Canım devlete mi gitmeyi planliyorsun özele miKızlar merhaba bende aşılama yaptırmak istiyorum ama süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor anlatabilirmisiniz
devlet canım fakülte hastanesine özelde biraz maliyetli olacağını düşünüyorumCanım devlete mi gitmeyi planliyorsun özele mi
test tarıhım 5 subatİnşallah siz kaçıncı gün tes yapmayı düşünüyorsunuz
Ayy benimde 8 hadi inşallah tutarrrtest tarıhım 5 subat
inşallah canım ınsallah peşpeşe guzel haberlerimizi verırızAyy benimde 8 hadi inşallah tutarrr
Aminnnninşallah canım ınsallah peşpeşe guzel haberlerimizi verırız
Aminnnnbişey sorucam aksırınca yada öksürünce kasiklarinizda bir sızı yanma hissi gibi bir ağrı oluyor mu
Sizin sonuç nedir ?hep hatta regl olacakmışım gıbı bacaklarım kasılıyor agrı gırıyor ama ben gebelık oluşumu gıbı dusunmemeye calısıyorum kendıme sureklı nasıbınde varsa bebegın senınledır allah ol der ve olur dıyerek telkınlerle olumsuz olma ıhtımalıne karsıda kendımı hazırlıyorum. sızde kasık ağrılarınızı mıde bulantınızı vs normla karşılayın hıc bır belırtı yaşamadan gebelık haber verenlerı de okumustum cunku
dün regli oldumSizin sonuç nedir ?
merhaba bende yarın aşılama yaptıracağım umarım hepimizin sağlıkla bir evladı olur :-*
Merhaba ben de aşılama yaptırdım fakat aşılamadan sonraki gün ilişki oldu doktorum önermişti fakat benim kanamam oldu yani kahverengi de değil kırmızı ve hala var ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor acaba ilişkiden mi yoksa başka bir şey mi var kokuyorum kızlar böyle bir durum yaşayan var mıkendını çok yorma aşılama gunu ve sonrakı gun ılıskı ıcın cok onemlı dokorun dedı mı bılmıyorum ama
benım de oyle oldu herhangı bı sorun olmadı kasılmalar agrılar aşılamadan dolayı ufak bı kanamada ondan olmustuMerhaba ben de aşılama yaptırdım fakat aşılamadan sonraki gün ilişki oldu doktorum önermişti fakat benim kanamam oldu yani kahverengi de değil kırmızı ve hala var ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor acaba ilişkiden mi yoksa başka bir şey mi var kokuyorum kızlar böyle bir durum yaşayan var mı
Benim malesef ufak bir kanama değildi şiddetli ağrı ve kanama biraz yoğun. doktorum duphaston başla dedi gittim bugün yumurta çatlamış ama kanama için bir şey diyemedi yani kafam çok karıştı tutunması için engel sanırım herşey nasipbenım de oyle oldu herhangı bı sorun olmadı kasılmalar agrılar aşılamadan dolayı ufak bı kanamada ondan olmustu
iyi düşünelim iyi olsun inşallahBenim malesef ufak bir kanama değildi şiddetli ağrı ve kanama biraz yoğun. doktorum duphaston başla dedi gittim bugün yumurta çatlamış ama kanama için bir şey diyemedi yani kafam çok karıştı tutunması için engel sanırım herşey nasip
Sonucunuz ne olduMerhaba ben de aşılama yaptırdım fakat aşılamadan sonraki gün ilişki oldu doktorum önermişti fakat benim kanamam oldu yani kahverengi de değil kırmızı ve hala var ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor acaba ilişkiden mi yoksa başka bir şey mi var kokuyorum kızlar böyle bir durum yaşayan var mı
Erken gebelik testi negatif kan da vermedim henüz hiçbir belirtim de kalmadı çok üzüldüm ama nasipSonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?