- 29 Aralık 2023
- 18
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi hasananonim
-
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı sonuç alırsın inşallah Rabbim banada nasip etsin bebeği inşaAllah. Benim 7.gun mide bulantım oldu sabahtan akşama kadar. Ağrılar minik minik kasıkta ara ara oluyor. Bir kaç parça köyü kıvamda sarimtrak akıntı gibi birşeyler vardı vs. Bugün 10. Gün. Bakalım nasıl olacak hayırlı olur inşallah annelik duygusunu yaşarım
Amin amin amin inşallah canım dua edelim birbirimizeİnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllahım yardımcımız olsun güzel haberler alırız inşallah
Yarın lutfen mujdeli güzel haberi paylaş buraya olurmu heyecanla sonucu bekliyorumİnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllahım yardımcımız olsun güzel haberler alırız inşallah
Bence bebeim sende 12,13.gün kan ver:)Hiç sorma saymamaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum kafamı oyalıyorum kısaca. Bana doktor tahlil yap demedi adet tarihini bekle adet olmazsa tahlil yap dedi
Bence daha erken bile gidebilirsin canm:))Pazartesi günü 16. Gün oluyor o zaman gideyim tahlil için diyorum ama
Canm 1 Ocak'ta test yaptığın zamam kaçıncı günündü acabaİlk 3-4 gün ağrım oldu daha sonrasında ağrılar azaldı . Ara ara ağrı oluyordu kramp girer gibi oluyordu . Adet olacakmışım gibiydi . 8. Gün evde test yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Son 2 gündür de midem bulanır gibi oluyordu ben psikolojik falan dedim kendi kendime . Yine ara ara ağrılarım devam ediyor . Hiç kanamam olmadı . 1 ocakta tekrar test yaptım evde silik bir çizgi vardı . Bugün tekrar test yaptım çizgi baya koyu renkte ve belirgindi . Gidip kan testi verdim yarın sonucu çıkacak
19 aralıkta çatlatma iğnesini vurdum . 21 aralıkta aşılama oldumCanm 1 Ocak'ta test yaptığın zamam kaçıncı günündü acaba
Bu arada tebrikler
Tabiki sizinlede paylaşırımYarın lutfen mujdeli güzel haberi paylaş buraya olurmu heyecanla sonucu bekliyorum
Erken yapanlarda çıkmıyor ama negatif görünüyor diyen çok. 14 gün sonrasına en garanti diolarBence bebeim sende 12,13.gün kan ver:)
O garanti çünkü
Ben kendim öyle düşünüyorum şahsen
Bence daha erken bile gidebilirsin canm:))
Bugün 14. Gün oluyor aşılama gününü de sayınca. Benim de pazartesi 15.gun oluyor.19 aralıkta çatlatma iğnesini vurdum . 21 aralıkta aşılama oldum
Benim progestan ampul yani iğne daha önce düşük yaptığım için vermiş doktorum estrofemle beraberBana doktor vermedi progestan dediğinizi o nedenle bilmiyorum etkilerini. Ama bu sayfada okudum ağızdan alınınca mide bulantısı yaparmış o nedenle vajinal olarak uygulayın diyen kadınlar vardı.
Rast gelsin canım. Bilmiyorum bana Dr vermedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi sadeceBenim progestan ampul yani iğne daha önce düşük yaptığım için vermiş doktorum estrofemle beraber
11 gün olmuş oluyor sanrm tamamdr bebeim19 aralıkta çatlatma iğnesini vurdum . 21 aralıkta aşılama oldum
Valla ben direk kanda baktıraym diyorum kuzum ondan:)Erken yapanlarda çıkmıyor ama negatif görünüyor diyen çok. 14 gün sonrasına en garanti diolar
Hiç sorma acayip sabırsızlanıyorum canm bir an önce pazartesi olsun diye. Gece yatarken karnım gerginlesmis mi ne bir an yırtılma gibi oldu geceden beri alt katında ağrı var neden acaba senin bir fikrin varmı yada bir duyumun canm yaValla ben direk kanda baktıraym diyorum kuzum ondan:)
Ayy insan cok sabrszlanıyor ya
Amin inşallah duana talibim canmGüzel haberler alırız inşallah
Ayy hiç bir fikrim yok canm amaa belki bebiş belirtisidr yaaaHiç sorma acayip sabırsızlanıyorum canm bir an önce pazartesi olsun diye. Gece yatarken karnım gerginlesmis mi ne bir an yırtılma gibi oldu geceden beri alt katında ağrı var neden acaba senin bir fikrin varmı yada bir duyumun canm ya
Benim kan testimde pozitif çıktıBugün 14. Gün oluyor aşılama gününü de sayınca. Benim de pazartesi 15.gun oluyor.
Ayrıca bekliyorum güzel haberinizi
Hayırlı olsun çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin Sizin kaç gün sonra test yaptiniz nasıl belirtiler vardı benim bugün iğnenin 11 asılamanin 10. Günü ara ara hafif kasik ağrısı ve su gibi bir akıntı başka hiç bisey yokBenim kan testimde pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?