Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

inşallah geç döllenmedir .sağlıklaa gelsin inşallah.. ben ikinci aşılamayı denemiyycem direk tüp bebeğe geçtik süleymniyede rapor çıkartmaya çalışıyorum..testler falan tamam evrakları topluyorum yarın götürücem..kafam çok karışık..bi tuaf bu ara..hakkımızda hayırlısı olsun:)
Aynen canım hayırlısı olsun ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum sonuç 0,01 :( aşılama ile olmayacağını da biliyorum ama tüp bebek teferatuatından onun zahmetinden o sancılı dönemine hazır olmadığım için aşılamada ısrar ediyorum ben

Aynen canım hayırlısı olsun ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum sonuç 0,01 :KK43: aşılama ile olmayacağını da biliyorum ama tüp bebek teferatuatından onun zahmetinden o sancılı dönemine hazır olmadığım için aşılamada ısrar ediyorum ben

bende senin gibi düşünüyodum ama.mecbur kalınca bi yerden başlanıyo..benim aşılamayşla imkansız vakit kaybı sadece..

Evet canım, Inşallah tutar seninki, haber bekliyorum
İnşallah canım. Bugün aşılamanın ilk gününü saymazsak 9. Günüm. Yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acaba. İğnenin etkisi geçmiş mıdır. Catlayacam meraktan. Aklımdan bir an bile çıkmıyor. Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyor. Kan testi vermeye cesaretim yok adet tarihimi mi beklesem idrar testi mi yapsam bilemedim. Bi de bugün sabahtan beri ara ara adet olacakmışım gibi hafif kasık ağrılarım oluyor. Çok şiddetli değil ama benim adetim gelmeden önce boyle hafif hafif kasıklarım sızlar acaba adet mi olacam. İnşallah bebek vardir

İnşallah canım. Bugün aşılamanın ilk gününü saymazsak 9. Günüm. Yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acaba. İğnenin etkisi geçmiş mıdır. Catlayacam meraktan. Aklımdan bir an bile çıkmıyor. Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyor. Kan testi vermeye cesaretim yok adet tarihimi mi beklesem idrar testi mi yapsam bilemedim. Bi de bugün sabahtan beri ara ara adet olacakmışım gibi hafif kasık ağrılarım oluyor. Çok şiddetli değil ama benim adetim gelmeden önce boyle hafif hafif kasıklarım sızlar acaba adet mi olacam. İnşallah bebek vardir
canım öncelikle inşallah hamilesindir ama aşılamada bir belirti bekleme ilaçların etkisi çoğu ki bunlar kişiye görede farklı etkileri oluyor iki kere aşılama oldum ikisi de tutmadı sonuç hüsran olmakla birlikte her şeyi acaba hamile miyim diye bağladım düşünme bile kafa rahatlığı çok önemli her şeyden önce yalnız gebelikle adet belirtileri de benzerlik gösteriyor tabi ki bu yüzden böyle düşünmn çok normal rabbim hayırlısını nasip etsin

Seni anlıyorum canım :)), ne yaptın test yaptın mı? En sağlıklısı beklenen adet tarihinden sonraki gün yapmak idrar testini ya da 2-3 gün önce kan testi

Seni anlıyorum canım :)), ne yaptın test yaptın mı? En sağlıklısı beklenen adet tarihinden sonraki gün yapmak idrar testini ya da 2-3 gün önce kan testi
Evet canım yaptım test malesef olmadı. Evde idrar testim pozitif cikti bi hevesle hastaneye koştum kan tahlili yaptırdım negatif dediler. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyormus. Hala adet olacakmışım gibi sancim var ama gelen giden bişey yok

Evet canım yaptım test malesef olmadı. Evde idrar testim pozitif cikti bi hevesle hastaneye koştum kan tahlili yaptırdım negatif dediler. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyormus. Hala adet olacakmışım gibi sancim var ama gelen giden bişey yok
15. gün adet olmazsan tekrarlayabilirsin testini daha dogru sonuç verir, sen çok erken yaptın canım. Ben de eskiden her ay defalarca test yapardım, artık yapmıyorum :))

15. gün adet olmazsan tekrarlayabilirsin testini daha dogru sonuç verir, sen çok erken yaptın canım. Ben de eskiden her ay defalarca test yapardım, artık yapmıyorum :))
Evet canım erken yaptım ama kanda çok erken olsa bile çıkmaz miydi ki. Aşılamanın 10. Günü yaptırdım genelde 10. Ve 11. Günler cikiyormus. Hala adet olmadım gerçi ama ümidim de kalmadi

Evet canım erken yaptım ama kanda çok erken olsa bile çıkmaz miydi ki. Aşılamanın 10. Günü yaptırdım genelde 10. Ve 11. Günler cikiyormus. Hala adet olmadım gerçi ama ümidim de kalmadi
Çeşitli sebepler ile kanda çıkmayan gebelikler de oluyor, bu hayat mucizeler ile dolu canım :)) Belki sen de onlardan birisin

Tekrar başlayacak mısın tedaviye? Ben dün yine klomen kullanmaya başladım
Evet ikinci kez aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu ay bi geçsin öyle başlayacağım. Bir sonraki reglimde dra gitmeyi düşünüyorum. Biraz vücudum dinlensin. Bende çikolata kisti var yumurtaliklarim aşırı uyarıldıgi için ağrı yapıyor. Kendine gelmeleri lazım

Evet ikinci kez aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu ay bi geçsin öyle başlayacağım. Bir sonraki reglimde dra gitmeyi düşünüyorum. Biraz vücudum dinlensin. Bende çikolata kisti var yumurtaliklarim aşırı uyarıldıgi için ağrı yapıyor. Kendine gelmeleri lazım
Iyi yapmışsın canım, ben de ekimde aşılama, Kasım dinlenme, aralıkta yine başladım bakalım. Kasım dinleneyim dedim ama bitmek bilmedi zor sabrettim :))

Iyi yapmışsın canım, ben de ekimde aşılama, Kasım dinlenme, aralıkta yine başladım bakalım. Kasım dinleneyim dedim ama bitmek bilmedi zor sabrettim :))
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır. Aşılama yi baya araştırdım da genelde hep ikinci aşılamada hamile kaldım yazılarını gördüm. İkincide şans daha yüksek diyorlar nedeni ne ki acaba.

Merhaba kızlar 5aralik ta ikinci asilamami oldum pazartesi test günüm korkuyorum kan vermeye ama beklemektende sıkıldım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Back
X