Aşılama sonrası progestan kullananlar???

Mugeeeeeee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
24
3
286
32
Aşılama sonrası progestan kullanan var mı?
Aşılama uygulamasından 1 gün sonra progestan kullan dedi bana doktor. Deneyimlerinizi merak ediyorum

Bende aşılama olmadı ama bir düşük olduğu için yumurtlamadan sonra kullanmaya başladım sonuç nasıl olacak bilmiyorum

Aşılama sonrası progestan kullanan var mı?
Aşılama uygulamasından 1 gün sonra progestan kullan dedi bana doktor. Deneyimlerinizi merak ediyorum
Kullan canım bir zararı olmaz hatta gebelik oluşumunda tutunmaya yardımcı olur ilk süreçten kandaki progesteron hormonunu yükseltir gebeliğe hazırlar rahmi bir nevi :)

Progestan 200 kullanmaya başladım gebelik oluştu hala kullanıyorum fitil olarak kullanınca daha çok faydalı oluyormuş
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim Allah aratmasın gerçekten, umarım bekleyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur ❤ bana doktorum her ne kadar pek umutlanma dediyse de çok umutluyum

Progestan 200 kullanmaya başladım gebelik oluştu hala kullanıyorum fitil olarak kullanınca daha çok faydalı oluyormuş
Progestanı gebelik oluşmadan önce günde 1 mi kullanıyordunuz benim de 2 düşüğüm var yumurtlamadan sonra kullansam mı diye düşünüyorum ama doktora danışmadım

Merhaba Progestan kullanırken adet gününüze kadar olan hamilelik belirtileriniz neydi belirti baskılıyor diyorlar ilaç için ondan dolayı soruyorum

Meme hassasiyeti ya çok yapıyor ya baskılıyor ve karın ağrısını azaltıyormuş benim ilk hamileliğimde baya meme hassasiyetim vardı şimdi hiç yok olmadı diye düşünüyorum o yüzden
Evet bende göğüs hassasiyeti çok aşırı olmuştu ama kasik ağrısı da olmuştu. Tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ilaçtan da olabilir aşılama iğneleri den de olabilir. Bende duygu değişimi çok olmuştu bide normalde çok aşırı sakinimdir ilaca ilk başladığımda herşeye ağlayıp çok sinirleniyordum

Bu ay ilaçtan mutlaka bende çok ağladım ama meme hassasiyetim yok o yüzden umudum yok ben aşılama yapmadım herhangi bir tedavi olmadım progestana kendim başlamak istedim denediğimiz 2. Ayda hamile kaldım sonra düşük ve kürtaj oldu bu da ilk adetten sonraki ilk deneme

Doktorunuz ne dedi peki

Kızlar ben 4 temmuzda aşılama oldum bugün idrar testi yaptım bi değişik cıktı yorumlayabılırmısınız

Eklentiler

• IMG_9006.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar Ben de dün aşılama olmuştum bu progestanı bana da verdi doktor ama biraz kahverengi akıntı yaptı Sanki bende bu sizde de yaptığıma normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…