Aşılama AŞILAMA SONRASI BELİRTİLER

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba aşılamadan sonra 2gun pembe renk akintim oldusonra kesildi hafifte agrım vardı bitti..hepsi..2mart ta aşılama yapıldı 15inde idrar baktım ilk defa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm ve ertesi gün beta 92ydi....inanılmaz bir duygu rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin kızlar.
Merhaba hayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben de bu gece çatlatma vurulup perşembe öğlen aşılamamı yaptırıcam kısmetse senin kaçıncı denemeni bir de özel değilse sorun varmıydı sendw yada eşinde cevaplardan sevinirim 😊

Kızlar merhaba aşılamadan sonra 2gun pembe renk akintim oldusonra kesildi hafifte agrım vardı bitti..hepsi..2mart ta aşılama yapıldı 15inde idrar baktım ilk defa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm ve ertesi gün beta 92ydi....inanılmaz bir duygu rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin kızlar.
Canım hatırladım seni başka başlıkta konuşmuştuk 😊😊 tutan birini görünce sorayım dedim ama senmişsin 😊

Merhaba hayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben de bu gece çatlatma vurulup perşembe öğlen aşılamamı yaptırıcam kısmetse senin kaçıncı denemeni bir de özel değilse sorun varmıydı sendw yada eşinde cevaplardan sevinirim 😊
Canım hayırlı olsun inşallah nasıldı işlem? Evet ilk denememdi ikimizdede hicbir problem yoktu bebis yolu kisaltmamizi istiyormuş meğer..insallah seninde tutar canım

A Aykiz0 aşılamadan kaç gün sonra yapmıştın idrar testi? Ben geçen hafta Cumartesi oldum. Sabretmek zorlaşıyor gün geçtikçe. Başlarda pek düşünmüyordum ama tarih yaklaştıkça insan bir garip oluyor.
Ben 13gun sonra idrarda gördüm silikti ertesi günde kan tahlilinde cikti

Canım hayırlı olsun inşallah nasıldı işlem? Evet ilk denememdi ikimizdede hicbir problem yoktu bebis yolu kisaltmamizi istiyormuş meğer..insallah seninde tutar canım
Çok sağ ol canım inşallah senin için de herşey çok güzel ilerler düşündüğümden kolaymış ama ben işleme girene kadar umutluydum nedense umudumu kaybettim o biraz canımı sıkıyo onun dışında hersey yolunda

Çok sağ ol canım inşallah senin için de herşey çok güzel ilerler düşündüğümden kolaymış ama ben işleme girene kadar umutluydum nedense umudumu kaybettim o biraz canımı sıkıyo onun dışında hersey yolunda
Neden kaybettin insan bebisinden nasıl vazgeçer annesine sıkı sıkı tutunacak bence asla vazgeçme duanı ihmal etme...iyi dusun ağır kaldırma olurmu yemene icmene dikkat et hafif tempo yürüyüşte tutunmasını etkiliyormuş olumlu olarak

Neden kaybettin insan bebisinden nasıl vazgeçer annesine sıkı sıkı tutunacak bence asla vazgeçme duanı ihmal etme...iyi dusun ağır kaldırma olurmu yemene icmene dikkat et hafif tempo yürüyüşte tutunmasını etkiliyormuş olumlu olarak
Çok sağol canım ilgin için doğru söylüyorsun aslında iyi düşünelim güzel olsun hersey teşekkür ederim😊

Hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım. Belirtilerin neler vardı test yapmadan önce yani 13. Gün test yapacak kadar neleri gördün paylaşır mısın 😊😊

Aşılama yaptırıp tutanlar belirtilerini yazabilir mi?
Canım merhaba keşke benim tutsada sana belirtileri yazsam inşallah . Bende aşılama oldum geçen cuma günü ve bekliyorum 1 adet yumurtam oluştu 19 ml birde pko var bakalım sonuca 10 günden az kaldı . Sen napiyorsun aşılama mi yaptiracaksin

Bende aşılamamın 10. Günündeyim belirti çok ama hepsi kullandığım crinone jelin yan etkiler maalesef zaten daha çok erken beklemedeyim hakkımızda herşeyin hayırlısı🤲🏻
Canım bende o jeli kullanıyorum sende nasıl bir etki yaptı soylermisin

Hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım. Belirtilerin neler vardı test yapmadan önce yani 13. Gün test yapacak kadar neleri gördün paylaşır mısın 😊😊
Canım bende belirti hiç olmadı hiçbirşey hissetmedim 2 martta aşılamam olmuştu 16martta beta bakalım demişti doktor dayanamadım öylesine 15inde idrar testi yaptım cıktı:) asıl suanda belirtileri yaşıyorum açıkçası ağrılar sislik falan

Back
X