- Konu Sahibi hasananonim
-
Benim 2 gündür çok kötü progestana başladım özellikle akşamdan beri mide bulantısı ara ara kasık ağrısı ağız kuruluğu sağ ayağım ve kalcam felç li gibi sabaha kadar uyutmadı ovitrellenin etkisidir heralde ama progestanda ayak ve bel kalça ağrısı yapıyor muşMerhaba. Günleriniz nasıl geçiyor bulantı veya ağrılarınız varmi
Amin inşallah hepimizeHakkında hayırlısı olsun canım. Yeni yıl sana bebek müjdesi ile gelsin inşallah
Bana doktor vermedi progestan dediğinizi o nedenle bilmiyorum etkilerini. Ama bu sayfada okudum ağızdan alınınca mide bulantısı yaparmış o nedenle vajinal olarak uygulayın diyen kadınlar vardı.Benim 2 gündür çok kötü progestana başladım özellikle akşamdan beri mide bulantısı ara ara kasık ağrısı ağız kuruluğu sağ ayağım ve kalcam felç li gibi sabaha kadar uyutmadı ovitrellenin etkisidir heralde ama progestanda ayak ve bel kalça ağrısı yapıyor muş
Amin inşallahAmin inşallah hepimize
Bana da vermedi cnmm hatta kafama takmıştım onu bana neden vermedi diyeBana doktor vermedi progestan dediğinizi o nedenle bilmiyorum etkilerini. Ama bu sayfada okudum ağızdan alınınca mide bulantısı yaparmış o nedenle vajinal olarak uygulayın diyen kadınlar vardı.
Galiba rahim duvarı kalınlığı iyi ise doktor vermeyebilirmis.Bana da vermedi cnmm hatta kafama takmıştım onu bana neden vermedi diye
Aşılama oldunuzmu yoksa normal tedavimi yapıyorsunuz pekiBana da vermedi cnmm hatta kafama takmıştım onu bana neden vermedi diye
Hamile misiniz inşallah öyledir galiba bugün 13. Gün galibaBende hiç kanama almadı ilk 3 gün kasık ağrısı çektim göğüslerim acıyordu . Benim 10. Günüm ara ara ağrılarım oluyor onun dışında pek bir belirti yok
Bugün test yaptım çift çizgi gördüm gidip kan verdim . Yarın sonucum çıkacakHamile misiniz inşallah öyledir galiba bugün 13. Gün galiba
Ayyy ne güzell yaaa masallah masallah darısı bizee ilk asılamamı acabaBugün test yaptım çift çizgi gördüm gidip kan verdim . Yarın sonucum çıkacak
Aşılama oldum canm bgn 5.günüm senin kaçıncı gününAşılama oldunuzmu yoksa normal tedavimi yapıyorsunuz peki
Aşılama gününü de sayarsam bugün 10.günAşılama oldum canm bgn 5.günüm senin kaçıncı günün
Ay hadi İnşallah çok sevindim senin adına. Lütfen bana belirtilerin olduysa yazarmisinBugün test yaptım çift çizgi gördüm gidip kan verdim . Yarın sonucum çıkacak
Oyy maşallah 10 gün nasl geçti yaaaAşılama gününü de sayarsam bugün 10.gün
İlk 3-4 gün ağrım oldu daha sonrasında ağrılar azaldı . Ara ara ağrı oluyordu kramp girer gibi oluyordu . Adet olacakmışım gibiydi . 8. Gün evde test yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Son 2 gündür de midem bulanır gibi oluyordu ben psikolojik falan dedim kendi kendime . Yine ara ara ağrılarım devam ediyor . Hiç kanamam olmadı . 1 ocakta tekrar test yaptım evde silik bir çizgi vardı . Bugün tekrar test yaptım çizgi baya koyu renkte ve belirgindi . Gidip kan testi verdim yarın sonucu çıkacakAy hadi İnşallah çok sevindim senin adına. Lütfen bana belirtilerin olduysa yazarmisin
Hayırlı sonuç alırsın inşallah Rabbim banada nasip etsin bebeği inşaAllah. Benim 7.gun mide bulantım oldu sabahtan akşama kadar. Ağrılar minik minik kasıkta ara ara oluyor. Bir kaç parça köyü kıvamda sarimtrak akıntı gibi birşeyler vardı vs. Bugün 10. Gün. Bakalım nasıl olacak hayırlı olur inşallah annelik duygusunu yaşarımİlk 3-4 gün ağrım oldu daha sonrasında ağrılar azaldı . Ara ara ağrı oluyordu kramp girer gibi oluyordu . Adet olacakmışım gibiydi . 8. Gün evde test yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Son 2 gündür de midem bulanır gibi oluyordu ben psikolojik falan dedim kendi kendime . Yine ara ara ağrılarım devam ediyor . Hiç kanamam olmadı . 1 ocakta tekrar test yaptım evde silik bir çizgi vardı . Bugün tekrar test yaptım çizgi baya koyu renkte ve belirgindi . Gidip kan testi verdim yarın sonucu çıkacak
Hiç sorma saymamaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum kafamı oyalıyorum kısaca. Bana doktor tahlil yap demedi adet tarihini bekle adet olmazsa tahlil yap dediOyy maşallah 10 gün nasl geçti yaaa
Bana günler hiç geçmiyor
Peki test ne zmn yapacaksın
Doktor bana 12,13 gün sonra yapabilirsin dedi:))
Pazartesi günü 16. Gün oluyor o zaman gideyim tahlil için diyorum amaOyy maşallah 10 gün nasl geçti yaaa
Bana günler hiç geçmiyor
Peki test ne zmn yapacaksın
Doktor bana 12,13 gün sonra yapabilirsin dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?