Gebeliğe Hazırlık Asilama sonrasi adet olacakmis gibi agri cekenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bütün çatlatma ignemin 11. Günü sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı varla yok arasi başına gelen oldu mu iğne etkisi midir
Cnm bnde gecen ay klomenle catlatma iğnesi oldum on günden snra her gün yaptm hp tek çizgydi ve hamile kalamadm ins gzüeş haberde sennki

Ben çatlatma iğnesi oldum 9. Gün bugun üç gündür aynı şekilde ağrim var ve mide bulantısı hissim acaba iğnenin etkisinden dolayı mı diye düşünüyorum . Belki sizinde iğne etkisidir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bende yarın çatlatma iğnesi yapacağım doktor bugün ve persembe gece ilişki dedi siz nasıl değerlendirdiniz

Kızlar birsey soracağım ilişkiden sonra sıvı dışarı çıkıyor mu yoksa tamamen vajina içersinde mi kalıyor çıkması problemmi

Bu ay 15 inde asilama mi oldum. 26 şinda kan testi yapılacak ama adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor bilgisi olan cevap versin böle olupta aşılanması tutan var mi
Merhaba ben de sizinle aynı gün aşılama oldum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. Sizin durumda bir değişiklik oldu mu 😊

Kızlar Merhaba yeni üyeyim.
18 haziran 2 kez aşılama oldum. Ilk asilamada hic belirtim yoktu tutmadi. Ama ikincisinde ilk 3 gün kasik agrisi cektim sonra gaz sorunu bitmek bilmedi hala devam ediyor 25 haziranda clear blue testiyle test yaptim pozitif cikti testi bugün tekrarlardım bu seferde negatif cikti moralim o kadar bozuldu ki yarin adet günüm sadece gaz sorunum var ve bel agrisi Temmuz 1 kan vercem.Sizce tutmusmudur ve ilk pozitif cikip sonra neden negatif cikti umut etmelimiyim beklemek sabretmek cok zor 😑

Back
X