aşılama sonrası yapılacaklar

Kızlar merhaba bende aşılama yaptırmak istiyorum ama süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor anlatabilirmisiniz

Evet canım şöyle aşılama istiyorsan infertilite bölümünden randevu alacaksın sana bir kağıt verecekler orda yapacakların yazıyor sen hormon testi smear ve kültür testi rahim filmi ve meme ultrasonu çektireceksin eşinde kan ve sperm testi verecek hepsi tamamlandiginda dosyani sağlık kuruluna gönderecekler onaylandığında da adet olduğunda gidip aşılamaya başlayacaksın

Aminnnn bişey sorucam aksırınca yada öksürünce kasiklarinizda bir sızı yanma hissi gibi bir ağrı oluyor mu

hep hatta regl olacakmışım gıbı bacaklarım kasılıyor agrı gırıyor ama ben gebelık oluşumu gıbı dusunmemeye calısıyorum kendıme sureklı nasıbınde varsa bebegın senınledır allah ol der ve olur dıyerek telkınlerle olumsuz olma ıhtımalıne karsıda kendımı hazırlıyorum. sızde kasık ağrılarınızı mıde bulantınızı vs normla karşılayın hıc bır belırtı yaşamadan gebelık haber verenlerı de okumustum cunku

Sizin sonuç nedir ?

merhaba bende yarın aşılama yaptıracağım umarım hepimizin sağlıkla bir evladı olur :-*

kendını çok yorma aşılama gunu ve sonrakı gun ılıskı ıcın cok onemlı dokorun dedı mı bılmıyorum ama
Merhaba ben de aşılama yaptırdım fakat aşılamadan sonraki gün ilişki oldu doktorum önermişti fakat benim kanamam oldu yani kahverengi de değil kırmızı ve hala var ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor acaba ilişkiden mi yoksa başka bir şey mi var kokuyorum kızlar böyle bir durum yaşayan var mı

benım de oyle oldu herhangı bı sorun olmadı kasılmalar agrılar aşılamadan dolayı ufak bı kanamada ondan olmustu

benım de oyle oldu herhangı bı sorun olmadı kasılmalar agrılar aşılamadan dolayı ufak bı kanamada ondan olmustu
Benim malesef ufak bir kanama değildi şiddetli ağrı ve kanama biraz yoğun. doktorum duphaston başla dedi gittim bugün yumurta çatlamış ama kanama için bir şey diyemedi yani kafam çok karıştı tutunması için engel sanırım herşey nasip

iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Sonucunuz ne oldu

Kızlar Progestan fitil bende aşırı derece kaşıntı yapıyor sizlerde de oluyor mu böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…