Aşılama Aşılama sonrası Crinone jel kullanan oldu mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elsinore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
1.906
3
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aşılama sonrası Crinone jel kullanan oldu mu? Ben daha yeni başladım ve prospektüsünde bir sürü uyarı ve önlemler vardı. Yan etkilerini yaşayan oldu mu? Benim dün gece çok midem bulandı ve ateş basması oldu mesela. Kullanıp da yan etkilerini yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

bana da yarın aşılama yapılacak.crinone jelide daha kullanmadım.ama tedirgin oldum inşallah bende bulantı yapmaz.yani en erken yarın bulantı yapıp yapmadığını söyleyebilirim.

Sevgili Elsinore,

Ben Crino Jel'i daha önceki 2 aşılamamda kullanmıştım ve hiçbir yan etki yapmamıştı.Eğer yan etki yaptıysa,acilen doktoruna danışmanda fayda görüyorum. Ben 3. aşılamamda hamile kaldım ve aşılamadan sonra doktor Crinone Jel önermedi. Ne zaman ki beta hcg testini yaptırıp hamile olduğumu öğrendim ancak o zaman kullanmamı istedi. Şu anda kullanıyorum ve Allah'a şükür herhangi bir şikayetim yok. Her bünye farklıdır ve herkeste aynı faydayı göstermeyebilir. Bence hemen kullanmayı kes ve doktoruna danış. Belki vücuduna daha iyi gelecek bir ilaç veya jel önerir.

Sevgili Elsinore,

Ben Crino Jel'i daha önceki 2 aşılamamda kullanmıştım ve hiçbir yan etki yapmamıştı.Eğer yan etki yaptıysa,acilen doktoruna danışmanda fayda görüyorum. Ben 3. aşılamamda hamile kaldım ve aşılamadan sonra doktor Crinone Jel önermedi. Ne zaman ki beta hcg testini yaptırıp hamile olduğumu öğrendim ancak o zaman kullanmamı istedi. Şu anda kullanıyorum ve Allah'a şükür herhangi bir şikayetim yok. Her bünye farklıdır ve herkeste aynı faydayı göstermeyebilir. Bence hemen kullanmayı kes ve doktoruna danış. Belki vücuduna daha iyi gelecek bir ilaç veya jel önerir.
:emir_bebek::emir_bebek:ematu merhaba nasıl gidiyor hamişlik:sm_cool:

Valla insan daha pek anlayamıyor hamile olup olmadığını. Ben ilk beta hcg testimi büyük bir sabır ve bekleyişle 12. günde değil de 17. günde yaptırmıştım. Ondan sonra 19. günde tekrar yaptırdım. Değer 2 kattan biraz daha fazla yükselmiş. İkiz mi değil mi diye çok merak ediyorum. Bu Perşembe günü doktora gideceğim. İnşallak gebelik kesesini görebilirim. Gebelik kesesini görmedikçe ve kalp atışını duymadıkça rahat edemeyeceğim. Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah. Aslında kendi sevincimi unuttum ve buradaki arkadaşların üzüntülerini paylaşmaya çalışıyorum. Ben de o süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlayabiliyorum. Üzüntü gözyaşları sabırla ve metanetle sonra sevinç gözyaşlarına dönüşebiliyormuş demek ki. Darısı bütün isteyenlerin başına...

Valla insan daha pek anlayamıyor hamile olup olmadığını. Ben ilk beta hcg testimi büyük bir sabır ve bekleyişle 12. günde değil de 17. günde yaptırmıştım. Ondan sonra 19. günde tekrar yaptırdım. Değer 2 kattan biraz daha fazla yükselmiş. İkiz mi değil mi diye çok merak ediyorum. Bu Perşembe günü doktora gideceğim. İnşallak gebelik kesesini görebilirim. Gebelik kesesini görmedikçe ve kalp atışını duymadıkça rahat edemeyeceğim. Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah. Aslında kendi sevincimi unuttum ve buradaki arkadaşların üzüntülerini paylaşmaya çalışıyorum. Ben de o süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlayabiliyorum. Üzüntü gözyaşları sabırla ve metanetle sonra sevinç gözyaşlarına dönüşebiliyormuş demek ki. Darısı bütün isteyenlerin başına...
:emir_bebek::emir_bebek:yani bebişler olabilir,ne güzel bende subat ilk ay asılama yaptırıyorum.ilk asılamam ama cok rahatım.insallah(herkesin)bütün asılamalar ve tüp bebekler tutar.canım tamam sen bizi bırakma yine sohbet edelim amaaaa,kendi sevincinide yasa yani;cok anaç bir kisiligin var sanırım.insallah rahat bir hamişlik gecirirsin.haberlerini bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:

Hazalıım,

Gerçekten rahat olmak çok önemli. Ben hiçbir aşılamamda ve tüp bebek denememde stres yapmamıştım aslında. Pimpirikli bir kişi değilim kesinlikle. Kadere çok inanırım. Elinden geleni yapacaksın ve tıbbın tüm nimetlerinden yararlanacaksın;ama mütevekkil de olacaksın. Sonuçta bu bir mucize ve bu mucizeyi yaratan da Allah. Biz ne kadar kendimizi paralarsak paralayalım verecek olan da O, vermeyecek olan da.. Ümidini sakın kaybetme;ama sakın stres yapama. Burada zamanın geçmediğin söyleyen,daha kanda beta hcg2yi yaptırmadan dayanamayıp idrar testine baktıran arkadaşlar da vardı.. Onları kesinlikle yargılamıyorum;ama bu bir sabır işi ve stres yapmadan beklemek ve biraz da kafayı başka şeylerle meşgul edip sürekli bu bebek işini takmamak gerekiyor. Darısı senin ve tüm isteyenlerin balına inşallah...

Kizlar Beni Hic Uyku Tutmdi Herkese Dua Ediyorum.insallah Karnimiz Burnumuzda Gezeriz Amiiinnnn Amiiinnnn

merhaba emetu cevabın için teşekkürler. Benim kullandıkça mide bulantım yok oldu. Şimdilik sadece göğüslerim çok acıyor. Bir de dünden beri yumurtalıklarıma sanki iğne batırıyorlarmış gibi sancı giriyor. Bunun o jelle bir ilgisi yoktur herhalde değil mi? Ara ara da kasıklarım sancıyor. Bu arada ben aşılamamı 24/01'de yaptırdım ama geçen ay 13'ünde hastalanmıştım. Kan testi için 2 hafta beklemem yeterli mi yoksa 13'ünü mü beklemem gerekecek ?

arkadaslar ben bu sitede yeniyim bende tüp bebek yaptirdim ve bir hafta sonra tuttumu diye test yaptiriyorum hic problemimiz yok ve cocuk sahibi olamadik bir kez oldum ve canlanmadi cocuk karnimda ve kürtaj oldum ve simdi bu merak ve heyecanla bekliyorum haftayi ayrica crinone yi kullaniyorum bulanti gögüs agrisi ve bas dönmesi yasiyorum insallah sorun yok tur birde bu gün ilacim kalmadi sorun olmaz ionsallahhepimize allah yardim etsin basina gelenleri yazan arkadaslarada tesekürler bizi aydinlattiklari icin merakimiz gideriyoruz

o jel hormonel bir jel çok önemli bebeğin tutunması ilede alakalı aman ijmal etmeyin arkadaşlar
ssk da yazabiliyor ayrıca 6 kutu kadarben sabah akşam kullandım 10 haftama kadar, sizde kullanın, hiçbir yan etkisi yok, ama göğüs ağrısı, bulantı, hafif üşüme ve kasıkda ağrı oluyorsa ki bu hamilelik belirtisi olabilir, hadi hayırlısı

arkadaşlar bu jeli bende kullandım bu ay ama yumurtlama günlerimden sonra sadece 10 gün boyunca sabah akşam kullandım...aşılama veya tüp bebek herhangi bir tedavim yok sadece sık adet oldum doktora gittim crinone ve klomen verdi bana.....crinoneyi 5 gün önce bıraktım yani beklediğim adet günümde ama hala adet olmadım crinone kullanıpta adeti geç gelen varmı ....adet geciktirici bir etkisi olabilirmi acaba yoksa hamilemiyim 2 gün önce test yaptım negatifti ama hala adet olmadım...

yerimseni yerimsenibenbenselam kızlar bende 3.aşılamayı oldum crinone jeli her aşılamada kullandım şimsi de 3.aşılamam olduğu için yine kullanıyorum ama hiç bi yan etkisi olmadı bana gayet iyiyim bu jel önemli rahmi destekleyip bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyo.Rabbim isteyen herkese inş enkısa zaman da hayırlı evlatar versin fisfisfis fisfisfis

yerimseni yerimsenibenbenselam kızlar bende 3.aşılamayı oldum crinone jeli her aşılamada kullandım şimsi de 3.aşılamam olduğu için yine kullanıyorum ama hiç bi yan etkisi olmadı bana gayet iyiyim bu jel önemli rahmi destekleyip bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyo.Rabbim isteyen herkese inş enkısa zaman da hayırlı evlatar versin fisfisfis fisfisfis

Slm kızlar,
Pazartesi bende 2. aşılamamı yaptırcam ama bana jel falan vermediler bu aşılamamdada, ilkinde de bu jel olmassa olmaz bişey mi, neden bana vermedilerki kafam karıştıkafamçokkarıştı

selam arkadaşım hayırlısı olsun gebesiniz galiba kan değerlerini nasıl bana yardımcı olurmusunuz ne kadar hamilesiniz

bende 1 kere yaptırdım aşılama doktorum jeli vermedi hatta bana hiçbişey vermedi çokmu önemli bi jel bu arkadaşlar

Back
X