Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

Canım benim normalde göğüs ağrım olmaz ama bu ay oldu işte bugün de kasıklarım çok ağrıdı belirtiler benziyor bakalım belki sen de hamilesin inşallah :dua: hemen sonucu yaz buraya merak ederim ben de :KK66:
Canimm cook sevindim hayirli olsunn insallah degerlerin sorunsuz artar.. Insallahh saglikla kucagimiza aliriz ve isteyen herkese nasip eder Allahim

Canım idrar testi yaptim bitane daha var ama negatif sonuc yine pozitif cikmio benim tutmadı silik bir çizgi Bile yok yaa

Canım idrar testi yaptim bitane daha var ama negatif sonuc yine pozitif cikmio benim tutmadı silik bir çizgi Bile yok yaa
Yaaa öyle deme bak forumda 14.gün 15.gün idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar var sanırım bünyeye göre değişiyor hep aslında umudunu kaybetme lütfen :dua: kan verdin mi peki ?

Yaaa öyle deme bak forumda 14.gün 15.gün idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar var sanırım bünyeye göre değişiyor hep aslında umudunu kaybetme lütfen :dua: kan verdin mi peki ?
Aslında üstümu giyindim eşime söyledim kan verelim die oda umutlu ya sevinçli kahvaltı yaptık kahve icioruz idrar testi görünce eşimi de oraya negatif görmesi için suruklemiyim diorum çok uzulcek biliorum ama yarın doktoruma gidicem cesaret sıfır suan içime bişey oturdu böyle ne zor yarabbim

Aslında üstümu giyindim eşime söyledim kan verelim die oda umutlu ya sevinçli kahvaltı yaptık kahve icioruz idrar testi görünce eşimi de oraya negatif görmesi için suruklemiyim diorum çok uzulcek biliorum ama yarın doktoruma gidicem cesaret sıfır suan içime bişey oturdu böyle ne zor yarabbim
Canım benim dur bakalım allah büyük daha sonucun ne olduğunu bilmiyoruz. Ama bu ay olumsuz olsa bile elbet bir gün bebeğin sana gelecek. Dularım seninle:dua:

Canım benim dur bakalım allah büyük daha sonucun ne olduğunu bilmiyoruz. Ama bu ay olumsuz olsa bile elbet bir gün bebeğin sana gelecek. Dularım seninle:dua:
Canım benim çok sagol tsk ederim napıyım insanın elinde değil işte kayinvalidem apartmanda birine söylemiş bebek haberi beklioruz die böyle herkez öğrenince olmayınca hani insana acio lar mis gibi bakiolar ya üzülüyorum nekadar zor anlamadım ben hep asilama tutar diodum nebiliyim işte yarın inşallah ama ınsalah bi mucize olurr şok olurum pozitif der doktorum

Canım valah aradım hastaneyi gidicek tim ama bugun yapiolar mis kan teŞti neyse vardır herseyde bir hayır yarın sabah 10 doktor orda olucam 12 yada bir gibi yarın belli olur allahın izniyle

SELAM KIZLAR:)
Etooezgi Etooezgi bende heyecanla senin sonucunu bekliyorum canım hakkında hayırşısı olsun umarım alırız güzel haberini ...
melekistiyorum melekistiyorum seni de tebrik ederim canım benim sağ salim kucağını almayı nasip etsin Rabbim inşallah darısı başımıza bana da dua eder misin ismim Hande :)
Benim de 11. günüm bugün hiçbir belirtim yok...
Size doktorlarınız kaçıncı gün test yapın dedi?

Etooezgi Etooezgi bende heyecanla senin sonucunu bekliyorum canım hakkında hayırşısı olsun umarım alırız güzel haberini ...
melekistiyorum melekistiyorum seni de tebrik ederim canım benim sağ salim kucağını almayı nasip etsin Rabbim inşallah darısı başımıza bana da dua eder misin ismim Hande :)
Canım benim bugün 14 gün saat 12 de cikicak ınsalah seviniriz hepbirlikte rabbim nerde varsa okdar heycanliyim ki 50 dk var

Canım benim doktor 15.gün demişti ama ben dayanamayıp 12.gün idrar yaptım çıkınca da kan verdim ama erken yapmak kimyasal gebelik falan olursa diye iyi değilmiş doktor keşke erken yaptırmasaydın dedi :)

Kızlar benim negatif sonucum suan çok moralim bozuk cokk
Yaaa canım sakin ol lütfen :( allahım önce sabrını versin bol bol dua et hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin . Ben de İnan 2 yıldır her adet oluşumda ya da olumsuz testte çok ağladım çok yıprandım ama bugünlere kısmetmiş belki dirayetli olup önüne bakman pes etmemen Laz'ım kuzum :dua:

Back
X