- 18 Nisan 2015
- 24
- 3
- 286
- 32
- Konu Sahibi Mugeeeeeee
-
Kullan canım bir zararı olmaz hatta gebelik oluşumunda tutunmaya yardımcı olur ilk süreçten kandaki progesteron hormonunu yükseltir gebeliğe hazırlar rahmi bir nevi :)Aşılama sonrası progestan kullanan var mı?
Aşılama uygulamasından 1 gün sonra progestan kullan dedi bana doktor. Deneyimlerinizi merak ediyorum
Progestan 200 kullanmaya başladım gebelik oluştu hala kullanıyorum fitil olarak kullanınca daha çok faydalı oluyormuşAşılama sonrası progestan kullanan var mı?
Aşılama uygulamasından 1 gün sonra progestan kullan dedi bana doktor. Deneyimlerinizi merak ediyorum
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimProgestan 200 kullanmaya başladım gebelik oluştu hala kullanıyorum fitil olarak kullanınca daha çok faydalı oluyormuş
Progestanı gebelik oluşmadan önce günde 1 mi kullanıyordunuz benim de 2 düşüğüm var yumurtlamadan sonra kullansam mı diye düşünüyorum ama doktora danışmadımProgestan 200 kullanmaya başladım gebelik oluştu hala kullanıyorum fitil olarak kullanınca daha çok faydalı oluyormuş
Merhaba Progestan kullanırken adet gününüze kadar olan hamilelik belirtileriniz neydi belirti baskılıyor diyorlar ilaç için ondan dolayı soruyorumProgestan 200 kullanmaya başladım gebelik oluştu hala kullanıyorum fitil olarak kullanınca daha çok faydalı oluyormuş
Aşılama yapıldığı gün başladım üçüz gebelik oluştu bendeProgestanı gebelik oluşmadan önce günde 1 mi kullanıyordunuz benim de 2 düşüğüm var yumurtlamadan sonra kullansam mı diye düşünüyorum ama doktora danışmadım
Baskılama derken ne gibi meselaMerhaba Progestan kullanırken adet gününüze kadar olan hamilelik belirtileriniz neydi belirti baskılıyor diyorlar ilaç için ondan dolayı soruyorum
Meme hassasiyeti ya çok yapıyor ya baskılıyor ve karın ağrısını azaltıyormuş benim ilk hamileliğimde baya meme hassasiyetim vardı şimdi hiç yok olmadı diye düşünüyorum o yüzdenBaskılama derken ne gibi mesela
Evet bende göğüs hassasiyeti çok aşırı olmuştu ama kasik ağrısı da olmuştu. Tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ilaçtan da olabilir aşılama iğneleri den de olabilir. Bende duygu değişimi çok olmuştu bide normalde çok aşırı sakinimdir ilaca ilk başladığımda herşeye ağlayıp çok sinirleniyordumMeme hassasiyeti ya çok yapıyor ya baskılıyor ve karın ağrısını azaltıyormuş benim ilk hamileliğimde baya meme hassasiyetim vardı şimdi hiç yok olmadı diye düşünüyorum o yüzden
Siz aşılama yaptırdınız mıMeme hassasiyeti ya çok yapıyor ya baskılıyor ve karın ağrısını azaltıyormuş benim ilk hamileliğimde baya meme hassasiyetim vardı şimdi hiç yok olmadı diye düşünüyorum o yüzden
Bu ay ilaçtan mutlaka bende çok ağladım ama meme hassasiyetim yok o yüzden umudum yok ben aşılama yapmadım herhangi bir tedavi olmadım progestana kendim başlamak istedim denediğimiz 2. Ayda hamile kaldım sonra düşük ve kürtaj oldu bu da ilk adetten sonraki ilk denemeEvet bende göğüs hassasiyeti çok aşırı olmuştu ama kasik ağrısı da olmuştu. Tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ilaçtan da olabilir aşılama iğneleri den de olabilir. Bende duygu değişimi çok olmuştu bide normalde çok aşırı sakinimdir ilaca ilk başladığımda herşeye ağlayıp çok sinirleniyordum
Doktorunuz ne dedi pekiBu ay ilaçtan mutlaka bende çok ağladım ama meme hassasiyetim yok o yüzden umudum yok ben aşılama yapmadım herhangi bir tedavi olmadım progestana kendim başlamak istedim denediğimiz 2. Ayda hamile kaldım sonra düşük ve kürtaj oldu bu da ilk adetten sonraki ilk deneme
Doktora henüz gitmedim kürtajdan sonra bende pcos ve çikolata kisti var ama hemen hamile kaldım bakalım hayırlısıDoktorunuz ne dedi peki
Şu anki Bebiş var gibi sonuç ne çıktıKızlar ben 4 temmuzda aşılama oldum bugün idrar testi yaptım bi değişik cıktı yorumlayabılırmısınız
Aşılama günü pembe bir akıntı olmuştu bende de . Ama progrstan kullanırken sadece beyaz akıntı olduKızlar Ben de dün aşılama olmuştum bu progestanı bana da verdi doktor ama biraz kahverengi akıntı yaptı Sanki bende bu sizde de yaptığıma normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?