Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

Yaaa canım sakin ol lütfen :KK43: allahım önce sabrını versin bol bol dua et hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin . Ben de İnan 2 yıldır her adet oluşumda ya da olumsuz testte çok ağladım çok yıprandım ama bugünlere kısmetmiş belki dirayetli olup önüne bakman pes etmemen Laz'ım kuzum :dua:
Insalah ama insanın elinde değil iste eşimi ariyamadim bile msj söyledim çok üzüldüm yani nebiliym bir umudum vardi

Kızlar benim negatif sonucum suan çok moralim bozuk cokk
Canım benim çok yıpratma kendini lütfen herşeyde vardır bir hayır öyle düşün inan ki çok üzüldüm ama ne yapalım elimizden gelen bişi yok bol bol dua et kendini bırakma sakın dünyanın sonu gibi geliyor şu anda ama değil biliyorsun. 1 ay ara ver tekrar dene Rabbim bize de yaşatsın anne olmayı...

Insalah ama insanın elinde değil iste eşimi ariyamadim bile msj söyledim çok üzüldüm yani nebiliym bir umudum vardi
haklısın gerçekten üzülmemek elde olmuyor ki :( ama en güçlü şekilde bu ayı kapatıp önümüzdeki aya odaklanmanız gerekiyor. Eşinle birbirinizi de hiç kırmadan, üzmeden, evdeki huzurunuzu bozmadan. Gerçekten zamanı var galiba bu işin ne zamana yazıldıysa o yani ;)

Evetb arkadaşlar zaman var nasip değilmiş napalım ama ağlamak için zor tuttum kesimi doktora konuşurken napalım soylicek bişiy bulamıyorum suan

Canim cok uzuldum..saglik olsun ulk asilamandi sanirim..benimde ilki tutmadi bi iki ay ara verdim ekimde 2.aşılamami yaptirdim..ilkinde illa tutacak diye birsey yok..bu surec sabir isteyen bir surec canim sabret dua et allah zamani geldiginde nasip edecektir insallah

Canim cok uzuldum..saglik olsun ulk asilamandi sanirim..benimde ilki tutmadi bi iki ay ara verdim ekimde 2.aşılamami yaptirdim..ilkinde illa tutacak diye birsey yok..bu surec sabir isteyen bir surec canim sabret dua et allah zamani geldiginde nasip edecektir insallah
Zaten genelde 2.aşılamada ihtimal daha yüksek oluyormuş çoğunluk 2.aşılamada mutlu sonra ulaşmış diye duyuyorum canım ya Etooezgi Etooezgi üzülme lütfen :(

Zaten genelde 2.aşılamada ihtimal daha yüksek oluyormuş çoğunluk 2.aşılamada mutlu sonra ulaşmış diye duyuyorum canım ya Etooezgi Etooezgi üzülme lütfen :KK43:
Evet canım ilk asilamam sadece beni en çok ama en çok yıkan esimin benden daha sabırsız ve mutlu omasiydi yani o emin gibi davrandikca kayinvalidem patık alınca ben sadece nasıl soylicem dedim negatif eşime söyledim ama msj ariyamadim bile çok aglio dum o an uzulmesin die napalım vardır bir hayır diorum

Evet canım ilk asilamam sadece beni en çok ama en çok yıkan esimin benden daha sabırsız ve mutlu omasiydi yani o emin gibi davrandikca kayinvalidem patık alınca ben sadece nasıl soylicem dedim negatif eşime söyledim ama msj ariyamadim bile çok aglio dum o an uzulmesin die napalım vardır bir hayır diorum
Allah büyük elbet sen de bu güzel duyguyu yaşayacaksın. İşte etrafın farkında olmadan yaptığı baskı aslında bizleri bu halee getiriyor. Benim kv de ne zaman telde konuşsak konu komşu souyor hala yok mu birşey derdi hep sorardı bayramlarda gittiğimizde hep sıkıştırırlardı. Belki üzmek için yapmıyorlar ama çok sık boğaz ediyorlar bizi işte :(

Allah büyük elbet sen de bu güzel duyguyu yaşayacaksın. İşte etrafın farkında olmadan yaptığı baskı aslında bizleri bu halee getiriyor. Benim kv de ne zaman telde konuşsak konu komşu souyor hala yok mu birşey derdi hep sorardı bayramlarda gittiğimizde hep sıkıştırırlardı. Belki üzmek için yapmıyorlar ama çok sık boğaz ediyorlar bizi işte :KK43:
Aynen canım tmm onalri dan anlıyorum eşim tek oğlan beklio lar uzun zaman oldu bizm ama napıyım elimden bişey gelmio bu ay klomen ve yumurta takibi yapalım olmasa rahim filmi bi çekip bakalım dedi bakalım ama hala başım çok ağrıo duyunca böyle içim bi tuhaf oldu bişiy koptu yüreğim acıdi yani böyle yaparak dah kötü biliorum sabır diliycem şu bir haftaya kendimi toplarim

Kızlar benim negatif sonucum suan çok moralim bozuk cokk

çok geçmiş olsun..geçen ay bende ilk aşılamamı yaptırmıştım ve tutmadı.bende hiç bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim..sanki elimde ne varsa kaybettim gibi gelmişti.ama sonra alışıyosun.şöyle teselli ediyorum kendimi.ya sağlıksız olsaydı ya hayırsızolsaydı..allahım hepimizin gönlünde oluanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin...ben şimdi ikinci aşılamamı mı yaptırsam yoksa tüp bebek için tedaviye mi başlsam emin olamadım.ama başadım bi yerden tekrar...

Ayn
çok geçmiş olsun..geçen ay bende ilk aşılamamı yaptırmıştım ve tutmadı.bende hiç bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim..sanki elimde ne varsa kaybettim gibi gelmişti.ama sonra alışıyosun.şöyle teselli ediyorum kendimi.ya sağlıksız olsaydı ya hayırsızolsaydı..allahım hepimizin gönlünde oluanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin...ben şimdi ikinci aşılamamı mı yaptırsam yoksa tüp bebek için tedaviye mi başlsam emin olamadım.ama başadım bi yerden tekrar...
Aynı şeyi dusunuorum işte bende ama doktorum 3 asilamadan sonra tup bebek öneriyoruz dedi benimde kafam karışık

Ayn

Aynı şeyi dusunuorum işte bende ama doktorum 3 asilamadan sonra tup bebek öneriyoruz dedi benimde kafam karışık

ilkini bezmialemde yaptırmıştım..özelde fiyatlar nasıl bilmiyorum.şimdi burdan bi arkadaş zeytinburnu süleymaniye hastanesini önerdi onda gittim.bi başka arkadaşda bağcılar eğitim ve araştırma has.deni bugün ordaydım.burası daha ilgili gibi geldi...bilmiyorum..bi mucize olsada kendiliğinden olsa bugün dr çok geç kalmışsınız dedi...hastanenin bahçesinde oturdum ağladım kendi kendime..çok şey istemiyorum .sağlıklı hayırlı bi evlat istiyorum kız erkek hiç farketmez....

ilkini bezmialemde yaptırmıştım..özelde fiyatlar nasıl bilmiyorum.şimdi burdan bi arkadaş zeytinburnu süleymaniye hastanesini önerdi onda gittim.bi başka arkadaşda bağcılar eğitim ve araştırma has.deni bugün ordaydım.burası daha ilgili gibi geldi...bilmiyorum..bi mucize olsada kendiliğinden olsa bugün dr çok geç kalmışsınız dedi...hastanenin bahçesinde oturdum ağladım kendi kendime..çok şey istemiyorum .sağlıklı hayırlı bi evlat istiyorum kız erkek hiç farketmez....
Kıyamam yaa ağlama napalım bende bugn çok ağladım başıma ağrı girdi kesimize yapıoruz aslında hiç sitres yapmamak lazım prolaktin için yükselmesi bu ara da benim kafam karıştı az önce çok Afedersiniz lavaboya gittim ve sarı şeffaf ararsi yapışkan akinti geldi bu ay ilk defa öğle akintim oldu kafam karıştı benim yumurtam şimdi catladi açaba catlamamismiydi ki çok garip değil mi

Kıyamam yaa ağlama napalım bende bugn çok ağladım başıma ağrı girdi kesimize yapıoruz aslında hiç sitres yapmamak lazım prolaktin için yükselmesi bu ara da benim kafam karıştı az önce çok Afedersiniz lavaboya gittim ve sarı şeffaf ararsi yapışkan akinti geldi bu ay ilk defa öğle akintim oldu kafam karıştı benim yumurtam şimdi catladi açaba catlamamismiydi ki çok garip değil mi

enteresan...adet bitti dimi???

enteresan...adet bitti dimi???
Canım adet 5 günü klomen başladım sonra iki kutu günde sabah akşam içtim yani benim 16 17 günü yumurtam buyUdu asilamdan bigün öncede catlama ignesi oldum ama bugüne kadar hiç akintim olmadı ama igne oldum ya catlamamasi imkansız dedim belki anlamadım dedim ama şimdi görünce şok oldum ben yani garip değil mi adet 9 da olucam bu ay

Canım adet 5 günü klomen başladım sonra iki kutu günde sabah akşam içtim yani benim 16 17 günü yumurtam buyUdu asilamdan bigün öncede catlama ignesi oldum ama bugüne kadar hiç akintim olmadı ama igne oldum ya catlamamasi imkansız dedim belki anlamadım dedim ama şimdi görünce şok oldum ben yani garip değil mi adet 9 da olucam bu ay

üşütmüş olabilirmisin????

üşütmüş olabilirmisin????
Yok üstüme değil anlarım çünkü inamazssin belki ama ben atlet giyinmem bu ay ayağıMDA panduf atlet çorap kendimi iyi Korudum yani kafam karıştı ya acaba catlamadi mi ki yani bugüne kadar bu ya öğle akinti bekledim ama olmadı eğer şimdi catladiysa asilama bosomi gitti şimdi yani

aaaah canım su kısacık hayatta genel olarak beklemek cok zor ama guzel olaan seyler beklemekle gelıyor umarım senın guzellıgın cok bekletmez :KK69:

Yok üstüme değil anlarım çünkü inamazssin belki ama ben atlet giyinmem bu ay ayağıMDA panduf atlet çorap kendimi iyi Korudum yani kafam karıştı ya acaba catlamadi mi ki yani bugüne kadar bu ya öğle akinti bekledim ama olmadı eğer şimdi catladiysa asilama bosomi gitti şimdi yani

hiç bilmiyorum ki..dr sorsan mı acaba...nerde yaptırmıştın???

Back
X