• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası hamilelik

İdrar yanıltabilir ama kan verebilirsin aslında 12. Günün senin bugün. Doktor bana 12-14 arası kan ver dedi
benim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diye

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    IMG_2498.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 16
böyle çıktı ama korkuyorum kanda çıkmaz diye, yanlış pozitif olabilir mi diye endişeliyim 2 kez yanlış pozitif görmüştüm. direkt idrarı yaptığım gibi çift çizgi oldu
benim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diy

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    IMG_2498.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 10
bende 3. aşılamamı devlet hastanesinde 7 kasımda oldum 21 kasımda gebelik testi için çağırdı doktor. Zaman geçmiyor resmen..

Aşılama tedavisi ile hamile kalanlar var mi
Ben varim ilk asilama ile hamile kaldim ama maleseff 8 haftalik kalbi durmustu sonra 1 asilam 2 tup bebek denedik hepsi negatif suan kendiliginden hamileyim 10 haftalik insallah sagliklidir persembe kontorulum var
Rabbim isterse hersey vaktinde zamaninda olur insallah isteyen herkese nasip eder

Ben varim ilk asilama ile hamile kaldim ama maleseff 8 haftalik kalbi durmustu sonra 1 asilam 2 tup bebek denedik hepsi negatif suan kendiliginden hamileyim 10 haftalik insallah sagliklidir persembe kontorulum var
Rabbim isterse hersey vaktinde zamaninda olur insallah isteyen herkese nasip eder
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back
X