- 11 Aralık 2023
- 37
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi hasananonim
-
Bu kadar kasık ağrımın olması normaldir diyorsunuzBnm doktor progesteron vermişti sonuçta her ihtimale karşı. Aşılama sonrası evet belirtiler oluyor ama hc biri gerçek gebeliği göstermiyor üstelik herkesin çok farklı öğreniyor. Kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor. Bu iş belirtiyle falan ölçülecek birşey değil malesef çünkü herkesin çok çok farklı. Nasıl ki covid olunduğunda kiminin burun akıntısı var kiminin yok kiminin mide bulantısı oluyor kimi ayakta atlatıyor kimisi serum yiyor. Hamilelik aynen böyle birşey her bünye farklı ben de ilk başta çok belirti aradım burada ama hc birine akıl mantık erdiremedim tek çözüm sabırla bekleyip kan testi vermek.
Sizin olmama sebebi neydi aşılam oldunuz yaniAynen. Ben ne ağrılar çektim her seferinde gebe değildim. Yabi tüm herşeyi yaşadığım halde olmadı. Adete yakın hayatımda ilk kez kasik ağrısından kıvranmak. Lekelenme. Vs. Herşeyi yaşadım son bir senede
Merhaba. Aşılama sonucunuz ne oldu acaba. Bende 25 Aralıkta aşılama oldumKızlar merhaba
5 aylık evliyim hormon testi yaptırmak istedim 21 kasımda fsh 17 amh 0.21 çıktı doktor benç tüp bebeğe yönlendirdi.Bende özelde bir doktora gittim Famera ile aşılama yapabiliriz dedi.3 yumurtamı büyütmeyi başardık.2 yumurtam 16 mm 1 tanesi 21,5 mm olmuştu.8 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 9 aralıkta da aşılama oldu.Aşılamadan sonra eve geldiğimde kanamam vardı sonraki gün kanama durdu hafif akıntı olmaya başladı.aşılamanın 3. Günü çok fazla kasık ağrısı yaşadım.4.gün kasıklarımda bir ağırlık var sanki bugün de biraz gerginim ve adet olacakmış gibiyim.Aşılama sonraki süreçte benim yaşadıklarımı yaşayanınız var mı ? Bu dönemde neyi önerirsiniz? Progestan kullanmıyorum bu arada doktorum ihtiyacın yok dedi.
Sonucunuz ne oldu acaba ?Kızlar merhaba
5 aylık evliyim hormon testi yaptırmak istedim 21 kasımda fsh 17 amh 0.21 çıktı doktor benç tüp bebeğe yönlendirdi.Bende özelde bir doktora gittim Famera ile aşılama yapabiliriz dedi.3 yumurtamı büyütmeyi başardık.2 yumurtam 16 mm 1 tanesi 21,5 mm olmuştu.8 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 9 aralıkta da aşılama oldu.Aşılamadan sonra eve geldiğimde kanamam vardı sonraki gün kanama durdu hafif akıntı olmaya başladı.aşılamanın 3. Günü çok fazla kasık ağrısı yaşadım.4.gün kasıklarımda bir ağırlık var sanki bugün de biraz gerginim ve adet olacakmış gibiyim.Aşılama sonraki süreçte benim yaşadıklarımı yaşayanınız var mı ? Bu dönemde neyi önerirsiniz? Progestan kullanmıyorum bu arada doktorum ihtiyacın yok dedi.
Bende 22 aralıkta aşılama oldum belirtileriniz var mı acabaMerhaba. Aşılama sonucunuz ne oldu acaba. Bende 25 Aralıkta aşılama oldum
Merhaba bende 25 araljkta ilk aşılama mi oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah bebiş gelmiştirKızlar merhaba
Bende bgn aşılama oldum kızlar ilk günleriniz nasıl geçti kiiiMerhaba bende 25 araljkta ilk aşılama mi oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah bebiş gelmiştir
İlk iki gün kanama oldu minik minik ve göğüslerde ve kasıkta karında ağrı vardı şimdi 6.gun hiç biri yok. Sizde peki belirti varmiBende 22 aralıkta aşılama oldum belirtileriniz var mı acaba
Bende hiç kanama almadı ilk 3 gün kasık ağrısı çektim göğüslerim acıyordu . Benim 10. Günüm ara ara ağrılarım oluyor onun dışında pek bir belirti yokİlk iki gün kanama oldu minik minik ve göğüslerde ve kasıkta karında ağrı vardı şimdi 6.gun hiç biri yok. Sizde peki belirti varmi
Adet oldum tutmadıMerhaba. Aşılama sonucunuz ne oldu acaba. Bende 25 Aralıkta aşılama oldum
Hadi güzel haberler inşallah size ve banaBende hiç kanama almadı ilk 3 gün kasık ağrısı çektim göğüslerim acıyordu . Benim 10. Günüm ara ara ağrılarım oluyor onun dışında pek bir belirti yok
Hakkında hayırlısı olsun canım. Yeni yıl sana bebek müjdesi ile gelsin inşallahAdet oldum tutmadı
Merhaba. Günleriniz nasıl geçiyor bulantı veya ağrılarınız varmiMerhaba bende 25 araljkta ilk aşılama mi oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah bebiş gelmiştir
Merhaba bende 22 aralıkta aşılama oldum evde test denediniz miBende 22 aralıkta aşılama oldum belirtileriniz var mı acaba
Ben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım ama hiç bir şey çıkmadı . Dün tekrar evde test yaptım çok silik çizgi çıktı . Perşembe günü kan testi vereceğimMerhaba bende 22 aralıkta aşılama oldum evde test denediniz mi
Ayyy hadi inşallahBen dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım ama hiç bir şey çıkmadı . Dün tekrar evde test yaptım çok silik çizgi çıktı . Perşembe günü kan testi vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?