- 10 Şubat 2025
- 140
- 35
- 13
- 27
- Konu Sahibi morula1108
Erken de yaptm kasette canım. Doktorum yarına çağırdı bakalm kan verecem canımBir de yaptığınız test erken gebelik testi mi normal testlerden mi acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken de yaptm kasette canım. Doktorum yarına çağırdı bakalm kan verecem canımBir de yaptığınız test erken gebelik testi mi normal testlerden mi acaba ?
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım yarın test verince bizi de haberdar et mutlaka buradanErken de yaptm kasette canım. Doktorum yarına çağırdı bakalm kan verecem canım
Ederim tabi canımHayırlı haberlerini alırız inşallah canım yarın test verince bizi de haberdar et mutlaka buradan![]()
İnşallah bebiş sizledirYani hiç umudunu kırma ben olacam diye progesteronu bıraktım canım
İnşallah canımİnşallah bebiş sizledirilk aşılama mıydı acaba?
Benim ilk olacak pkos vardı. Şu an 37,5 dozunda iğne oluyorum salı kontrol var dua eder misiniz bana yumuş büyümüş olsun aşılamaya geçelimİnşallah canım2.aşılamaydı
Herkesi heyecanlandırdı. Kaçıncı aşılama senin benim ilki tutmadı salı günü ikincisi yapılacak bende de pcos varFotoğraf atmaya çalışıyorum olmuyor. Nasıl atılıyor kızlar
Fotoğraf atmaya çalışıyorum olmuyor. Nasıl atılıyor kızlar
Tabi ki ederim inşallah Rabbim bu ay size de nasıp etsın her şey çok güzel ilerlesinn. Ben de bu ay ilk kez iğne kullanmıştımBenim ilk olacak pkos vardı. Şu an 37,5 dozunda iğne oluyorum salı kontrol var dua eder misiniz bana yumuş büyümüş olsun aşılamaya geçelim![]()
Benim bu 2. aşılamaydı canım. İlki tutmamıştıHerkesi heyecanlandırdı. Kaçıncı aşılama senin benim ilki tutmadı salı günü ikincisi yapılacak bende de pcos var![]()
Yarın doktorum çağırdı yarın verecem bakalm inşallah hüsrana uğramamMesaj Yaz kısmında çerçeve de fotoğraf var oradan yüklüyorsun kan verdin mi bugün sonuç ne çıktı
Canım aşağıda dosya ekle kısmı oradan çektiğin fotoğrafı ekleyebilirsin yorumla dedikten sonra fotoğrafını da atıyorum sana gör diyeYarın doktorum çağırdı yarın verecem bakalm inşallah hüsrana uğramam
Canım aşağıda dosya ekle kısmı oradan çektiğin fotoğrafı ekleyebilirsin yorumla dedikten sonra fotoğrafını da atıyorum sana gör diyebizi de haberdar ett olur mu inş istediğin gibi olur her şey
![]()
Hadi inşallah canım senin de herşey yolunda geçer ve aşılamaya geçersinizBenim ilk olacak pkos vardı. Şu an 37,5 dozunda iğne oluyorum salı kontrol var dua eder misiniz bana yumuş büyümüş olsun aşılamaya geçelim![]()
Canım naptın kaçtaydı randevun ne zaman vereceksin kan testi bir de bugün var mı farklı bir belirtinYarın doktorum çağırdı yarın verecem bakalm inşallah hüsrana uğramam
Kanda çıkar inşallah güzel düşün güzel olsunDün 3 farklı marka ile test silik çizgi çıkmıştı hepsinde. Ama bu sabah negatif çıktı gebelik testi. Kan verecem birazdan ama umudum kalmadı neden böyle oldu
İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHadi inşallah canım senin de herşey yolunda geçer ve aşılamaya geçersinizsonrası heyecanlı bekleyiş
![]()
Yaaa bu sabahki hangi markaydı peki dünkülerden farklımıydı bakalım inşallah kanda değerin güzel çıkar regl olana kadar umut devamDün 3 farklı marka ile test silik çizgi çıkmıştı hepsinde. Ama bu sabah negatif çıktı gebelik testi. Kan verecem birazdan ama umudum kalmadı neden böyle oldu