Aşılama sonrası 5.gün

İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah Allahım yardımcımız olsun güzel haberler alırız inşallah

Hiç sorma saymamaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum kafamı oyalıyorum kısaca. Bana doktor tahlil yap demedi adet tarihini bekle adet olmazsa tahlil yap dedi
Bence bebeim sende 12,13.gün kan ver:)
O garanti çünkü
Ben kendim öyle düşünüyorum şahsen

Pazartesi günü 16. Gün oluyor o zaman gideyim tahlil için diyorum ama
Bence daha erken bile gidebilirsin canm:))

Canm 1 Ocak'ta test yaptığın zamam kaçıncı günündü acaba
Bu arada tebrikler

Bence bebeim sende 12,13.gün kan ver:)
O garanti çünkü
Ben kendim öyle düşünüyorum şahsen

Bence daha erken bile gidebilirsin canm:))
Erken yapanlarda çıkmıyor ama negatif görünüyor diyen çok. 14 gün sonrasına en garanti diolar

Bana doktor vermedi progestan dediğinizi o nedenle bilmiyorum etkilerini. Ama bu sayfada okudum ağızdan alınınca mide bulantısı yaparmış o nedenle vajinal olarak uygulayın diyen kadınlar vardı.
Benim progestan ampul yani iğne daha önce düşük yaptığım için vermiş doktorum estrofemle beraber

Valla ben direk kanda baktıraym diyorum kuzum ondan:)
Ayy insan cok sabrszlanıyor ya
Hiç sorma acayip sabırsızlanıyorum canm bir an önce pazartesi olsun diye. Gece yatarken karnım gerginlesmis mi ne bir an yırtılma gibi oldu geceden beri alt katında ağrı var neden acaba senin bir fikrin varmı yada bir duyumun canm ya

Ayy hiç bir fikrim yok canm amaa belki bebiş belirtisidr yaaa
Ayy az kaldı pazartesiye hayırlı haberler inşallah canm

Benim kan testimde pozitif çıktı
Hayırlı olsun çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin Sizin kaç gün sonra test yaptiniz nasıl belirtiler vardı benim bugün iğnenin 11 asılamanin 10. Günü ara ara hafif kasik ağrısı ve su gibi bir akıntı başka hiç bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…