Aşılama sonrası idrar testi

gzde0624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
40
5
1
28
Merhaba kızlar 3 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 5 temmuzda da ilk aşılama yaptırdım eşimde de bende de sorun yok sebepsiz infertilite olarak geçiyor bugün aşılamanın 13. Günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum 14. Gün kan ver demişti pozitife dönme ihtimali var mı başına gelen var mı tecrubeleriniz nelerdir şuan da regl ağrılarına benzer ağrılarım başladı reglime 6 gün var daha

Merhaba canım bende 8 temmuzda aşılama oldum. Ben de bu sabah test yaptım negatifti. Bu arada çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra gebelik oluşmamışsa adet kanaması başlar. Yani önceki döngünün değişmiş olur. Keşke Sana güzel şeyler yazabilseydim. Benim de çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrılarım hep oldu. İğne bu etkilere sahip. Rabbim hayırlısını ve tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

Öğleden sonra çok hafif pembe bir leke geldi ve bel ağrım arttı regl ağrısı sanırım kafam çok karıştı daha önce hiç lekelenme bu tarzda yaşamadım ama o ilaçların etkisinden sanırım. Sizce yarın yine de regl gelmezse kan vermelimiyim. Amin inşallah hepimizin dualari kabul olur.

Kan vermek için Pazartesini bekleyin bence. Amin inşallah dediğiniz gibi olur.

Çatlatma iğnesi 14.gün anında cıktı 10 saniye içinde sizce varmı ilk idrarla yapılmadı

Eklentiler

• IMG_9169.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba kan testi verdiniz mi

Bu sabah yine yaptım yine silik çıktı nimo diye bir marka
Bende geçen ay nimo yaptım yalancı pozitif çıkardı 2 kez tekrarladım 2 gün arayla silik çizgi çıktı kan vermeye gittim ve negatif olduğunu öğrendim ve genel olarak pek çok şikayet var imkanınız varsa kan verin ve ya başka markayla tekrarlamanızı öneririm artimed, nimo,days doctor bu 3 marka her seferinde bende yalancı pozitif verdi ne yazık ki

Merhaba, naptınız? Son durum nedir

Merhaba cumartesi kan verdim negatifyi yumurtalar catlamayip kiste dönüşmüş büyük ihtimalle kist gorduler acilde regl olmayı bekliyorum. Sizin durumunuz nedir siz kan verdiniz mi
Kötü olmuş, söktürücü filan verdiler mi? Ben kan vermedim. Hamile olmadığımı biliyordum. Bugun lekelenmem başladı. Yarın söker sanırım

Kötü olmuş, söktürücü filan verdiler mi? Ben kan vermedim. Hamile olmadığımı biliyordum. Bugun lekelenmem başladı. Yarın söker sanırım
Hiç bir şey vermediler doktorlara soru sormakta artık sıkıntı oldu bugün geri gittim ağrım var böyle böyle diye normal bişey bu ay aşılama yapilmicak ara vericez dediler bende aşılama zaten istemiyorum ağrım var dedim ama normal deyip gönderdiler muayene bile etmediler.

Ama sizin adetinizin sökmesi gerekirdi. Bu durum normal değil usg muayenesi gerekirdi. Ne fenalar ya paraya gelince canım cicim. Sonrasında olumsuz olunca sorumluluk kabul etmiyorlar.

Ama sizin adetinizin sökmesi gerekirdi. Bu durum normal değil usg muayenesi gerekirdi. Ne fenalar ya paraya gelince canım cicim. Sonrasında olumsuz olunca sorumluluk kabul etmiyorlar.
Ben etlik şehir hastanesine gidiyorum Enes hoca vardı başladığımda gerçekten çok memnundum aklıma takılan her bir soruya bütün yanıtlarımı alıyordum ilgisi bilgisi vs. İçimi rahatlatiyordu bizlerin özele gitmemize sebep oluyorlar özellerde zaten artık ticarethane ne yapmalıyız hiç bilmiyorum biraz daha bekleyip soğan kürüne başlamayı düşünüyorum reglim gelmezse.

Devlette idealist doktorlar var. Sadece hasta yoğunluğu çok fazla randevu alamıyoruz. Muayene süresi çok kısıtlı. Ben de Isparta tıp fakültesinde prof. Gittim 2 kere de gebe kaldım ama ikisi de düşük oldu. Sonra gebe kalamadım. Şimdi antalya vitale hastanesinde ali fuat şengör'e gidiyorum. Doktor başarılı ama kendi sürecimde noksan taraflarını deneyimledim. Biz de bu ay eşimle tedavi olmak istemedik. Cumartesi eşim sperm dna hasarı analizi yaptırmaya karar verdik. Kaynım da 10 yıllık evli onların da çocukları olmuyor. Kaynımda sperm dna hasarı varmış böylelikle biz de yaptırmaya karar verdik. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç Allah yüzümüzü güldürün inşallah

Size önerim kan pıhtılaşmasina baktırın benim ablamda da tekrarlayan düşükler oldu kan pıhtılaşmasi çıktı onun sonucuyla ben gittim bende de çıktı ama 2 kere gebe kalmışsınız inşallah esinizde de sorun yoktur. Gerçekten çok yıpratıcı her ay aynı heycani yaşayıp hüsran olması insanı çok üzüyor. Ağustos ayında biraz kafamı dağıtıp sonrasında özel de iyi bir doktor araştırmaya başlamak istiyorum bende inşallah yakın zamanda Allah kucağımızı doldurur bizlere de hayırlı evlat nasip eder.

2. Düştükten sonra eşimle bana genetik test yapıldı ve bana pıhtılaşma ve Bir sürü şeye daha bakıldı. Hepsi temiz. Bir sorun çıkmadı. Çıkması mi çıkmaması mi iyi bilemedim... 3 yıldır mücadele ediyoruz biz de. İlk zamanlar daha yıpratıcıydı sanki şimdilerde kanıksanmış bir şey var sanki ama her halükarda düş kırıklığı... inşallah işin ehli bir doktorla yolunuz kesişir. Aminnn en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim biz 14 aydır deniyoruz çevre baskısı vs derken şuanda psikolojik olarak beni çok yıpratıyor inşallah bir gün burdan güzel haberlerimize denk geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…