- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi melekistiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bana doktorum asilama sonrasi 12.Aşılama sonrası 12.gün kızlar iğnelerin etkisi geçmiş midir ? Bilemedim off offf keşke bugün yapmasaydım yaaaaa eşime de söyleyemiyorum iğnenin etkisi varsa sonra çok üzülür
Lütfen dua edin gidicem hastaneye :))Canim bana doktorum asilama sonrasi 12.
Gun kanda baktir dedi ve pozitifi aldim 12.gunde..istersen birde kan ver cizgi hafif belli insallahh hamissindir canim
Hastaneye geldik sayılır sonuçlar en geç 1 saate çıkar dediler canım allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin sen bugün yaptın mı idrar testi içime kurtu da sen düşürdün dayanamadım yaptım ya :)Ayy allahim ınsalah bende gördüm canım ikinci cizgi ama ben asilamanin 7 günü pozitif gördüm sonra 10 gün erken gebelik testi yaptım negatif yani bence geçmiştir die dusunuorum ve ınsalah gusel sevinç çığlıklarını duyucaz
Ayy Kıyamam canım benim sakin ol tmm mi haberi bekliorum vallah bende heycanlandim suanHastaneye geldik sayılır sonuçlar en geç 1 saate çıkar dediler canım allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin sen bugün yaptın mı idrar testi içime kurtu da sen düşürdün dayanamadım yaptım ya :)
Canım yarın saat var ınsalah hadi rabbim büyük allah sesimizi duyuyo sakin ol tmm miVerdim bakalım 8 gibi sonuçlar belli olacak allahım yüzümüzü güldürsün inşallah![]()
Tamam kuzum eşimle dışarda birşeyler atıştıralım zaman geçsin dedik ama heyecan çok fena ya :) hala çıkarıp çıkarıp teste bakıyorum şaka gibi :)Canım yarın saat var ınsalah hadi rabbim büyük allah sesimizi duyuyo sakin ol tmm mi
Hadi bakalım canım benim hayırlısı olsun senin adına çok sevindim ilk asilamandi dimiKızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Evet canım ilk aşılamaydı tuttu çok şükür yaHadi bakalım canım benim hayırlısı olsun senin adına çok sevindim ilk asilamandi dimi
İnşallah canım benim dualarım seninleCanım bende yarın kan vericem bakalım senin ciktiysa aynı gün olduk asilamayi benimde çıkmasi lazım inşallah bende senin gibi mutlu olur sevinirim
Evet baştan okudum canım aynı gün olmuştuk ya seninle asilama bende pazartesiyi hiç beklemiyim yarın kan testi yaptıriyim diorum çıkar ama ben adet olucam gibi göğüsum acio kasık ağrım var çok az hafif hafif benim tutmadı herledeEvet canım ilk aşılamaydı tuttu çok şükür ya![]()
İnşallah canim ınsalah gerçekten çok sevindim bak aklına sokmuşum iyiki sana vesile oldu öğrendin herseyde var bir hayirİnşallah canım benim dualarım seninleben de doktorumla konuştum bir dahaki testi Çarşamba yaptır 4 gün geçsin dedi inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri ve sağlıklı bebişlerimizi olsun :)
Canım benim normalde göğüs ağrım olmaz ama bu ay oldu işte bugün de kasıklarım çok ağrıdı belirtiler benziyor bakalım belki sen de hamilesin inşallahYani senin adet olcaginda gogusun aciomu benim acio ve 3 4 gündür var o ağrı öğle hissediyorum yani eşimde beklio gusel bir haber inş emeklerimız boşa çıkmaz ben tedavimi raporsuz yaptırdim inş emeklerimız değer
Ayy hadi ınsalah yazıcam muhakkak dua et bana adım ezgi hamis lerin duası kabul olur derlerCanım benim normalde göğüs ağrım olmaz ama bu ay oldu işte bugün de kasıklarım çok ağrıdı belirtiler benziyor bakalım belki sen de hamilesin inşallahhemen sonucu yaz buraya merak ederim ben de
![]()