seninle kalır canım rabbim her ananin evladını ona bagislasin ınsallahCok sagol Allahim isteyen herkese nasip ersin duan tuhaf duygular ucindeyim saka gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?