Ben hamileyim ve doktorlar yumurtalarin hala daha çok çok büyük hazır durumda bekliyor diyorlar sizinde öyle olabilir elinizden geldiğince değerlendirin benceEvet ilk de ona da uyduk biz ama artık etkisi geçmiştir zaten diye uymuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamileyim ve doktorlar yumurtalarin hala daha çok çok büyük hazır durumda bekliyor diyorlar sizinde öyle olabilir elinizden geldiğince değerlendirin benceEvet ilk de ona da uyduk biz ama artık etkisi geçmiştir zaten diye uymuyoruz
Ama çatlatma ignesi 13 gün olduBen hamileyim ve doktorlar yumurtalarin hala daha çok çok büyük hazır durumda bekliyor diyorlar sizinde öyle olabilir elinizden geldiğince değerlendirin bence
Olsun benim haziranın 16 sında filan olmuştu hala çok çok büyükler hazır bekliyorlar belki sizin de öyleAma çatlatma ignesi 13 gün oldu
Zaten 3 gündür değerlendiriyoruz sadece normalde degerlendirdik deOlsun benim haziranın 16 sında filan olmuştu hala çok çok büyükler hazır bekliyorlar belki sizin de öyle
Çok sevindimm darısı bize inşallahEvet ilk asilamamdi![]()
Amiiin inşallahÇok sevindimm darısı bize inşallahsenin sürecin nasıldı acaba bize de umut olman için soruyorum
kaç yıldır bebek istiyorsunuz herhangi bir sağlık probleminiz var mı aşılamadan önce çatlatma iğnesi vs denedin mii hamilelik belirtilerin nelerr
birsürü soru
Teşekkür ederimmAmiiin inşallahbiz 2 yıllık evliyiz 1 kere kimyasal gebelik geçirmiştim sonrasında hiç gebelik olusmamisti. Pkos var tüpler normalden ince ve tıkanıklık vardı kilo problemi de vardı tabi. İğneleri ilaçları ilk defa denedim aşılama sürecinde zaten 1 kere aşılama yaptırdım onun haricinde hiçbir şekilde tedavi almadım. Kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz
![]()
Kaç gün oldu aşılama yapilaliTeşekkür ederimmdoktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki önerdi cumartesi ve bugün için ikisinde de ilişki sonrası kahverengi lekem oluyor neden olabileceği hakkında bir fikriniz var mı kızlar
Perşembe günü aşılama oldu, bugün 4. günümKaç gün oldu aşılama yapilali![]()
Çok erken dahaPerşembe günü aşılama oldu, bugün 4. günüm
İşlem sonrası özel bölgemdeki ağrı henüz geçmemişti acaba tahriş mi oldu ya da ilişki esnasında da zorlanıyorum zorlandığım için de olabilir diye düşünüyorumÇok erken daha![]()
Diğer arkadaşımda da olmuştu kendisini biraz kasmış ilk işlem yapılırken özel bölgeyi açtıkları aleti bidaha çıkarıp takmak zorunda kalmışlar hatta kanaması olmuştuİşlem sonrası özel bölgemdeki ağrı henüz geçmemişti acaba tahriş mi oldu ya da ilişki esnasında da zorlanıyorum zorlandığım için de olabilir diye düşünüyorum
Sanırım benim sorunumda o aletten kaynaklı ya, zaten işlem sonrasında da ağrım devam etmişti bide üzerine doktor ilişki önerdiği için ağrının üzerine ağrı eklenince lekelenmem oldu galibaDiğer arkadaşımda da olmuştu kendisini biraz kasmış ilk işlem yapılırken özel bölgeyi açtıkları aleti bidaha çıkarıp takmak zorunda kalmışlar hatta kanaması olmuştu
Büyük ihtimalleSanırım benim sorunumda o aletten kaynaklı ya, zaten işlem sonrasında da ağrım devam etmişti bide üzerine doktor ilişki önerdiği için ağrının üzerine ağrı eklenince lekelenmem oldu galiba