Aşılama asılama sonrası crınone vajınal jel kullanan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm ojelden bende kullandım vajinadan uygulanıyo sanırım bebegin tutunabilmesi için progesteron içeren bir jel bol sans inş. tutar benim bugün 16.günüm ama hiç bir belirti falan yok14.günü idrarda test yaptım tek çizgi çıktı içimede dogmuyo umarım seniniki ve sizinki tutar.

canım benım ıdrar testıne guvenme ence kanda yaptır testını umdunu yııtrme buarada bu jelı nasıl yapcam kokruyom bıde bu jelı kullandıktan sonra yarım saat yuru dedı dr vajınanın emmesı ıcın jelı sızde yurudunuzmu

ben de bu akşam ilk defa kullanıcam jeli. Dr yada eczacı nasıl kullanılacağını söylemedi. Sanırım bacakrarımız içimize çekip uygulanıyomuş!!! 15 dk yattıktan sonra yarım saat yürümek gerekiyomuş.

yanlış biliyosam lütfen söyleyin..

evet canım aynen oyle her gun aynı saatte uyguluyorsun bana dr aksam uygula dedı ve 30 dk yuru dedı

aynı jelden banada verdi dr salı günü kullanmaya başlıycam bende banada yürü demedi dr um ...öğrendiğim iyi oldu bunu sağolun kızlar...inaşşalh bu sefer işe yarar bunlar....

canım yuru bence en az 15 dk yuruku emsın rahmın umarım bebeklerımız bıze tutunur

canım önerin için teşekürler..inşallah bebeklerimiz tutunurda burada onları yaptıklarını çekiştiririz.......
bu arada benim kasığımda bir şeyler oluyor ama adını koyamıyorum...gazmı var ağrımı sızımı bbebekmi anlıyamıyorum....

aynı durum bende hala devam etmek te senın kacıncı gunun canım buarada tahlıl gunume 8 gun var sızce erken gebelık testı alıp ıdrarda baksam cıkarmı

bugün aşılam olalı tam bir hafta oluyor ...dr aşılamadan sonra 13 gün test yapa dedi ama ben 12 günü yapmayı düşünüyorum.....birde bugün hafif bir bel ağrım var neden olduğunu anlayamadım.....

demet_yaren bence test yapma çünki kullandığımız ilaçlar yanlış sonuçlar çıkmasına neden olabiliyor ...sabret canım biliyorum zor ama lütfen sabret....

arkadaşlar merhaba formunuza bugün katıldım.bende crınone jel kullanıyorum.öncesinde klomen kulllandım.adetim 4 gün geçti dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı.25 günde bir adet görüyorum.aklım çok karıştı.lütfen bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?teşekkürler.

bu jel asılama ığnesınden snra mı kullanılıor doktor banada verdı ama solemedı su zaman kullan dıe
iğneden sonra kullanılacaksa 3 ılıskıye gıremıorsun ppekı bu jel ne zaman kullanılacakkkyardımcı olurmuusunuzzz

aşılama iğnesi derken ne demek istedin anlamadım..bahsettiğin çatlatma iğnesi olmasın?aşılama yapıldıktan sonra o günün akşamında kullanmaya başladım ben ve 15 gün boyunca hergün kullandım..sorunu açarsan yardımcı olmaya çalışırım..

canım catlatma iğnesı yanlıs yazmısım heyecandan
evet bbunu nasıl kullanacağım. ığneyı vurulduktan sonra 3 gun ılıskı yok ondan sonra ılıskıye gırdıkten sonramı kullnacağız anlamadım ben :S

su perısı hamıle kaldın mı pekıı

canım benim anladığım kadarıyla sen aşılama olmayacaksın..çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama işlemi yapılır o günün akşamı jel kullanmaya başladım ben..ve o gün yada ertei günü olmak üzere gün aşırı ilişki veriyo doktorlar..sen klomen mi kullandın peki yumurtaların büyüdü ve çatlatma iğnesi olacaksın?ben hamile kalamadım malesef 2 aşılama geçirdim..

Son düzenleme:
klomen kullandım canım bır hafta yumurtalıklarım buyumus cuma gunu ole dedı doktor. catlatma iğnesı vereceğim onu bayramın ucuncu gunu yanı yarın vurdur dedı. yrın onu vurduracağımm. doktor hamıle kalabırlırsın yumurtalıkların cok ıyı buyumus dedı. jelde vardı ozaman jelı bn ığne vurdurduğum aksam kullanayaımm 3 gun sonra ılıskı zatenn. ınsallah canımm dualarımız kabul olur.bnde polıkıst over kıstı vardı onun ıcın ılac kullandım lh hormonu dusuk cıktı sonra onada ılac verdı bu seferde sut hormonum yuksek cıktı sonra klomen verdı hepsı normale dondu baya komık oldu bnm olay bırı bırı dusuo bırı cıkıor en son duzenledık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…